Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 633
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Здравейте, момичета!
Съжалявам, че нямам време да коментирам много какво се случва при мен.
След второто гладуване съм -4.500 кг Бях на сиропа 7 дни.
Захранването мина без минус, но нямаше плюс, така че съм доволна.
Най- вече че кантара е на косъм да падне под 80 Simple Smile))
Като започна всичко беше над 90 все пак. Общо за тези 2 гладувания 12 килограма абсолютно сериозно са паднали от мен.
Рещила съм  да го карам на по- кратки и по-чести гладувания, защото предният път тези 10 дни ме убиха направо.
Сега без захранване и режим ми е тежко, макар, че не ям много. И за това реших до другото гладуване, да си харесам някой режим, или една лека монодиетка, докато мине месец за другият глад.

# 541
Ето ме и днес отново тук Simple Smile
Ден 7-ми,със прилепнал корем,общо свалени 4,800 кг,страхотно усещане за лекота,самочувствие и добро настроение Grinning...Вече си мисля,че ще мога да издържа още 3 дни и да закръгля десятката.
Диря,...обувам си и аз клинчето,вярвай...няма такава радост от упоритостта ми...Страхотно,страхотно се чувствам!!!..но от сега мисля как ще е при захранването newsm78...Ще разчитам на вас отново,че там се дъня.
Диря,куку,ананасче,успех и още свалени минусчета,...а за мен още малко изпитание на волята Grinning

# 542
 Много Ви  благодаря на всички за милото и окуражаващо посрещане! Много сте мили !!! Аз ще започна след  23 ноември,че както се нахъсвах приятелка снощи ме подсети,че на 22 прави 50 годишен рожден ден.Това е юбилей! А,тя изглежда като на 35.Ще се напия за последно тогава и след това си се прибирам при Вас ПРЕКРАСНИ И БОРБЕНИ!

# 543
Таня,чакаме те!:)
Новатор,браво за клинчето,усещането е неописуемо:)) ти си сериозна мацка,личи си,ще постигнеш резултата,който гониш.
Crossfade,липсваше ни.браво за резултата.карай с петодневки и седемдневки,дори според гарабитов поредни сиропувания се правят в прогресия-10,7,5,3 дни.
12 кг от 2 сиропувания си е супер.,но важното е ..по 5, по 5, но все напред:)
Аз задържам,в цикъл съм.спирам месото,че нещо не ме кефи как вървя от два дни.
Куку,продължаваш ли да падаш?
Много минусчета ви желая момичета:)

# 544

nova_tor, crossfade, чудесни резултати!  Peace bowuu

Таня, пожелавам ти щур купон и после те чакаме. Grinning

Диря, падам наистина и след като мъжа ми се гласи за сиропуване, (който ме мислеше за луда), прави сметка...  Laughing Joy Искал да опита 3 дни. Аз ще се опитам да го прилъжа поне за 5 след НГ. Ама ето на, има желание, което е невероятно. Днес още -400г. Отразено в лентичката!  newsm68 (Вчера обаче, не вечерях, признавам. Бях на концерта на Дзукеро и се прибрах в 12, та малко гладна си легнах.)

# 545
Привет дами:)
Ананасче,новатор,как върви?Simple Smile
Куку,ти така по 200,по 400 грама ще разкараш още пет кила,докато стигнеш до другото сиропуване:)
Адмирации за мъжа ти!!евала на пича:)то о моя ме мислеше за луда първия път,сега е свикнал и само ме пита:"сега ядеш ли?"Simple Smile)))
Ще ти издам една тайна. Мъжете рядко се навиват да сиропуват,но покрай сиропуващи дами се съгласяват,или пишат директно тук.отдавна не са се разписвали мъжове във форума,но съм забелязала при повечето,че на тях сиропа им влияе като гума верно,направо се стапят.една мацка преди доста време сиропуваше заедно с мъжа си, и ако за 5 дена тя сваля три,мъжът сваляше шест кг. Крайно несправедливо,но поне са видни резултатите им.така че подкрепям те,навивай го твоя мъж,няма да съжалява:)

# 546
Здравейте,момичета Grinning,
ето ме тук,ден девети и олекнала с цели 5,600 кг..едно ми е леко на душата...,но да си призная сутринта ми беше леко некомфортно...обаче съм се заинатила да издържа до петък,десетия ден ми е тогава.
Мацки,я ме светнете newsm78.След десетия ден,започвам с оризовия,нали?...И след това по книжката ли да захранвам?Моля помагайте,че там му изтървам края...приемам съвети всякакви..май неяденето е най-лесно!
....Мъжете винаги ползват някакви привилегии от живота Simple SmileЕто на,тази година моят мъж започна да пости с мен Grinning Grinning Grinning...по-натам може и сиропуване да направи,знам ли....
За сега толкова,че нещо ме е налегнала работата
на всички вас още минусчета и нови рокли Laughing

# 547
Новатор, след десетия е оризовия.50 грама ориз - това е една малка чашка за кафе-ги сваряваш и ядеш на три пъти целия ден.сол не се слага,но слагаш малко сироп и става вкуснотия.теоретично водата на ориза се пие, но първия път го преварих,вода не остана:) и така си карам всеки път,без да я пия.
На другия ден почваш десетдневно захранване,първия ден фрешове и прочее по книжката.гледай да спазваш количеството и вида храна при захранването.за жалост тогава се връща апетита,и като ти е гладно,пиеш коктейла добавъчно,на корем. Това е:)
зеленчуците на пара ги замествам с грах или зелен боб постен.супата ми е картофена,с малко сол,без застройки.
Други въпроси ако имаш питай:)

# 548
Здравейте и от мен. Много бих искала и аз да смъкна като вас килограми .
Някой знае ли дали е опасно това 10 дневно гладуване, притеснява ме , че преди месец имах операция / секцио / незнам до колко организма ми се е възтановил от операцията .
Или да пробвам първо по малко дни гладуване , този режим при който замества сиропа едно хранене дава ли добри резултати.
След две бременостти положението е трагично. Желая успех на всички Ви , и много свалени килограми.

# 549
Здравейте,на финалната права Simple SmileДесети ден,сутринта без минус...или общо -5,600 кг до сега..
Благодаря за насоките диря...Вече съм нетърпелива да опитам ориза,че ми се изми корема  Rolling Eyes...Снощи имаще едно зелце на фурна (постно де)...ммммм...още ми е пред очите да му се не видеше!!!
Вече ще се старая да задържа килограмите..дано се справя!
Диря,куку,ананасче,при вас как е?...

Янина,привет и добре дошла Simple SmileАз да ти кажа съм от скоро тук и съм най-некомпетентния човек да ти даде правилен отговор,но момичетата тук са огън и няма да сбъркаш ако им се довериш!!!
Успех от мен и хубав ден на всички Joy

Последна редакция: пт, 18 ное 2016, 10:55 от nova_tor

# 550
Браво новатор,добър резултат:))
Ще се справиш!:)
Куку,ананасче,как е?
Привет Янина, добре дошла.
Въпросът ти е малко за медицинско лице,но като чест сиропуващ практик мога да кажа, че е добре човек да сиропува съвсем здрав.друг ефект е че пада енергийния тонус в известна степен,особено около 8-10ти ден.и с бебе на месец-два ще е тегаво. Нормално е да става така,защото организма кара на запасите си,и се чувстваш като на батерии.моят съвет е да изчакаш два-три месеца,от секциото,бебето и т.н.
Плюс това да знаете зимата на сироп ще ви е студено:)понеже се хаби енергия и за терморегулацията,в големите студове не е конфортно да се сиропува:)

# 551
  Здравейте!
При мен всичко е нормално, качвам и свалям 300-400 гр.Очаквам коледните и новогодишните празници с нетърпение Laughing Laughing.
 Куку, ето 14 дневното захранване.

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161118_135640WJZyVDB.jpg.htm

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161118_135828Vqg8UP0.jpg.htm

# 552
Куку,ти така по 200,по 400 грама ще разкараш още пет кила,докато стигнеш до другото сиропуване:)
Адмирации за мъжа ти!!евала на пича:)то о моя ме мислеше за луда първия път,сега е свикнал и само ме пита:"сега ядеш ли?"Simple Smile)))
Ще ти издам една тайна. Мъжете рядко се навиват да сиропуват,но покрай сиропуващи дами се съгласяват,или пишат директно тук.отдавна не са се разписвали мъжове във форума,но съм забелязала при повечето,че на тях сиропа им влияе като гума верно,направо се стапят.една мацка преди доста време сиропуваше заедно с мъжа си, и ако за 5 дена тя сваля три,мъжът сваляше шест кг. Крайно несправедливо,но поне са видни резултатите им.така че подкрепям те,навивай го твоя мъж,няма да съжалява:)

Ох, да ти кажа с тия предстоящи празници едва ли така ще сваля, но поне да задържа ще се радвам. Сега се меря всеки ден и ако има плюс, на другия ден компенсирам. Мъжа ми ще го видим. Той понеже сваля с кростренажора, ако и сиропува, не знам, сигурно верно ще смъкне много наведнъж. Доколкото заедно сме правили диети, (което е 90% от случаите), той сваля доста повече от мен наистина. Crossing Arms Whistling

Nova_tor, ти се топиш, момиче! Браво!  thumbsup

Ананасче, златна си!  Kissing Heart

Yanina_, здравей! И моето мнение е, че може би е добре да изчакаш още известно време. Защото ти в момента според мен си още в период на възстановяване и, ако съдя от себе си - възстановяване на кг от самосебе си. Аз след секциото започнах да свалям, въпреки, че съм яла без някакво специално ограничение. И накрая стигнах до едни кг, от които по-надолу не мръднах. Тогава вече ми стана ясно, че е време за диета. Аз писах по-назад за епичните си килограми от бременността, та да знаеш, че и моето положение бе трагично, макар и след една бременност.  Rolling Eyes

# 553
Нова-тор, днес ще се облажиш с ориза.минала си десетте дена,следва захранването,което за мен лично е приятната част. Да,тогава ти се дояжда всичко , но пийвам коктейл и готово, и резултатите вече се виждат:))
Ананасче,това е чудесно!!почна да задържаш.! Браво!!
Куку,и аз така.постоянно се тегля,и като не сиропувам.почти всеки ден.понякога сутрин в бързината забравям,но нямам дупка повече от 3-4 дни.ако ще държиш фронта,мониторинга е задължителен. И ако ,както става по празници,си дръпнала кило и половина-две нагоре,не чакаш да се залепят хубаво,а веднага почваш  два дни сиропни с удължено захранване 5дни.така ги махаш за седмица,докато се усетиш и без зор.
Може даже вероятно и без сиропни дни,всички имаме достатъчно опит в храненето:)
Така че не се заричай,на празниците може да хапваш пържоли,и салата на корем, малко баница,без тъпкане вечер и вечери с койтейл и може даже да продължиш по малкичко  да падаш.

# 554
И днес съм тук,тънка като вейка Blush,с общо свалени 5,900 кг....Леле момичета,издържах 10 дни, и то благодарение на вас и стимула,който ме залива от това,което поствате!!!

Оризов ден Laughing Laughing Laughing...голям пир ще е днес,ура!Приготвих си го както ми каза диря и си изядох първата порцийка Simple Smile,без сироп,без лимонов сок и тем подобни....обаче вкусен!!!(поне така ми се стори на мен).Ще си пийвам сиропчето,че май съм пристрастена към него...и вие ли така?
Утре ще съм на фрешове и а дано се справя!!!
Браво момичета!!! Куку,диря,ананасче, продължавайте в същия дух,че сте ми голям,ама голям стимул!!!Чета ви с огромно нетърпение,да знаете и се старая да ви подражавам,така че няма да се "излагате" Laughing Laughing LaughingТрябва да ми давате пример!!!

За сега успех на вас и на мен,че започва борбата bouquet

Общи условия

Активация на акаунт