Бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 80 489
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Мнения: 9 475
едва ли. 

# 196
  • София
  • Мнения: 1 921
Момичета, искам консултация - коя функция на кухненски робот замества пасатора и с кои приставки?

# 197
  • Мнения: 7 849
Момичета, искам консултация - коя функция на кухненски робот замества пасатора и с кои приставки?

Да беше написала какъв модел е? Някои имат приставки за пасиране , други не, само за ситно кълцане.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366259.60

# 198
  • София
  • Мнения: 1 921
Този е точно като моя робот http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=cqs1468497553n.jpg

Последна редакция: чт, 14 юли 2016, 15:02 от izoma

# 199
  • Мнения: 7 849
Втората от дясно на ляво - с двата ножа!

# 200
  • София
  • Мнения: 1 921
Втората от дясно на ляво - с двата ножа!
Благодаря!!!

# 201
  • софия
  • Мнения: 30 827
Втора доза млечна майонеза не ми се получава. Седи като вода. Къде бъркам? Да я хвърля ли? Първия път сложих в началото лимоновия сок. Реших, че е от него. Спазих съотн. 1:2 мляко олио, бавно дърпам от долу нагоре бъркалката. Веднъж правих и стана супер без проблем. Кво да я правя сега тая смес?

# 202
  • Мнения: 2 152
Втора доза млечна майонеза не ми се получава. Седи като вода. Къде бъркам? Да я хвърля ли? Първия път сложих в началото лимоновия сок. Реших, че е от него. Спазих съотн. 1:2 мляко олио, бавно дърпам от долу нагоре бъркалката. Веднъж правих и стана супер без проблем. Кво да я правя сега тая смес?

всичко за майонезата съм обяснил ЕЙ ТУКА - и как да стане и какво да се прави като не става

# 203
  • София
  • Мнения: 10 825
Втора доза млечна майонеза не ми се получава. Седи като вода. Къде бъркам? Да я хвърля ли? Първия път сложих в началото лимоновия сок. Реших, че е от него. Спазих съотн. 1:2 мляко олио, бавно дърпам от долу нагоре бъркалката. Веднъж правих и стана супер без проблем. Кво да я правя сега тая смес?
Обикновено при мен се оправя с добавяне на още лимонов сок и отново пасирам

# 204
  • София
  • Мнения: 1 921
До Батето! Разгледах всичко от теб за майонезите. Искам да ги пробвам, но нямам отделно пасатор, а приставка към робота. Дали ще стане с нея твоят метод за приготвяне? Питам, защото приставката не може да се вдига след 30- тата секунда.
 newsm78

# 205
  • софия
  • Мнения: 30 827
След цяла нощ престой в хладилника и нов опит сутринта, пак нищо не стана. Днес ще купувам друго мляко. Друго обяснение нямам. Пробвах всички описани трикове. Накрая миксера започна да мирише, а то не захваща и не захваща. Най-лесно ми е да купя майонеза от магазина, но не искам.

# 206
  • Мнения: 3 020
Звънче, добави още малко олио и съм на 100% сигурна, че ще се сгъсти. Повярвай ми.  Peace
Винаги вкъщи аз я правя, но имаше един-два пъти мъжът ми реши и все му ставаше течна, не можех да разбера защо, уж спазваше всичко като мен. Инстиктивно добавих още малко олио и воала, веднага се сгъсти.  Hug
После сподели.  Peace

# 207
  • софия
  • Мнения: 30 827
 Hug Изхвърлих го, хем усещах, че не може да не става Confused Карай. Ще пробвам пак довечера.

# 208
  • Мнения: 1 265
Здравейте, някой може ли да ми каже колко грама тежи 1 пакетче бакпурвар в България  newsm78

Харесах си една рецепта, НО пише 1 пакече......ненавиждам такова определение Mr. Green

# 209
  • Мнения: 15 012
Здравейте, някой може ли да ми каже колко грама тежи 1 пакетче бакпурвар в България  newsm78

Харесах си една рецепта, НО пише 1 пакече......ненавиждам такова определение Mr. Green
На  Dr.Oetker 10гр. такъв имам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт