Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп Madal Bal - тема 10

• 67 629
  • 766
  •   1
Отговори
# 570

abs, разгледай назад коментарите, Ананасче-то е постнала захранванията. Peace

# 571
И в сайта на Гарабитов го има. Моята книжка към Мadal Bal-а е с пълен комлект захранвания пък Wink

# 572
  • Berlin
Благодаря, намерих ги! През телефона не ги виждах и затова питах, но сега ги видях.
В моята книжка няма такива неща пък, което е голям пропуск всъщност. newsm78

# 573
Добро утро,момичета,как сме днес?
Привет,ралка,радваме се да те видим отново с нас:)
ХорА,днес 54.300, направо ай кент билийв!!:)
Абе то вчера на работа ми казаха,че съм отслабнала,и то мъж колега!
Продължавам в същия дух с това хранене,докато ми писне,и да видим колко  кг моа да стана до коледа:))

# 574
Здравейте момичета, пълен новак съм в темата, но днес мисля да започна и аз с този детокс. Не знам как ще издържа и колко дни но пък желание имам. Имам за сваляне килограми разбирасе - 4-5, но май по-силно ме вълнува детокса. Към кой ден се усещат неразположението и главоболието, колко дни е тази криза? Кога гладът е най-силен?
Връшам се наза да Ви чета. Лек и успепен ден!  Heart Eyes

# 575
  • Варна
Буболинке, добре дошла и успех по пътя към по-доброто здраве!
Аз лично, никога не съм имала главоболие, а съм правила програмата 5 пъти за по 10 дни. Не знам дали има връзка, но аз не пия кафе (и никога не съм пила), но забелязвам, че хората, които са свикнали (има и пристрастени), изпитват главоболие и неразположение, когато трябва да оставят кафето за толкова време.
Аз лично не пия коктейла през 2-3 часа по 300мл, както е по предписание, а всеки път като ми прималее/пристърже стомаха, си пийвам и всичко е наред. Може и през час да е, а ако съм заета с работа, може и 4 часа да минат. Случвало се е и да не успея да си изпия дозата за деня, но редом със сиропа изпивам и поне 3л вода. Дозата ми винаги е около 2л коктейл на ден.
Тук ще получиш голяма подкрепа, момичетата са страхотни, не се колебай да питаш за всичко Simple Smile
Приятен ден на всички  bouquet

# 576
Момичета до тук съм ок. 2 чая /аз си пия по- 3-4 чаши на ден без нищо,  вместо вода/ и 1 дозичка от коктейла. Направих го с лют червен пипер защото не знаех как точно да си направя джинджифила. Стържете ли го на ренде или по друг начин? Контролирам глада, но предизвикателството ще е довечера.  newsm12 Дано да издържа. Понякога правя по 24 часови гладувания и до първите 24 часа ще се справя. После ще ми е трудно. Кафето го отказах преди 2 години. Първоначално го намалих от 3 на 2 после на 1 на ден. Инакрая,разбира се, без. При всяка промяна на количеството имах главоболие по 1-2 дни. Вероятно от това боли глава - от липсата му. Чао за сега.

# 577
Привет и от мен bubolinnkata, успех! Кризата при мен е 2-3-4 ден - изразява се в безсилие и нужда да спя повече, метален вкус в устата и мнооого плака по зъбите (мия ги по няколко пъти на ден в тези дни). След това отминава и съм си пак в чудесна форма Simple Smile Е, друг режим е това - наистина имам нужда да спя повече и физическите усилия ми костват повече, но като цяло - много съм доволна от програмата, със сигурност и ще потретя след празниците Heart Eyes

Ако изпитваш глад, според мен не пиеш достатъчно сироп. Аз си правя една бутилка 1,5л с 10 лъжици сироп, 2 изстискани лимона и щипка джинджифил и не изпитвам глад. Е, вечер за около час готвя и така "се наяждам поне на очи и нос", според мен  Embarassed

Дерзай!

Успех и на останалите

# 578
Момичета не издържах, ... от сутринта имах главоболие - нещо май се разболявам или ми е мигрената и към 17ч хапнах, за да пия лекарство.  newsm45 Утре пак ще дерзая. Дано да успея да издържа дори и да ме боли глава. Ужасно ме е яд на мен самата. Сега няма никакъв смисъл от усилията през деня. Ще пиша пак за нелеката ми борба с глада, и гадното главоболие.  Weary

# 579
  • Berlin
4ти ден ми е днес и нищо не усещам.  newsm78 Нямам симптоми на детоксикация някаква, главоболие или отпадналост. Нормално ли е? Хубавото е, че не съм и гладна.
Поне малко да се пречистя искам, че минах през доста лекарства и добавки за една година и определено имам нужда.

# 580
 Огнена, 54.300 Rolling Eyes  ти си Supergirl! За пореден път ти се възхищавам на постоянството и упоритостта! Заразяваш ме, вярвам ти,предизвикваш ме! Невроятен пример и стимул си за всички! Heart Eyes
 Куку, ти постигна страхотни резултати след захранването, който е най - трудният етап. Поклон! Поздравявам те и много се радвам за теб....
 abs- симптомите на детоксикация не са само отпадналост и главоболие!  Обложен език,метален вкус,налепи по зъбите,лош дъх и дори промяна на мириса на потта...да много неприятно е...

Анансче , веднага Wink обаче ми е сложно ....не съм в БГ и нямам кирилица,но намерих сега една Simple Smile
 Никак не си лоша ,аз също мразя ,когато някой пише на латиница Simple Smile
Ама все си мислех,че аз мога хахаХахА
просто като ще пиша ще е 9 дена и 9 нощи Simple Smile

Благодаря ти! То тук си е задължително да се пише на кирилица ,дори се очудих, че не са те предопредили или блокирали. Има много приложения  с кирилица или ако си от комп на Дялков е перфектна.
 Тук си пишем за кленовият сироп. Четох, че диетата на Червенкова не е много здравословна, особено при повтаряне .Във фейса съм в групата и много от повтарящите режима не свалят почти нищо....

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 16:02 от Tatti

# 581
  • Berlin
И форума има кирилица. Simple Smile
ананасче, да, нищо подобно при мен. Още два дена и почвам захранването. Тогава ще се изтегля да видя какво е положението.

# 582
Привет,съжалявам че отсъствах:) бачкане,танци,домакинство,детето с вирус..скъсаха ми се шортите два три дни:) направо я пропускам вечерятА,днес задържам,54.400,голям кеф:)
Ананасче,смях се с глас,като прочетох за supergirl-a:)))благодаря ама ти си по-супер:))
Куку и тя ме кефи:)
Натрупаха се въпроси,ще отговоря нА които се сещам.
главоболието действително е по-често при кафеджийките и другите свикнали с кофеинови продукти като мен. Първия път сиропувах за детокс и отслабване и ме сцепи главата.работата се оправя с таблетки кофетин,-за което на гладно не съм навита,или като пия кафе докато сиропувам и няма проблем,само че с кафе няма детокс,само отслабване.
За пипера и джинжжифила някой правилно беше предположил-ускорява метаболизма и един вид изгарянето на мазнините. Но ако имате проблем със стомаха,или не обичате люто,ги изключете,липсата им в коктейла не влияе на свалянето.
аз лично Никога не съм сиропувала с пипер и джинджифил, и като гледам,не свалям по-малко от другите.
Много минусчета на всички,успех на новите момичета.

# 583
Такааа, днес втори опит. За сега успешен. Ако издържа още 2-3 часа и съм успяла с първия ден. Като цяло д 16 ч не ми беше трудно, но сега коремът ми се обажда. Преполагам, че утре ще се събудя също гладна, но ще видим.
Имам питане /ако все пак успея да издържа/, как се справяте с ходенето до работа? Кка ви се отразява режимът на работоспособност, шофиране? Имам малко притеснения в тази насока. newsm78

# 584

Общи условия

Активация на акаунт