Кюретаж и забременяване след това - тема 68

• 59 164
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Ааа е щом е погледнала изследванията, но не ги е коментирала, не значи, че не им е обърнала внимание, споко. Пак ти казвам, разпитвай я, тя все пак не те познава и не ти знае историята. На мен си ми водят досие във Вита и каквото ми се е случило се записва подробно и като ми въведат ЕГН-то всичко излиза, изследвания и т.н.
Иначе от К вече минаха 45 дни, мина ми и 1вият цикъл, предполагам няма да има никакви проблеми за къпане в морето, все пак съм си морско чадо, трудно бих устояла да не влезна  grinning039

# 136
  • София
Няма какво да се притесняваш тогава. Пожелавам ти слънчеви дни и страхотни емоции!

# 137
Здравейте, дами!
И аз съм от групата на кюртираните. Искам да ви попитам дали според вашия опит има връзка между приема на антибиотик и кухо яйце. След като изтече периода на вето за да се възстановя от кюртажа пак се  налага да пием антибиотик, този път и двамат и се притеснявам дали няма да се повтори първата случка - заради грипно състояние пих антибиотик, след това забременях и се оказа кухо яйце.

# 138
Здравейте, дами!
И аз съм от групата на кюртираните. Искам да ви попитам дали според вашия опит има връзка между приема на антибиотик и кухо яйце. След като изтече периода на вето за да се възстановя от кюртажа пак се  налага да пием антибиотик, този път и двамат и се притеснявам дали няма да се повтори първата случка - заради грипно състояние пих антибиотик, след това забременях и се оказа кухо яйце.

Диагнозата кухо яйце по принцип не е основана на употреба на антибиотик, но знае ли човек..
според мен трябва да си прецените нещата, изпийте антибиотика и след това започенете с опитите, за да не рискувате! Simple Smile

Успех!

# 139
И аз мисля, че няма отношение към кухото яйце, но антибиотика в начална бременност не е препоръчителен, за това най-добре опитите ви да са след приема.

# 140
Да, нетърпението не е добър съветник Simple Smile

# 141
Момичета, минах всички изследвания и нищо... но в изследването за инсулинова резистентност излезнах а мн високи стойности.. Сега следва 6 месечно лечение и остават далечни плановете за бебче ; (

# 142
Аз съм с инсулинова резистентност, не е толкова лошо лечението, отразява се много добре на фигурата, а и ти вкарва в ред хормоните Simple Smile На първо място е все пак ние да сме здрави Simple Smile

# 143
  • София
Момичета разкажете повече за инсулиновата резистентност и изследването. С моите ПКЯ май и аз ще трябва да направя. Какво представлява лечението?

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 18:53 от Cherryto

# 144
Добро утро, относно инсулиновата - след пореден неуспешен опит инвитро, а аз от години имам високи мъжки хормони, реших да потърся мнение на ендокринолог. Препоръчаха ми специалист, който е гинеколог - ендокринолог, на който до момента имам пълно доверие след всички неуспехи. Първата му работа беше да пита правила ли съм обременяване с глюкоза, след което ми предписа лечение, защото аз съм с ПКЯ + тези мъжки хормони. Та обременяването е - кръв сутрин рано гладна жадна, след това се изпива глюкозния разтвор и на 120та минута отново кръв. Уж бях в референтни, като отидох с изследването при него, той сметна на бързо сутришна захар по сутришен инсулин делено на 22,5 (май беше) и това трябва да е до 2,5, за да си в норма. Та моето скочи на 4,5, лечението беше близо година - лекарства за инсулиновата, които си пия до сега, противозачатъчни, кортикостероиди и добавки. Вкарахме ги в норма, в момента си пия лекарствата за инсулин (сиофор или метфогама или метфодиаб или глюкофаж, едно и също е долу горе), поддържам нивата ок, заедно с хранителен режим и спорт. В общи линии без бял хляб, захар, картофи и ориз. Когато почнах удърното лечение, за около половин година свалих 15ина килограма (натрупани основно от стимулациите по време на опитите), та така....ако някой се интересува от повече, ако искате на лична да не го обръщаме много на темичка за инсулиновата резистентност Simple Smile

# 145
Здравейте нова съм в сайта и на скоро преживях прекъсване на бременост поради медицински причини.Не бях кюртирана,оборта беше направен с вакум в 13 седмица след генетични иследвания при пр.Чирков на 27.05.След манипулацията кървах слабо около 14 дни и спрях.На 28ми ден след оборта ми дойде цикъла.След което бяхме интимни с мъжа ми,защото ме бяха придупредили да изчакаме един месец и първи цикъл.Въпросът ми е възможно ли е да съм забременяля след аборт или е просто внушение за разни симптоми от огромното желание да бъда майка.Успех на всички в сбъдването на мечтата за бебе!

# 146
Здравейте нова съм в сайта и на скоро преживях прекъсване на бременост поради медицински причини.Не бях кюртирана,оборта беше направен с вакум в 13 седмица след генетични иследвания при пр.Чирков на 27.05.След манипулацията кървах слабо около 14 дни и спрях.На 28ми ден след оборта ми дойде цикъла.След което бяхме интимни с мъжа ми,защото ме бяха придупредили да изчакаме един месец и първи цикъл.Въпросът ми е възможно ли е да съм забременяля след аборт или е просто внушение за разни симптоми от огромното желание да бъда майка.Успех на всички в сбъдването на мечтата за бебе!

Здравей Simple Smile
Съжалявам за преживяното, но не се отчайвай. Силни прегръдки!
Напълно възможно е да си забременяла, ако сте били интимни в подходящия момент. От моя АГ знам, че става лесно и бързо след абразио. Дано е станало и всичко е ок.
Но те съветвам да не залагаш на симптоми, тъй като не е изключено от силно желание да си внушаваме Simple Smile

# 147
anabbel  Hug Съжалявам за загубата, но според мен е хубаво да се изчака 1-2 цикъла, и тогава да пробвате. Но щом сте се изкушили дано нещата се получат този път ! Успех  Hug

При мен след Ову имам силни болки ниско в кръста, до сега никога не ми се е случвало това. Попринцип трябва да ми идва другата седмица.  newsm78

# 148
gEHu, дано не ти дойде. Аз не чакам М към 28-ми - ухх, дано е станало  Praynig Хайде бъдещи мами, малко прашец няма да е излишен.

# 149
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Идвам със синьото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт