Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 656
  • 766
  •   1
Отговори
# 525
...

Куку, ако искаш 14 дневното захранване-ще го снимам.

Ами много ще съм благодарна. Малко ставам нахална, извинявай!  Rolling Eyes bouquet

За вечерите съм съгласна. Даже с мъжа ми се стремим да вечеряме най-късно до 7 и 30. Аз наблягам на салатка. Любима ми е.
Диря, 100 грама са си 100 грама! И аз днес съм -100 грама, ама как стартират усмихнато деня, нали!
Благородно завид за клинчето и голямо браво!  thumbsup

Nova-tor, с теб сме!

# 526
Благодаря,момичета Simple Smile..друго си е да чувстваш,че не си сам!..
Диря,уникална си,браво!!!И аз искам да си обуя клинчето и да няма тук-там щръкнало..
Куку,супер си!Послушай диря и ще продължаваш да сваляш!

Аз днес съм 3-ти ден и минус 3,400 кг..,направо сияя..Просто ми е леко на телцето,знам че все още свалям вода,но виждам 4-ка на кантара.Диря,ще имам огромна нужда от теб при захранването!!!Май там се дъня!
Благодаря за подкрепата момичета....страхотен стимул сте ми!!!
Успех

# 527
Здравейте момичета:))
Днес 55.300 кг и теоретично можех да приключа,целта е постигната ,свалих 3кг за две седмици.обаче режима с който съм влязла последните 3дни ,в които захраних и с месо,ми е конфортен,леко ми е без да съм гладна и ще изкарам още седмица така.
Закуска-парче сирене или ядки суров микс -до 50 или 70 грама,обяд печено месо -единия ден риба,другия пиле, със салата зеле или домати,вечеря-пак сирене или ядки и чай със сиропа и без лимон."вечерята"я ям рано-около седем,снощи беше ядки,,а после чай на корем,защото към  девет часа почвам да огладнявам.снощи до единайсет докато си легна изпуках 3чая,но не съм яла  повече и тази сутрин съм още минус сто грама.
Мисля да видя 54 кг, преди да приключа,че като спра и върна малко,да остана на 55:))то и без това наближават празниците и по-добре даже още да сваля:)))
При вас как върви днес,момичета?
Куку,продължавай,нали е много яко така,ядеш и отслабваш:)
Нова-тор,с теб сме разбира се.ще помагаме на захранването,щом там ти куцат нещата.ананасчето беше така добра да снима захранваниятА в последните си постове.аз мога да ти кажа какво с какво можеш да заместиш при нужда.
Ананасче,нашата гордост си ти!!!
Колко кг си сега след последното сиропуване?и на какъв режим ще задържаш сваленото,реши ли?Simple Smileкупи ли си нова рокля?Simple Smile)

# 528
Привет от мен Simple Smile
Благодаря диря,разчитам да ме подкрепяш и насочваш в захранването.По принцип до сега винаги съм пропускала оризовия ден Cry...а явно не трябва!!!Този път си обещах да съм стриктна и умерена.

Днес ми е ден 4-ти.И съм 48,800 кг.Чувствам се лека като перце,пълна с енергия на всичкото отгоре!Тренирам си всеки ден от седмицата..и нямам умора,вярвайте Grinning Пия си 1,5 л.от коктейла + 1 л. вода.Глад никакъв..(за сега).
Диря,възхищавам ти се!!!Бетон си!!!С тази упоритост, няма начин да не се справиш!
Ананасче,няма място за умора!Не се поддавай на изкушенията и ще се чувстваш в пъти по-доволна от постигнатото!Диря ще ни е за пример на всички..
Куку,а при теб как е?Има ли минусчета и как се храниш сега?

Хубав уикенд и още минусчета,момичета.

# 529
Каква е разликата между кленов сироп клас А и клас С?

# 530
Дора и диего,рзликата е в чистотата на клена,концентрацията и прочее.за по-конкретен отговор можеш да прочетеш статии в интернет. А практически,мен лично клас А не ме "наяжда".
Новатор-че,ти много сваляш на ден,евала на организма ти.а колко кг гониш като цел? И не пропускай оризовия ден, по мое усещане си е съвсем на място,не съм го прескачала, и си го правя дори на двудневно гладуване.
Куку,ананасче,как сте днес?
Вчера бях цял ден с малкия,ходихме по сладкарници и чуда,дадох го малко айляк,изядох една баничка в турската сладкарница и днес плюс 300:)
Е все пак съм 55,но твърдо реших да стана 54.другата седмица съм отпуска и ще се стегна,може даже чист сиропен да направя.
Момичета,просто съм решила за себе си,че никога няма вече да си позволя да съм над 58 кг.помня като почнах сиропуването 2014 год.на 66 кг колко бях безформена и как никаква рокля не можех да облека,и как се чувствах тежка и подута.. Всички вие познавате еече усещането на лекота и свежест след сиропуване.
Аз съм била 50 и 52 кг като бях на 20 -двайсет и няколко години,но изглеждам като анорексичка на тези килограми и бюст никакъв. Оптимално ми е 54-55 при ръст 166 и ще гледам там да се въртя ,ако трябва на два три месеца ще сиропувам,но ще съм мацка и тва е!:)

# 531
   Здравейте!
Огнена, не само рокля- наложи се почти целия гардероб да сменя. Четири сиропувания за 7 месеца -  24 кг. Днес съм 61.200. на ръст 1.74. Все още не се харесвам,но съм решила да сиропувам отново в средата на януари. Ще се опитам да ги задържа с кратки версии. И аз като теб съм категорична  че, ще бъда мацка Grinning Grinning Grinning #2gunfire

# 532
Здравейте момичета Simple SmileДа се запиша и днес..Стриктна съм,ден пети ми е и съм още -0,700 кг.Мисля да направя 7 дневното,защото май това ми е лимита.От 15-ти ноември ще постя и ще ми е по-леко на душицата..
Диря,гоня едни 45-46 кг...Като преди 2 години Grinning Grinning Grinning..Днес съм 48,200..Още поне две килца да сваля..и после със захранването,трябва да се справя!Този път твърдо съм решила да направя оризовия ден!
Благодаря,че ме подкрепяш,диря..след захранването ще опитам да се храня като теб!!!..

# 533
Хей, мацки, тук съм! Не писах тия дни, че си имах притеснение - малкия падна и си удари зъбчето и ходихме на зъболекар. Слава Богу наред е всичко и няма проблеми.

Като резултат държа точно този от лентичката ми - измерен тая сутрин. Днес, признавам, имах грях - ядох торта.  Blush Ходихме да поръчаме торта за рождения ден на детето и айде сега - жертвах се за дегустацията. Simple Smile)) Дори не я изядох цялата - щях да се отровя от сладост. Тая вечер съм на сироп най-вероятно и то ако ми пригладнее, засега не чувствам глад.
Диря, наистина си ям и свалям. По 100-тина грама, ама е голям кеф да ги видиш, че изчезват.
Ананасче, евала за успеха ти! Надявам се и аз скоро да се наложи да си сменя гардероба, или поне да го подновя с нещо новичко и хубавко.
nova-tor, да ти кажа много си ми хареса ориза, със сиропче е чудесен. Водата не съм пила. Не знам защо така не се харесва масово. За храненето сега да ти отговоря - хапвам сутрин филийка хляб Вита с масло и пушена сьомга. (Това съм го закусвала 3-4 пъти) Останалото време си пия фреш от грейпфрут и кафе. На обяд последната седмица почти всеки ден ядох супа от спанак и тиквички с мааалко булгур. А вечер ям предимно салата, 2 пъти съм яла освен салата, една малка пържолка на фурна (ама наистина малка, колкото давам и на малкия) Simple Smile И на 2 пъти съм хапвала към 9ч. ядки, че ми се доглези нещо Simple Smile Аа, и едно Самърсби имам изпито. Като цяло ще се стремя да хапвам разделно, но не обичам да се заричам. Ето днес се издъних, но е еднократно.  Whistling

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 22:51 от Кукумицина

# 534
Огнена диря... Чета одавна темата.... Впечатлението ми е,че ти си темата.Такъв адреналин си за всички,че чак ме накара и аз да се проверя като характер.Защото това тук не е диета,а характер и амбиция! През седмицата мисля да си купя сироп,ама два литра...Събирах си левчета месеци.... Кукумичинчее,,Ананасче,Диричке...Мислите ли,че имам шанс като съм на 47 години...Винаги съм била 58 -60 килограма...Дори и 55-56,но депресии и драми ме докараха до 73.зле се чувствам,а съм сладка дама...Дечица ВИ чувствам!

# 535
Браво момичета,супер сте:)
Таня,добре дошла.
Скачай в нашите редици без да се замисляш,както си забелязала  съвсем точно,е въпрос на воля и амбиция. И да не ти казвам на колко год  съм:)

# 536
Танче, добре си дошла! Аз съм сигурна, че човек винаги има шанс, стига да пожелае и да се почувства готов.
И аз четох темата дни наред преди за започна и не се поколебах въобще през това време. И наистина това не е диета, а си е едно кулинарно превъзпитание направо. След всяка диета, която съм правила, (в повечето случаи неуспешна), намразвах едва ли не позволените в нея храни за известно време, връщах се към обичайното хранене, придружено с примирение, че явно отслабване няма да има. Е, сега смея да твърдя, че не е така. Някак си си промених вкусовите предпочитания, даже и по отношение на количеството, откривам, че се наяждам от по-малко. След като имам желание да повторя и потретя, значи съм успяла, поне за мен.
Смело почвай и се надявам да ти хареса предизвикателството.   Peace

Сутрешни поздрави на останалите! Да отчета, че от една торта щетата е +200г. Но ще ги преборя по най-бързия начин.  #2gunfire Laughing

# 537
Привет и от мен Simple Smile
Ден 6-ти -0,300 и ми е толкова леко GrinningЧета ви и се възхищавам на всяка от вас!!!Абеее страхотни  сте,да знаете!!!
Таня,добре дошла..и аз като теб четох,четох и така се зарибих,че...ето ме тук,до диря,куку и ананасче Laughing Laughing Laughing
Куку,задължително ще направя оризовия ден този път!..Явно си е част от прехода...И мнооого ще внимавам със захранването...а и след това.
....след седмия ден,ако се чувствам ок,ще се опитам да направя 10-дневно сиропуване..
успех и още минусчета

# 538
  Здравейте!
Таня, много се радвам, че си повярвала в ефекта от сиропуването! Според мен не е от значение възрастта ....а просто трябва да се спазват всички указания ( коктейли,вода,очистително...…).
  Какво да напиша за огнена диря-тя е огрооомна част от моят успех. Не се умори да помага на всеки в тази тема,дори когато се налага да отговаря на един въпрос няколко пъти. Laughing  Диря, пожелавам ти това добро което раздаваш, да ти се връща стократно! bouquet

# 539
Добро утро мацки:)
Ананасче,благодаря за хубавите думи,ако съм ти била полезна,съм много щастлива.направо се гордея с теб,да знаеш, с твоя страхотен резултат Simple Smile голямо браво! Ти си ментор тук,не съм свалила аз  25 кг, а ти:)
Радвам се,че сме една силна група,която се поддържа и си вярва,поради което и резултатите са налице:)
Куку,последният ти пост ме разчуства направо:)ти си намерила Пътя, остава само да го извървиш докрая като ананасчето и мъжът ти да прави касичка,защото скоро ще купува нови тоалети:)
Отчитайте момичета,поддържате ли?
Новатор,как върви?
Да се разпиша и аз днес,55.600.до края на седмицата трябва да видя 54.в неделя съм на първото си салса парти:) да знаете колко съм задобряла:)

Общи условия

Активация на акаунт