Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 224
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
Зари, всичко е по метода проба-грешка.
След няколко проби, сама ще установиш как е най-добре за твоята коса.
 Simple Smile

# 526
  • Sofia, Bulgaria
Deborana може би е малко късно, но смес от Амла и Брингараж 1/1 и с. л. бадемово ми подреждат косата много добре на мен, въпреки че моята не е толкова хвърчаща, по-скоро губи обем. Подкрепям и мнението на zigizagi за олиото за коса на Балея. Аз съм голям фен на цялата серия Oil repair hair и олиото им за дълга коса.
zari65 в началото, когато започнах да се къносвам и при мен имаше изсушаване, но после косата като че ли свикна и вече не се пресушаваше така, а беше блестяща и подредена. Според мен пробвай още веднъж, за да не ходиш така шарена и после изчакай до следващо къносване.

Имам въпрос за готовите смеси на Хена Фокс и по-специално за светло кестенявата смес има ли червенеене при нея? И ако се направя с нея и реша, че ми червенее може ли да си направя само апликация с индиго след това?
Съжалявам, за може би глупавите въпроси Hug но досега се правех с чиста къна, после минах на бои и сега се чудя дали да не се върна на къна, но с готовите смеси.

# 527
Имам въпрос за готовите смеси на Хена Фокс и по-специално за светло кестенявата смес има ли червенеене при нея? И ако се направя с нея и реша, че ми червенее може ли да си направя само апликация с индиго след това?
Има червенеене, да.
По въпроса с индигото не мога да отговоря, но предполагам, че ще стане.
Няма червенеене при кестенявата.
Мога да ти кача снимки ако искаш, да видиш как е при мен.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 11:58 от Lemy

# 528
  • Sofia, Bulgaria
Lemy много ще съм ти благодарна bouquet
Искам да видя с нея колко тъмна става косата и да преценя. Някъде бях чела, че е почти черна и това ме спря. Не че не харесвам черното, напротив страшно много го харесвам, но изобщо не ми отива на мен Crazy

# 529
.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 08:48 от Lemy

# 530
  • Sofia, Bulgaria
Много ти благодаря  Hug косата ти изглежда страхотна и на втората снимка цвета ми харесва много  Heart Eyes Най-вероятно ще се престраша и ще пробвам и аз кестенявата смес.

# 531
С кестенявата става почти черна при мен:
Аз сега правя опити да я поизсветля, искам да се върна към светло кестенявата.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 13:33 от Lemy

# 532
  • Sofia, Bulgaria
Да, доста тъмно е наистина. Ще помисля още малко пък може и да се престраша  Peace Още веднъж, много ти благодаря Lemy  bouquet

# 533
Нещо гледам че готовите смеси(повечето цветове) на хена фокс са свършили в сайта им и в зоя-та, това нормално ли се случва или има някъкв проблем? Тия дни щях да правя поръчка и останах неприятно изненадана. Вие откъде поръчвате

# 534
Благодаря, момичета за съветите, още тази събота ще се къносам още един път, къна поне ми остана бол, остатъка замразих според съветите тук, а и неразтворена къна ми остана повече от половината.

За хенафокс, в момента вноса да е поизчерпан явно http://www.hennafox.com/category/1/indiyski-bilki.html?page=2
Виж тук има нещо останало, ако си от София може да си вземеш и от офиса им или по биомагазините, където има.
http://www.ekomama.net/producti-za-mama/kyna-i-bilki-glini.html? … catalog=true&

# 535
  • The point of no return
И ако се направя с нея и реша, че ми червенее може ли да си направя само апликация с индиго след това?
Няма проблем да направиш апликация с индиго, но имай предвид, че трайността му е много по-малка от къната. И при мен с индиго става доста тъмна, почти черна, върху тъмнокестеняв основен цвят.

# 536
  • Sofia, Bulgaria
Roya да и аз от вас знам, че индигото е доста по-нетрайно. Затова започнах да се замислям дали да не пробвам с кестенявата смес и ако нещо не ми допадне толкова тъмна просто ще оставя да поопада индигото. Въпреки, че ми се бягаше от червените нюанси. Ще го помисля още малко Laughing

# 537
Аз съм се боядисвала със светлокестенявата, кестенявата и тъмнокестенявата само последната ми докарва по тъмен цвят но не е траен и след 2-3 измивания изсветлява за сметка на това не покрива толкова добре бялата коса явно къната покрива по-добре от индигото и светлите смеси ми покриват по-добре

# 538
  • The point of no return
Момичета, купих си Dead Sea Mud mask. По принцип я взех за лицето, но се порових онлайн и видях, че може и за коса да се ползва срещу пърхот и за блясък. Да сте ползвали такава?  Thinking

# 539
Roya, ползвала съм за лице, но много ми щипеше и се зачервявах.

Общи условия

Активация на акаунт