Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 66 867
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета!Общ резултат за 3 пълни дни -4.700 кг.,голяма радост...
Хубав ден на всички!

Страхотен резултат!
Ако не е тайна, от колко килограма си почнала? Може и на лични.

jeniqa: 86.700  ooooh! ooooh! ooooh!

# 121
Здравейте,

обмислям да направя следното - 10 дена да пия сироп и да ям диня. Според вас добра идея ли е? Чела съм, че динята чисти от токсини.

# 122
  • София
Аз от днес съм на ориз. Май кантарът ми ще се окаже с проблеми, защото сутринта се качвам и той отново показва 87,1. Това вече е трети ден. След малко пак се качвам и показва 86.6. Премествам го и забива на 87,9 и вече не зная до колко да му вярвам, но все пак захранването е стартирано.

Приятен ден на всички! Peace

# 123
Привет, момичета!Общ резултат за 3 пълни дни -4.700 кг.,голяма радост...
Хубав ден на всички!

Страхотен резултат!
Ако не е тайна, от колко килограма си почнала? Може и на лични.

jeniqa: 86.700  ooooh! ooooh! ooooh!

Страхотен, страхотен резултат!  bouquet
Мотивира ме яко!

# 124
ананасче:
Много благодаря!
Първото ми сиропуване беше 10 дневно през което свалих 11,800  кг.
Сега стартирах от 76кг на ръст 1.74, но не се тегля защото не искам да се депресирам.След 14 ден ще напиша колко съм свалила,но мисля, че ще са малко защото предното сиропуване беше преди два месеца.

В шаш съм - и аз съм сега 76 кг. и висока 174 см. Искам да започвам, но кърмя и...това ме спира

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 19:23 от Plamito

# 125
Ананасче,радвам се че мога да бъда полезна.а резултата ти е действително впечатляващ,желая ти още мноого минуси!
Мая,да заместиш захранване с диня не е добра идея.захрани се,пък после си мачкай диня и салати,или повтори програмата.
Плами,щом кърмиш,изчакай да свършиш с тази част,има време.освен това при сиропуване пада енергичността,а един бебешок изисква цялата ни енергия,и всички хранителни вещества,които можеш да му дадеш чрез кърменето.
Тонина,преди две седмици май не ти се вярваше  че ще издържиш толкова дни,а като гледам си супер,а:)колко ти е вече резултата?
На всички сиропуващи,стискам палци,браво на всички!
От утре и аз ще джойнвам за няколко дни, колкото дойде.

# 126
jeniqa: Благодаря!Хайде,включвай се и ти към нас да си гладуваме...
ognena_dirq: За мен също твоите постове са много полезни и мотивиращи!

# 127
Ден 8 сутринта: още - 500 гр  newsm68 днес съм на сироп и ориз... ама много гаден този ориз без нищо!  newsm78

# 128
Ориза без нищо в междинния ден е голяма отврат.сложете му 2-3лъжици сироп -преценете колко с оглед колко сладко обичате и разбъркайте.подобрението е значително,вкуса напомня на мляко с ориз.

# 129
Лошото е, че почти ми свърши сиропа, снощи поръчах нов, ама чак утре сигурно ще дойде, и предпочетох да имам за коктейл  Laughing ще се справя някак си, първата порция замина.

# 130
Здравейте,момичета!
Ден 5: Нито грам въпреки че не съм имала нарушения и сам ходила 8км вчера.Приемам го за нормално и продължавам.

# 131
Здравейте,момичета!
Ден 5: Нито грам въпреки че не съм имала нарушения и сам ходила 8км вчера.Приемам го за нормално и продължавам.
Катрин, и при мен ден 5 беше най-зле, само 100 гр. Предполагам, че може да е някакъв преходен момент.

# 132
  • София
Привет!
По колко коктейла от сиропа трябва да се изпиват по време на захранването?

# 133

Мая,да заместиш захранване с диня не е добра идея.захрани се,пък после си мачкай диня и салати,или повтори програмата.

Мисля, че не си ме разбрала. Имах предвид да пия 10 дена сироп и през тези 10 дена да ям и диня като не издържа. Simple Smile

Аз нямам кантар вкъщи, но и да имах сигурно нямаше да се тегля.. Мн се депресирам  Grinning Моите адмирации за вашите постижения! В крайна сметка реших да го направя 7 дена, защото после тръгваме на пътешествие и ще ми е терсене захранването през първите 4 дена Simple Smile

# 134
Поръчах сиропа - 2 л. и лимонов сок и кърито и пектен. Сега ще си взема английска сол. Пречиствам се и събота започвам живот и здраве. Бебка ще набляга на пюрето и само дохранващо кърма. Тя е на 6 месеца.
Някакви конкретни съвети за такива начинаещи като мен имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт