Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 507
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Шоки, не им е излизало такова чудо на моите след дране /да чукна на дърво/, може наистина да е пукнал капилярче някакво, ако те притеснява заведи го да го видят Rolling Eyes
Ехаа, Фели, супер сте, моето малкото нощем както все се налива най-трудно ще е тогава нещо да се направи с памперсите Rolling Eyes
а за безводието направо не ми се говори, страхотно се беше получило Crazy

# 181
  • гр. София
Ще го заведем довечера като се прибере татко му, че като види поликлиниката и става неудържим.

# 182
E, Фели ще слушаш кака си  Naughty Браво на детето.
Шоки, лекар задължително. Ако искаш мнение- д-р Оскар- детска очна клиника- александровска болница.

# 183
Шоко, дано не е сериозно  Praynig
В тази връзка кога децата се водят за пръв път на очен лекар?

# 184
Мойто дете е друга бира. Очите са му гледани от 28мия ден, та до първата година интензивно.
Ама мисля, че към 6 месечни се водят.

# 185
  • Пловдив
Амини, на нас тук педито ни беше предписала профилактично на годинката да ги заведем, щото били близнаци все пак, това е при условие, че не са недоносени, ама в Пвд. докато уцелим някакъв лекар си беше трагедия, в Сф. поне има повечко детски офталмолози Rolling Eyes

# 186
  • България
И аз давам Вигантол Друг е въпросът, че от вчера не мога да го открия  Laughing  Винаги е стоял на едно и също място над спалнята и когато вчера нашите бяха на гости и баща ми попита давам ли вит Д и аз даааа и посягам да му покажа шишенцето и .......няма го , претърсих всичко, даже и коша за боклук  Embarassed, че хич ме няма и  да не би да съм го изхвърлила ..... .ама не ! После ще ходя да купувам.

Та, как го давате да питам? Нашата педиатърка каза само по една капка на ден. някои мами казаха на гладно, тук прочетох, че с кърма и  се зачудих  newsm78

Ето нещо много смешно   във връзка с недоспиването и разсеяността. https://www.facebook.com/VmalkiteChasove/?fref=nf&pnref=story

# 187
Shokoladche Ако става дума за новородени, нашият младеж след раждането имаше кръвоизливче на бялото на оченцето. Помня, че много се притесних, но ме успокоиха, че това било бял кахър и мина от самосебе си. Понеже бебенцата в началото рядко отварят очички, възможно ли е да е от преди и да не си забелязала ? Дано да е бял кахър и твоето.  Hug

Ирен Тази статия за умората я четох и ми стана смешно, където мацката споменава, че се радва, че няма близнаци  newsm62

# 188
  • гр. София
На годинка и 7 месеца е.  Whistling

# 189
  • България
Aз най-много се смях тук:'Пускам петиция да се зачеркне фразата: „Спи като бебе“ от всеки език и да бъде заменена със „Спи като мъжа ми“. Joy
и тук :''За последните осем месеца имахме две седмици, през които всяка вечер спеше по 6 часа. Значи може, ма не ще." Joy
Посред нощ, докато не спях, поне се посмях  Laughing

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 12:00 от ирен22

# 190
След днешната консултация - 3800 гр, 53 см.  Grinning Аз доволен  Grinning
Миналата седмица бая се бях поизплашила с тези само 200 грамчета плюс ...

Реших да му давам Вигантол на първо време, по-натам може и на Джеймисън да минем  Simple Smile

# 191
  • UK
Браво ФЕли за напредъка   Hug
Аз? махнах преди 2 седмици памперса( дневния) и им давах в началото награди, като се изпишат в гърнето  Mr. Green
Сега? сами стават идват и пишат, тоалетната хартия, е на видно място, вземат си и се оправят.  Скоро смятам, да им взема седалка, да свикват на тоалетната 😂
Нощния, незнам, още как ще го махам  newsm78 Стефи явно стиска сутрин и е празен,но Теа, още редовно го препълва  hahaha

# 192
  • София
ние пък снощи спахме две поколения на спалнята.
създаде семейство детето и го тръсна на майка си за отглеждане  Joy
има една кукла бебе, един голям мечок, който беше определен за майка/тук се чудех дали да не се обидя/, и той бил таткото.
извадихме негови дребни бебешки дрехи, облича го съблича го бебето.
накрая всички заедно да спим.
как се спи в жегата с тоя рошав мечок е ясно.
като заспа ги преместихме, ама се усети липсата и писна че ги няма.
та щем не щем пак се събрахме всички.
явно трябвало по-голяма спалня да предвидим, метър и 60 не стига  Rolling Eyes

# 193
Че и ние заспиваме с една менажерия, ама ако трябва да се въргалям в плюшени играчки, то значи аз да не спя. Като заспи местя животните и така. Другият вариант който съм предложила, всяка да си спи в стаята- не иска. 

# 194
  • UK
Ахаха Бамба  Joy И аз редовно, като се събудя се оказвам в компания  hahaha с кукли, мечоци,  зайци и един клоун  Joy

Общи условия

Активация на акаунт