Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 506
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Моме, браво на вас!  Grinning
Ние утре сме на консултация да видим колко е наддал нашият, че тези 210 гр. от миналата седмица бяха малко...
Уф, чак ми е притеснено... Rolling Eyes
Благодаря ви за мненията за вит.Д  Peace ще говоря утре пак с педи и ще реша.

# 166
  • UK
И аз на Джеймсэн купувах

# 167
Моята педиатърка изписа Джеймисън. Фокси, показвах вчера един уред за комари, сега е намален в аптека Медея.

# 168
  • UK
Моме, добре си хапва бебчо  Heart Eyes

# 169
Моме, браво на детето, само такива хубавини да чувам. Това за пишоците дето го казваш, май само за насилствено забелените се отнася. От както погледнах малкия, явно съм го дръпнала нещо, не ми дава да му пипам атрибута. Ама добре си е, не е подута.

Сигме, ти хубаво ми каза ама аз не повярвах, защото мислих, че е мисия невъзможна. От около 20 дена  изпишквам малкия през час някъде ама го държа с памперс, днес сутринта решавам да сваля памперса. И о чудо, напика се 2 пъти, държи се и реве. На вторите 2 пъти само хленца, и с петия чифт изкарахме до вечерта. Даже и голямата работа на гърнето свърши, но това е лесното дете. Предстои ми голяма битка със старшия му брат, нямам идея какво ме чака. На обяд и вечерта му слагам памперс да не го стресирам, тъкмо добре се получи при него. Не вярвах, че за един ден може да стане тая работа, но явно при големи деца по-бързо става. А колко ме заплашваха да се приготвя за голямо мазало. Гледам майките как се карат на децата си когато се напишат на гащите, ми те нямат 2 години тези деца, те искат от тях да вършат небивали неща. Не мога да ходя с една торба дрехи, и без това излизам за по2-3 часа.
Утре ще го тествам на площадката  Mr. Green

# 170
  • Пловдив
Фели, браво, имате напредък, аз ту започвам нещо да правя, ту спирам, не ми побира акъла на този етап как ще стане това с памперса Rolling Eyes плажувате ли или не сте ходили тези дни Simple Smile
Моме, браво на малкото - голямо момче Simple Smile
за това пусто забелване аз лично съм се интересувала доста поради причината, че при едното ми дете имаше специфика по рождение, та съм посетила всякакви специалисти и в страната, че и извън нея, затова твърдя някои неща  Rolling Eyes най-малкото, в единственото детско урологично отделение в РБ, което е в Пирогов, ако отидеш при който и да е специалист, ще ти препоръча направата на това, чак до толкова за нещо така елементарно не са невежи, ми се струва Rolling Eyes но аз не искам да споря, просто споделих това, което аз съм приела за правилно за моите деца Peace

# 171
Явно за близнаците е по-добре да отказват памперса последонателно, ще чакам да споделите по-нататъшно развитие.

# 172
Гуге, и аз миналото лято опитах, ама до никъде я докарах. Друго е когато са по-големи, някакси по-лесно става.
Тези дни през седмицата почивам от плажа, че с двамата се уморявам доста на плажа.

Амини, трябва да се следи детето, а с двете деца едновременно е доста по-трудно това упражнение. Сега когато казва е доста по-лесно, даже се провиква мамоооо пиш или ако  Mr. Green

А колко учуден беше когато се изака в гърнето, гледа човека защото това до сега беше тайнство за него. На тъмно се вършеше всичко   Joy
Забравих да ви кажа да се посмеете малко, преди няколко дена малкия се наакал, големия го положил хоризонтално на дивана, отворил му памперса. Чувам малкия вика - мамооо ако, отвам и другия ми казва малеее голямо ако, и си хванал главата с ръце  hahaha hahaha hahaha

# 173
  • Пловдив
Фели  Joy Joy Joy аз също имах подобна афера наскоро, бях ви разказвала дето нямаше вода и асансьор един ден и перипетиите, на следващия, както всичко е о.к. и ги слагам на обяд да спят, след малко чувам гневен плач от детската, да са минали 5 минути, отивам и заварвам малкия в невероятно положение, човекът се наакал /отскоро си маха сам памперсите/, събул си долнището, свалил памперса, бръкнал в него, погнусен го изхвърлил от леглото, съответно съдържанието се разсипало по земята, останалото размазано по леглото, включително матрака, че сутринта му бях сложила протектора за пране, че беше го опишкал, а той самия пери погнусен омазаните ръце и ги хапе от яд Crazy Mr. Green грабвам го аз веднага, естествено пообърсва част от съдържанието върху мен, позабърсвам малко и се юрваме на чешмата и хоп, изненада, пак няма вода Crazy ти да видиш всичкото туй как се бърше и маже с кърпи, не искам ад си спомням Confused

# 174
Фокси, аз също съм с близнаци  Grinning Чета на ММ и на него чак не му се вярва  ooooh! каква заблудена душа е...

# 175
Момичета, относно витамин Д...на нас педиатърката ни изписа пробиотик Лактакеър Бейби, който съдържа вит. Д, нищо друго не взимаме допълнително. Някой друг има ли по тази схема ?  newsm78

# 176
  • Варна
Синът на моя приятелка имаше проблеми с чурката. Беше на 6 годинки. Мястото се беше възпалило, понадуло и го болеше. Майка му после каза: Страшно много гной изтече, не очаквах такова чудо. Подробностите около сина й не ги помня, даже не помня какво ми каза за забелването, защото тогава звездата около прегледа беше дъщеря й, която беше на 3 години. Отишли дружно тримата на преглед, но трябвало да изчакат в нещо като чакалня. И на всеослушание девойката казала: Аз не съм болна, идваме заради бати, че го боли пишлето. Имаше и други бисери, ама не ми се пише. С нея доста се посмях.

И аз съм давала Вигантол. Спомням си, че се цедях, за да му го дам с млякото, а после почнах с манджата.

# 177
  • гр. София
Анди има кръвоизлив в очето и сега се чудя дали е повод за притеснение ( на последък го мъчат кучешките и не поспива особено и си поревава доста, но и преди е ревал доста и не е имал такива проблеми ). Някой с мнение?  newsm78

# 178
Шоки, може да е напукал капилярчета от рев и търкане на очетата, но защо не го заведеш да го погледнат?

# 179
Шоко, заведи го на лекар, и моя големия се е драл много но кръвоизлив не е получавал.

Гуге, с омацването добре, ама това и вода да няма си е направо върхът  Laughing

Моите тъй като не излизаха много, зимата педито ни увеличи Вигантола на 3 капки.

Добре се справя човека и днес, мислих си че като му слагам памперс на лягане ще се изпуска когато е без, но явно добре осъзнава какво става без него. Много съм доволна, сведохме памперсите на единия до 2 на ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт