Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 657
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Привет,nova-tor.
И аз не съм баш стриктна тази седмица,дотук захранена съм с фреш,сирене и крекери:) но все тая,резултата днес е 56.00,тоест минус 2.
Продължавам следващата седмица,пак така лежерно.ще ти правя компания,новатор:)
Куку,утре е големият ден,нали?Simple Smile)и мен ми е любопитно Да видим резултата ти!а с още няколко дена продължение ще го увеличиш.чакаме да се похвалиш:))
Ананасче какво стана с теб?

# 511
nova_tor, здравей! Пожелавам ти пак успех! Чела съм те назад. Simple Smile

Диря, утре е денят, обаче съм с МЦ от днес и съм нагоре с половинка за съжаление.  Rolling Eyes Така че утре може и по-зле да е кантара. Иначе нямам прегрешения никакви, даже днес си пропуснах закуската, че реших по-рано да ходя да гласувам и то докато се върна вече беше време за обяд. Може би ще си ми е същият резултат от лентичката след 2-3 дни. Но аз и на това съм доволна. Ако се задържи, след Нова година съм пак на линия. Е, не знам дали ще повторя 10 дни, по-скоро мога да се насоча към 5/7. Пролетно - още един път и така. За лятото да съм красавица неземна  Joy Simple Smile) А мога ли да те помоля да ми издадеш 5 и 7-дневното захранване по книжката? Може и да го щракнеш с телефона и по мейла ако е удобно. Търсих в нета, но никъде не намерих за съжаление. Че това захранване е приказка, в сравнение с другото определено.

# 512
Поздравления,куку,завършихте първото си сиропуване:)
И на мен се е случвало така с цикъл,но катомине,се отчита минуса.остани на захранване като 9 и 10-ти ден примерно докрая на седмицата и пак на кантара.
Все пак,моля обяви минуса си дотук:)
А книжката ми малкия пак я навря някъде в играчките си,ще му дърпам ушите.питай ананасчето като се появи. 
аз вече книжката не в ползвам,по усет знам кво следва като захранване.ако я намеря,даже мога да ти я пратя.
Успех, новатор!

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 08:12 от ognena_dirq

# 513
Супер, Диря, ако я намериш, екстра, ако не - дано Ананасчето пише.
Ами днес се измерих и съм още плюс. Но аз и се чувствам подута Sad Общ минус от диетата днес - 4,7 кг. Най-големият ми минус бе - 5,4 (преди 3 дена). Пак ще се измеря и ще ви пиша след МЦ. Не е много, но дрехите ми седят по друг начин вече. Simple Smile
Продължавам си на супи и салатки засега тия дни (ориза за вечеря след 3 дена, че много въглехидрат ми се вижда ден след ден). Може би да включа месце вечерно със салатката, че не съм яла месо, освен пилешката супа. Peace

# 514
Права си куку,по дрехите най се усеща минуса. Както казах,преди първото си сиропуване мислех,че вече няма да имам кръстче:)
Бих ти пррпоръчала месото да ти е в обедното меню.дори можеш да се изхитриш и да вечеряш с плод или парче сирене  и коктейла, или само с коктейла,за още по-добър резултат.
И аз между другото го  правя сега.
Днес съм 55.8.видях резултата който гоних-две петици,но продължавам още седмица,за да го затвърдя.

# 515
Браво на теб! smile3501 Ето това е успех наистина. Искам и аз да стигна момента, в който ще сиропувам само за поддръжка на идеалното тегло!
Талийката ми се върна, макар и обличка, но я има. Хубавото е, че днес пак съм минус, слава Богу! Месо още не съм яла, но и днес няма да е, че имам една спаначена супа, дето само аз си я ям и ще си я доям, тъкмо е диетична.  eat
Като каза сирене, как ми се дояде синьо или бри. Blush

# 516
http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161108_104939BeUs7yE.jpg.htm

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161108_104911VfN2jjn.jpg.htm

Куку,това е само опит ,ако те устройва, ще снимам по -добре и ще ги пусна тук. 5 и 7 дневното  захранване.

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 11:15 от ананасчe

# 517
http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161108_104939BeUs7yE.jpg.htm

http://www.img-share.eu/main/image_view/IMG_20161108_104911VfN2jjn.jpg.htm

Куку,това е само опит ,ако те устройва, ще снимам по -добре и ще ги пусна тук. 5 и 7 дневното  захранване.

Ананасче, хиляди благодарности!  Heart Eyes

# 518
Куку,просто е удоволствие човек да вижда промяната в постовете ти,от по-скептичните в началото,към надъханите"якето ми стои по-добре"  и "талийката ми се връща".Simple Smileкеф ми е да виждам как сама се убеждаваш,че е възможно,и само постоянство трябва,и малко воля.
Друготолято както каза за морето ще си мацка-трепач:)
Само да знаеш между сиропуванията трябва да има пауза от 6 седмици.
Ананасче,ти приключи ли и с какъв резултат?
Nova-tor,с нас ли си?

# 519
Диря, аз ви благодаря на теб и Ананасчето за вдъхновението и подкрепата!  Heart Eyes  bouquet
Без вас не знам дали щях да се справя честно казано. Praynig
Днес пак се върнах на минусчето от лентичката. Така  че вече мога да затвърдя крайния резултат от - 5,4 кг. Сега ще се боря за задържането му и поне още 1,5 да сваля. Следващо сиропуване ще има на 100%. Ще държа фронта дотогава.

# 520
Привет момичета,от днес влизам със замах  Simple Smileт.е.ще бъда стриктна,без прегрешения..Сиропчето ми дойде вчера,а и снощи бях на едно събиране,където нямаше как да съм само на сироп,та от днес съм с вас,диря Laughing Laughing LaughingРазчитам на козирогския си инат,защото сутринта кантара ме стресира 52,500!!!УЖАС!!!До скоро и успех на всички нас Simple SmileДиря,не ме изоставяй Laughing

# 521
   Здравейте! Приключих със захранването, резултат 5.100. Като извадя качените 3 кг,остават само 2 свалени Twisted Evil. Надявам се ,че ще сиропувам отново през януари.
 Диря, супер упорита си,отново видя двете 5- тици... Не се предаваш! Аз започвам да се уморявам от тази постоянна битка.
 Куку, утре ще снимам.Браво, за успешното сиропуване и за волята! Пожелавам ти само минуси и за напред!

# 522
Благодаря, Ананасче! Брой ме и мен януари с теб.

За статистиката отчет - от вчера -400г. Явно се сваля и след захранване, стига да си по-скромен в яденето.

# 523
# 524
Здравейте мацкии!
Nova-tor, с теб съм!много е гадно да сиропуваш сам и да няма ред подкрепа,така че стискам ти палци да постигнеш желания резултат!:)
Куку,продължи както казахме с хранене топ захранване колкото можеш по-дълго и с минимална вечеря или вечеря от сироп и ЩЕ продължиш да сваляш!!
Ананасче,моят съвет е-спри с дългите версии засега,душа,и преди ти го казах.организмът ти ще се измори от толкова ограничения и вече не сваля толкова много,а и го поставяш под стрес дълго време,може и в здравето да те удари...като гледам и психически се измаряш вече.бих ти предложила и на теб точно режима на куку в момента-хранене като 9 и 10 ден,като за вечерите редуване салата,сирене, койтейл и през ден само коктейл ,и да задържаш само .
нека организма ти посвикне с драстичната промяна в теглото ти,след няколко месеца сам ще я поддържа.сега ще има постоянно опити да връща килограми,нормално е,но само го контролирай.забрави пълните версии поне за два месеца,и се наслади малко на новите си супер форми:)
Аз продължавам,още сто грама надолу.снощи вечерях 100 грама чисто сирене и чай със сироп,мен много ми е вкусно така.
Момичета,три кила понякога са много нещо откъм формата!купих си за танците ластичен клин и даже ми седи супер! Не бях обувала такова чудо от 20 годишна:)))

Общи условия

Активация на акаунт