Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 210
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Ако имаш старо шишенце от талк, или от тези за подправки, смятам, че ще е най-удобно... "Насоляваш" на ръката и действаш.

Извинявам се за тъпия въпрос (просто до сега не съм ползвала въобще сух шампоан), но не ръсиш ли направо на главата? Как става това с ръката?

# 571
Само да допълня, че не сте цитирали целия пост от Фейсбук. Накрая се казва (не твърдя, че цитирам конкретно), има проблем със фирмата и одобрението затова се очаква в началото на новата година да се предлагат и другите бои (предполагам, че става въпрос за боите Култиватор)

И нещо друго да попитам, вече не помня мисля, че го прочетох тук, че цвят от роза може да се ползва като сух шампоан, но в какъв съд да го сложа, за да е най-лесно за ползване?
Цялото и дословно цитирах  Grinning , още им стои на стената, от 15ти е.
Чак на следващия ден са отговорили в коментар, че уточняват детайли по производство и транспорт за био боите.
На мен нещо вече не са ми и тръпка след толкова чакане, нооооо си запазвам правото, ако след като дойдат в темата отзивите са добри, да се запаля пак  Mr. Green
А сухи шампоани съм ползвала само готови, с пулверизатор са.

# 572
Ще си къносвам само корените, защото миналия месец правих цялата коса. Смятам след това да сложа индиго. Ще се получи ли разлика между прясно боядисаните корени и дължините?

# 573
  • Пловдив
Само да допълня, че не сте цитирали целия пост от Фейсбук. Накрая се казва (не твърдя, че цитирам конкретно), има проблем със фирмата и одобрението затова се очаква в началото на новата година да се предлагат и другите бои (предполагам, че става въпрос за боите Култиватор)

И нещо друго да попитам, вече не помня мисля, че го прочетох тук, че цвят от роза може да се ползва като сух шампоан, но в какъв съд да го сложа, за да е най-лесно за ползване?
Цялото и дословно цитирах  Grinning , още им стои на стената, от 15ти е.
Чак на следващия ден са отговорили в коментар, че уточняват детайли по производство и транспорт за био боите.
На мен нещо вече не са ми и тръпка след толкова чакане, нооооо си запазвам правото, ако след като дойдат в темата отзивите са добри, да се запаля пак  Mr. Green
А сухи шампоани съм ползвала само готови, с пулверизатор са.

Извинявам се, може да е било и в коментар не си спомням точно. Съжелявам  bouquet

# 574
  • София
Ако имаш старо шишенце от талк, или от тези за подправки, смятам, че ще е най-удобно... "Насоляваш" на ръката и действаш.

Извинявам се за тъпия въпрос (просто до сега не съм ползвала въобще сух шампоан), но не ръсиш ли направо на главата? Как става това с ръката?
Не съм използвала такъв шампоан, освен готов, но си представих - слагаш на ръката и после разнасяш на косата (с цел да не падне прекалено много прах върху косата), нямам представа. Дадох идея за съдче, което да е удобно за съхранение и използване...

# 575
  • Пловдив

Не съм използвала такъв шампоан, освен готов, но си представих - слагаш на ръката и после разнасяш на косата (с цел да не падне прекалено много прах върху косата), нямам представа. Дадох идея за съдче, което да е удобно за съхранение и използване...

Ок, благодаря  Hug

# 576
  • The point of no return
Padme, погледни тук за сухия шампоан, https://www.youtube.com/watch?v=jLwh-JKDluM . Да пишеш отзив, ако го пробваш.   Grinning

Аз днес най-накрая ще се къносвам и ще добавя кафе, ще видим как ще се получи. Simple Smile

Весели Празници на всички!  Hug

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 01:05 от Roya

# 577
Здравейте! Някой ползвал ли е брахми или брингараж като маска.Имам косопад и се чудя дали мога и двете да ги ползвам заедно като маска  newsm78

# 578
Roya, здравей! Да те попитам, колко кафе и какво добавяш. У дома пием Нес и не знам, дали може от него да прибавя и какъв ефект се постига:) Поздрави!

# 579
  • Sofia, Bulgaria
lilina1 ползвала съм бирингараж и амла заедно (и досега ползвам), със сигурност и с брахмито няма проблем да го смесиш. За мисля че повлиява косопада, но аз и други неща ползвах, та не знам от кое точно дойде ефекта, а може би от всичко в комбинация.

Ani888 не съм Roya, но аз съм добавяла и нес кафе и обикновено и потъмняваше червеният цвят (ползвах чиста къна) на косата. Отделно от това ми я правеше много бляскава. Когато съм ползвала сварено кафе, направо в него разтварях къната.

# 580
Нощен ястреб, Благодаря:)! Ще напишеш ли , количество Нес кафе и пропорция с къна:)

# 581
  • Пловдив
Padme, погледни тук за сухия шампоан, https://www.youtube.com/watch?v=jLwh-JKDluM . Да пишеш отзив, ако го пробваш.   Grinning

Аз днес най-накрая ще се къносвам и ще добавя кафе, ще видим как ще се получи. Simple Smile

Весели Празници на всички!  Hug

Благодаря много  bouquet. Като го ползвам ще напиша едно кратко ревю, ако ви е интересно Simple Smile

Весели празници на всички  Gift

# 582
  • Sofia, Bulgaria
Ani мисля че около с. лъжица и половина две съм слагала. Само, че аз съм с коса до раменете и си разтварях половин пакте от къната на хена фокс. Мисля че това е към 50 грама някъде.

# 583
Ястребче, Благодаря! Така ще направя и аз, понеже косата ми е дълга, до раменете. При последното къносване, също ползвах половин пакетче Хенафокс и ми бе абсолютно достатъчно:) Живот и здраве, в неделя, може да се намажа и ще споделя отзиви:)

# 584
Здравейте интересувам се някой изпробвал ли е тази боя за коса http://befit.bg/eshop/LOGONA-%D0%91%D0%9E%D0%AF-%D0%97%D0%90-%D0 … 0%93%D0%A0.240733 ?За да покрие белите ми коси ще ми трябва ли индиго преди това  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт