Априлски мами 2016 - Тема 2

• 31 551
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Възможно е , все пак това си е голяма разлика и в температурата и в налягането...на Тервел не му се отрази кой знае колко, но и на него му беше поспаливо. Офф пак се рових за захранването и нищо не харесах, едно и също нещо се повтаря , къде с повече къде с по-малко правописни грешки, че и превод намерих за захранване на американски деца. Нямам нищо против, но т.нар.генетично захранване е малко различно при тях и при нас....Горе долу това ми допадна:
http://www.mamaibebe.com/?id=185
https://xedra.wordpress.com/2009/07/25/food-intro/
Като в 1вата само ми допадна обяснението за самата храна и видовете бебешки храни, а не схемата....Ако намерите нещо по-модерно или нещо интересно за ЗВД( Захранване водено от детето), моля споделете  bouquet bowuu

# 571
Harista , предполагам имаш предвид ЗВБ. Може да погледнеш тук:
https://zabliznacite.wordpress.com/baby-led-weaning/

# 572
Продължаваш да ме хващаш неподготвена  Joy  ми то бебе, дете..... Wink

# 573
Хех, не беше с цел да те засегна Hug
Разгледай блога, интересен е Peace Даже не само относно захранването.
Аз сина не посмях да го захраня по този метод, макар да му бях хвърлила око. Главният ми страх беше от задавяне. С дъщеря ми съм малко по-смела във всяко отношение, но не съм мислила за захранването все още. Така или иначе, мисля да изчакам да направи поне 5месеца. Поне това съм го решила Mr. Green

# 574
Септември втори навършва пет месеца,ще се правят изследвания по каса,ако са почнали да се разбутват показатели ще почна със захранването. Ако не са-според това той да ли е готов.. Обича да ме гледа като ям,ама всички край мен обичат, била съм ядяла много сладко и съм им отваряла апетита. Хаха...Подавала съм му парчета храна да помирише,не ги отразява... А тези дни мисля да почна да замразява във форми за лед. Ако не ги хареса ще ги слагам в супата  Laughing мен повече ме притеснява не задавянето,а това ако още със захранването глътне някое парче да не "претовари"  стомахчето и да се откаже да яде.

# 575
Това лято от жега или от студ,пак сме покрити в къщи.При нас е 14°.Много странно  от жълто акото им стана зелено,без смяна на АМ или пробиотик.А и без наченки за зъби.

# 576
Много сладко си хапва това бебче от статията  Heart Eyes харесва ми идеята, замислих се за поднасяне на храната по такъв начин.
Хариста, и аз му давам да помирише какво ям, не знам дали е случайно, но 2-3 пъти се разплака Laughing и повече не съм му предлагала.
Момичета, успокоихте ме за за нивото на хемоглобина и вчера не сме водили малкия при педиатърката, таткото също не сметна за нужно. Според това, което четох в нета, не му е толкова нисък. Така или иначе във вторник ще ходим уж да му бият ваксини. Уж, защото е с много рядко ако и може би ще поискам да ги отложим.
Тази седмица не ми преведоха парички, а мама искаше да се поглези Crossing Arms

# 577
И аз нямам парички.

# 578
  • Стара Загора
Момичета,ние вчера бяхме на професионална фото сесия/подарък от наши приятели за раждането на Борис/,голям купон падна  ooooh!.Като напук той не се наспа като хората и иначе кротуваше,но с голяно усилие измъкнахме само две усмивчици,а иначе е много засмян.Добре,че с мен беше и батко му,та им щракнахме няколко кадъра заедно и той се прави на "маймуна" детето,че да накараме малкия да гледа в апарата  Joy.Добре се получиха като цяло,въпреки че ни ги показаха в суров вид.
addicted,обикновено ако ти си имала нисък хемоглобин през бременността,тога и бебчо има  в началото.После като започне да се храни с повече неща,ще го повиши.Ние бяхме така с баткото,затова ти казвам да не се тревожиш. Peace

# 579
Адиктет ние бяхме на кръвни преди 2-3 дни в детското на хирургиите . На Мишо хемоглобин му е 112 но пише че нормите са от 90 до 118 Wink

# 580
Тервел ще прилича сигурно на мен всеяден Wink До сега не се мръщи на нищо....

# 581
  • Варна
В петък бяхме на консултация, Ема е станала 8180 гр., 65 см., заради рядкото ако не бихме ваксина.
Що се отнася до захранването, моята мома ми изглежда готова от всякъде, гледа с интерес докато се храним и преглъща, а подам ли и лъжичката зяпа като гардже  Crazy, но ще изчакам да станат 5 пълни месеца и тогава започвам. ЗВБ категорично не е за мен, ужасен страх имам от задавяне, ще започнем с  пюре картоф, добре пасиран с кърма в по рядка форма, след седмица морков...и така на седмица нещо ново - тиква, тиквичка....
Пари и аз не съм получавала  Crossing Arms
Вече мисля за по-топли дрешки, трябва да закупя, че това време май ще ни изненада изведнъж. Ще направя една заявка в NEXT, много са им хубави дрешките, един път пазарих летни от там, само да преведат тея пари най-накрая  Tired

# 582
И аз ще пазаря от next скоро време. Зина, ти чрез фирма с адрес в Англия ли ги поръчваш? Как ти ги доставиха предния път?

# 583
  • Стара Загора
Аз пазаря от next редовно. Доставката е безплатна над 50лв, а със сигурност ще ги надминете. Единствено се плаща с карта и после ми взима още 1-2лв за плащане на ПОС в чужбина (така пише в онлайн банкирането ми). Дрехите са страхотни, но са по-скъпи от други марки. Обаче памукът, който използват е тоолкова мекичък.
Аз също ще правя поръчка скоро, но чакам да качат есенно-зимната колекция.

Зина, браво за страхотните мерки. Да ти е жива и здрава малката бухтичка 😍

# 584
  • Варна
Не, директно през сайта си поръчах, имай предвид, че съм много зле с тея работи а се справих без проблем. Дойдоха за няколко дена, примерно да съм ги поръчала четвъртък-петък, дойдоха вторник-сряда, нещо такова. Доставиха ми ги на адрес. Сайта си е с БГ цени, само малко се узорих с въвеждането на адреса на латиница, давай смело, щом аз успях  Blush значи всеки ще може.

Общи условия

Активация на акаунт