Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 663
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
Литър и половина.

# 466
Кукумицина,да не чувам за отчаяния!
Резултатът ти продължава да е нормален и в реда на нещата,споко!
И кви са тия-хора дето имали по-малко да свалят били с по-добри резултати..-не е вярно.сваляш в разумните и нормални граници.освен това свалянето е идентичен процес -от химична гледна точка,и индивидуален,според огранизма,не пропорционален.тоест ако имаш повече за сваляне, то не значи задължително,че ще сваляш повече или по-бързо от другите.
Дерзай,и толкова.изтегли се на сутринта след последния ден захранване.ако си спазвала захранването  и си изкарала без изкушения,ще има за какво да се поздравиш!
От програмата пълна версия се свалят средно между 5и 10 кг.
Ананасче,и аз бих казала,че 14 дневно захранване е ок,стига да ти издържи нерва. Ако се чувстваш гладна и нервна,не го удължавай,карай нормалните дни.
 Плодче,успех!колко кг ти е целта?

# 467
Благодаря, ognena_dirq!!
Продължавам и наистина никакви прегрешения. Само утре ми остана и после внимавам със захранването вече.

# 468

Плодче,успех!колко кг ти е целта?

50 кг. Не съм се мерила тази сутрин, но съм около 55-56кг.

# 469
Момичета, изтича 10-ия ми ден. Вече изкуквам. Утре оризец - най-накрая!  Praynig

Как върви при вас?  newsm78  bouquet

# 470
Браво,кукумицина!
Утре сложи малко чист сироп в ориза,като изстине.подобрението на вкуса е значително:)
Водата в която си сварила ориза може да не я пиеш,аз винаги я хвърлям,ако не го превяря и се изпари.
Пий си койтейла добавъчно,утре и през цялото захранване.
Половината зор мина,поздравления:)

# 471
Благодатя ти за подкрепата! Добре че има с кого да споделям и да ми дава кураж.  bouquet

Малкият още спи, чакам да стане, за да се измеря, че кантара е там. Да тегля чертата за 10-те дни.

П.П. -4,8 кг. за 10 дни.  33uu Не е много, но ще се раздвам да ги задържа. Дано, данооо!  Praynig

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 10:09 от Кукумицина

# 472
Здравейте момичета,
Чета ви от няколко дни и ми действате, като стимул.  Hug
Аз също имам доста килца за сваляне и колкото повече по-добре. За една година от стрес качих 12 кг. , а имах  и малко излишни и от преди това. Затова ми се ще да изкарам пълни 10 дни. Не ме притеснява толкова гладуването, колкото световъртежите и главоболието. Първите 3-4 дни предполагам, че ще е ад, но имам желание да се справя.   
Кукумицина, страхотни резултати браво!  Hug Ти от кое сиропче си поръча и стигна ли ти 1 л. за 10 дни? Четох менията и засега съм се насочила към този :  http://www.marvi.bg/zdravnica-originalen-kanadski-klenov-sirop-k … ht-1-l-12803.html. Събирам още инфо и другата седмица смятам да си го поръчам.
Другото, което искам да питам, цикъла оказва ли влияние? Не е ли по-добре да се направи след цикъл?

# 473
Кукумицина,стига бе момиче:) за тебе чашата е наполовина празна,а не наполовина пълна:))
Резултата ти е супер.вървиш като мен,значи общо 7-8 кг ще разкараш. И я да питам ти за десет дена ли ги качи,че за десет дена искаш да ги свалиш,а:)
То ако мога да изтрия излишното ми дупе  с гумичка,да съм го направила:))
Ти вместо да се кефиш  че ще махнеш толкова кила за три седмици,...
То няма друга диета,с която да ги махнеш здравословно и необратимо за толкова кратко време.
Ананасче,плодче,докъде я докарахте?Simple Smile
Лунна светлина,вида на сиропа няма значение,стига да ти е вкусен.той не е вълшебно хапче,с което отслабваш,а е средството ,което ни поддържа да не ядем по 10 дни.желаем ти успех!

# 474
Кукумицина,стига бе момиче:) за тебе чашата е наполовина празна,а не наполовина пълна:))
Резултата ти е супер.вървиш като мен,значи общо 7-8 кг ще разкараш. И я да питам ти за десет дена ли ги качи,че за десет дена искаш да ги свалиш,а:)
То ако мога да изтрия излишното ми дупе  с гумичка,да съм го направила:))
Ти вместо да се кефиш  че ще махнеш толкова кила за три седмици,...
То няма друга диета,с която да ги махнеш здравословно и необратимо за толкова кратко време.

Аа, като цяло съм доволна, разбира се. Най-малкото се чувтвам мнооого по-добре. И с повече самочувствие. А това е най-важното! Сега с нетърпение чакам и крайния резултат. Продължавам да съм стриктна. Защото от мене, каквото зависи, ще го направя и оттам вече - каквото сабя покаже.  Laughing

Здравейте момичета,
Чета ви от няколко дни и ми действате, като стимул.  Hug
Аз също имам доста килца за сваляне и колкото повече по-добре. За една година от стрес качих 12 кг. , а имах  и малко излишни и от преди това. Затова ми се ще да изкарам пълни 10 дни. Не ме притеснява толкова гладуването, колкото световъртежите и главоболието. Първите 3-4 дни предполагам, че ще е ад, но имам желание да се справя.  
Кукумицина, страхотни резултати браво!  Hug Ти от кое сиропче си поръча и стигна ли ти 1 л. за 10 дни? Четох менията и засега съм се насочила към този :  http://www.marvi.bg/zdravnica-originalen-kanadski-klenov-sirop-klas-a-light-1-l-12803.html. Събирам още инфо и другата седмица смятам да си го поръчам.
Другото, което искам да питам, цикъла оказва ли влиян и/ие? Не е ли по-добре да се направи след цикъл?

Почвай, няма да сбъркаш. Наистина ти трябва воля, но ако си решена, ще се справиш.  Peace
Относно главоболието - мен ме боля само 2 пъти, първия път (бях писала назад) беше първи ден следобеда и изпих накрая един нурофен. Втория път по-нататъка - обаче не пих нищо, защото не бе силно. Като цяло не съм имала главоболия, а се притеснявах именно от тях, защото гладът по принцип първо в главата ме удря. Явно сиропчето засища, колкото и да е чудно.
Сиропчето, което пия е това:
http://www.maple-bg.com/products/1l.html (Днес мъжа ми ще ми донесе още половинка, защото ще ми трябва)
Същото, към което ти си се насочила.
А за 10 дни ми стигна точно литъра. Но нали е добре и после да попийваш по малко. Значи общо около литър и половина ти трябва. В случай, че пиеш по 1,5 л. коктейл на ден. Ако пиеш повече, няма да стигне.
За цикъла другите момичета да кажат, защото аз съм между 2 цикъла сега и ще ми дойде чак към края на захранването.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 12:47 от Кукумицина

# 475
А така,куму,така те искам:))
Лунната,по-добре веднага след цикъл.

# 476
 Здравейте!
Куку, Диря е права-ще свалиш за 21 дни 8 кг! Ако продължиш след захранването да се храниш със зеленчуци,плодове и месо,сирене- имаш възможност да махнеш още 2-3 за 9-10 дни( при мен беше така).За един месец 10,11 или 12 кг  Shockedмалко ли са?......….
 Лунна, след цикъл е по-добре. Надявам се да споделяш с нас сиропуването си.
 Диря, на 7- ми ден кантарът показа -3,400. Продължих и днес ми е 10- ти последен ,разбира се.

Куку, как ще се захраниш? По книгата или от сайта.

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 12:30 от ананасчe

# 477
Ананасче, чул те Господ!  Praynig Praynig Praynig Ще съм най-щастливата на света!

Ти горе долу като мен вървиш с кг.

Ще се захраня по препоръката от първа страница за 10 дни +1. Аз книжката я нямам, че нали с Мадал бал-а я дават, до колкото четох назад темите.

# 478
Ето 10дневно от книжката,виж разликите.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=930260.270;topicrefid=20

# 479
Благодаря момичета  bouquet
И аз мисля така за цикъла. На 3-4 ти  би трябвало да дойде, но ще чакам, колкото и да нямам търпение. Определено ще го направя. Решила съм го. Тези дни ще си купя сиропа. Относно темпа за сваляне зависи от организма и метаболизма. При всеки е различно. Решила съм да пробвам със сиропа и след това да мина на режима на Червенкова за 24 дни, но да видим. Килца лесно се качват , но трудно се свалят. Simple Smile
Кукумицина, с това захранване така, като гледам е нормално да паднат поне още 4-5 кг. за 10 дни. Успех! Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:23 от moonlight_80

Общи условия

Активация на акаунт