Децата на АРТ технологиите, размисли и страсти 24

• 30 523
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
На Анди банята му действа много ободряващо и е готов за бели.
Да де, и аз това имах предвид.

# 286
  • България
Моите сякаш се успокояват след баня, а и като се наядат и направо си заспиват.

# 287
Ясно, значи при всички е различно.

# 288
Ми разсънва се, ама за малко....после яде. Някой път ми задрямва още към края на шишето, някой път остава буден. Слагам го в леглото, гася лампата и излизам. Гледам го на бейбифона- мижа, ръкомаха, ама след малко си заспива. Отскоро почти не ми спи през деня. Сутрин хапва към 8, играе си сам в леглото или го свалям при мен с активната гимнастика докато тренирам. Някой път задремва за час максимум. След това обаче не иска повече да спи, освен ако не изляза да пешокрача с количката. Вечер пак ми придремва така около час, обикновено е преди къпането. Предполагам, че после е изморен и затова откъртва почти веднага след шишето за лека нощ Peace

# 289
Гуге, хич не се връзвай на тая директорка. Няма такъв филм, в яслата са с памперси и точка. Една майка питала на колко време ги слагат на гърне, казали и на 2 часа, а тя слагала през час. Занесла им памперси и им казала да се оправят, защото имат разминавания.

Права си Сигме, ама ми се скъсява драстично времето до градината. Не искам да се червя и да чупя пръсти, да се моля да ми вземат детето с памперс. Той пък за сметка на памперса се облича и съблича сам, обува и събува сандалите сам. Сърди ми се ако бързам и започна да го обувам. Другия като го гледа започна и той да се събува, ама до там.
Днес малкия си събул гащите, брат му си ги сложил на главата и се заливат от смях. Направо ми иде да се гръмна вече. Оплаках се, мрън  ooooh!

Моите ги къпех на обяд, не само че се разсънваха ами тоя дето не мога да му сваля памперса, зверски огладняваше, и до като го обличах сестра ми му тикаше шишето с 50 гр. да цока и да мълчи. Аз каквото видях с това чудо на природата, едва ли има друго такова дете.

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 22:04 от Fellindra

# 290
Отпусни му още един месец бонус. Ще се изненадаш.

# 291
Най-много той да ме изненада и ще вкарам Макаренко в действие. От него очаквам всичко, голям инат е, своенравен е, със заплахи яде. Не искам да го мамя с нещо като награда, защото е паметлив и ще ми скъса нервите до като не си получи заслуженото. И на мен така с памперса ми е по-лесно. Добре оставям го до края на месеца, и ако не е пожелал го събличам гол, ще не ще все ще се изпикае, няма да стиска цял ден я.

# 292
  • Варна
Foxy, ти тренираш? Браво! Когато малчо беше на възрастта на Боби, със зор се обличах, камо ли да тренирам...Много се радвам на трениращи момичета Simple Smile

# 293
А аз един малко тъп въпрос - като го изкъпеш, не се ли разсънва? newsm78

Баш си е така при моите. Няма спане след къпане.  Crazy

# 294
Аз започнах да правя по 10-15 минути упражнения от 10-ия ден на малчо  Blush Нищо натоварващо - планкове, напади, клекове. Дразни ме тоя корем...

# 295
Гале- аз цял живот съм много активна. През бременността тренирах до средата на 8-мия месец. След раждането започнах на около 2-рия месец, когато дребното започна да ми отпуска 6 часа здрав сън. Много ми липсваха тренировките, дават ми едно особено настроение за през деня....

Моме- ти си за "евалата" , кога спиш? Как сте с малкото? Голямото как приема конкуренцията?

# 296
Привет.Заспа човека,днес вече го прилъгах и се цопна в морето утре пояс ще купим  Laughing .Моя като е навън се почва мрънкане за сън,прибираме се и се почва купона,изкъпвам го и още повече пощурява.Все си мислех,че аз нещо бъркам и само той ми ги реди такива след баня.Одеве същото,опищя и за банята,ама 300 зора го изплакнах.Та и на ръце го приспах,гъзисе,фуписе докато аз се изкъпя,викам ще заспи сам ,ама нъц.Понах да разпускам нервната система,ама ей сега ще се изнижат дните и РД то да мине.Излизаме тук с едни близнаци малиии щура работа.Едното е с очилца,не е добре със зрението,ама хич не се дава голям бандит търчи повече от моя.И майка им си е решила птоблема долу горе за по улиците с рдни ранички с каишки  Laughing Голяма сензация са всички им се радват като ги видят закачени с каишката  Joy ми то чудооо и четири очи са малко да ги следиш кой на къде бяга.

# 297
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Звезди, развесели ме, и аз наскоро загледах едни такива ранички с каишки, ама и те не могат да ми решат проблема, щото малкия вироглавчо като го хвана за ръка, точно на втората крачка се изсипва по колене и след това единствения избор е да го влача по земята, та и каишка не може да го оправи, освен ако не искам да го изстържа по асфалта Laughing

# 298
  • Варна
Сефте чувам за такива ранички. Опитвам се да си ги представя, но дали е така... newsm78

Винаги съм се възхищавала на трениращите. Когато човек иска, винаги ще намери време, макар и за 10-ина минутки. Аз пък съм от мързеливите (хич не е за хвалба). Чат-пат подскачам у нас, ама ми е мъкааааа. Може би един път влезе ли човек в ритъм, после е по-лесно.

# 299
Гале- тия ранички ги има от едно време, баба ми още пази моята, нищо, че е 30-годишна. В гугъл като драснеш колан за прохождане ще ги видиш. Едно време са имали много садо-мазо вид, сега са много културни и весели.

За тренировките- важно в желанието в началото, после се превръща в навик Peace просто трябва да намериш нещо, което ти е забавно. Многократно се опитвах с фитнес- еми скука, едни и същи машини с едни и същи упражнения.... С ОФП-то и кросфита е друга бира- разнообразяваш интервали, мешаш поредици, тук таме усложняваш и всеки път може да е различно и да не ти писне Peace ако имаш желание може да разгледаш на Руми сайта... Пълно е с тренировки за вкъщи, не се изисква почти никакво оборудване и има както за начинаещи, така и за супер напреднали....

Общи условия

Активация на акаунт