Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 211
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia, Bulgaria
zari65 би ли споделила с кой цвят на Lush си се правила и дали червенее много  Praynig
Приятелка от чужбина много ми я хвалеше тяхната къна, но тя говореше, че имало 5 цвята, а тук на българският им сайт гледах, че имаше само 3 Rolling Eyes и в описанието на всичките пишеше за червени отенъци.

# 556
С червената. Червена си, в началото много, сега след след две миенета не толкова.Но както казах определено съм доста шарена отзад, червено кестенява сега

# 557
Момичета, пак аз...Да помоля за малко помощ.По принцип си свикнах с къносването и не съм имала такъв проблем, бързичко нанасям и до момента не съм се цапала, но сега бързах и преди малко нанасяйки къната някак съм мацнала и челото и ушите и сега са оранжеви  Joy , най-много 5 -10 минутки да са стояли капките къна върху кожата, но имам няколко оранжеви петънца на челото, а горната част на ушите е съвсем  ooooh!. Пробвах с олио, после с ексфолиант, още си личи.Моля за съвети  Praynig

# 558
  • Бургас/Пз
Момичета, пак аз...Да помоля за малко помощ.По принцип си свикнах с къносването и не съм имала такъв проблем, бързичко нанасям и до момента не съм се цапала, но сега бързах и преди малко нанасяйки къната някак съм мацнала и челото и ушите и сега са оранжеви  Joy , най-много 5 -10 минутки да са стояли капките къна върху кожата, но имам няколко оранжеви петънца на челото, а горната част на ушите е съвсем  ooooh!. Пробвах с олио, после с ексфолиант, още си личи.Моля за съвети  Praynig
Сода за хляб, мицеларна вода, избелваща паста за зъби, май за друго не се сещам  newsm78 Чувала съм за пепел от цигара, но никога не съм го пробвала.

# 559
Ани благодаря ти  Hug , не пуша, но пък сода и паста имам, отивам да търкам.

# 560
  • София
Момичета някаква нова информация за боята cultivator's има ли?
То една година ще мине вече в чакане...  newsm78

# 561
Няма никакво инфо.Това са написали днес във ФБ
"Нова доставка на индийски билки и билкови бои ще има утре - навреме за предпразничното разкрасяване! Можете да направите поръчка още днес през сайта" , но според мен не става дума за боите cultivator's.
Аз да кажа по моя проблем, че със сода се махна оранжевото при мен, но пък ми се получи много сериозно зачервяване след търкането, да знаете, за да внимавате, агресивен начин е.

# 562
  • Sofia, Bulgaria
Това което са написали във ФБ става въпрос за билки и билковите бои на Хена Фокс. Онзи ден исках да си купя касия и в един магазин ми обясниха, че Хена Фокс имали забавяне на доставката от Индия. Та според мен този пост се отнася за досега предлаганите бои.

# 563
  • София
Момичета, да кажа че преборих изсушаването при къносване със забъркване на къната с мляко, вместо с вода, правя го вече 4-5 месеца и ефекта е супер. Мажа и дължините с кокосово масло преди нанасяне, да хванат по-малко от корените и да не се изсушават.

# 564
Това с млякото е много интересно. А прясно или кисело ползваш? Как я активираш? Добавяш ли лимонов сок или нещо друго? Покрива ли бели коси по този начин? Аз се къносвам вече цяла година, на всеки месец, месец и половина и пресушаването от къната вече ми е осезаемо. Индийките  редовно се мажат с масла, явно не случайно.

# 565
  • София
Това с млякото е много интересно. А прясно или кисело ползваш? Как я активираш? Добавяш ли лимонов сок или нещо друго? Покрива ли бели коси по този начин? Аз се къносвам вече цяла година, на всеки месец, месец и половина и пресушаването от къната вече ми е осезаемо. Индийките  редовно се мажат с масла, явно не случайно.

Забърквам къната и касията само с прясно мляко за една нощ, на сутринта приготвям и индиго със студена вода,  амла с вряла,  смесвам и нанасям на измита, подсушена и намазана с кокосово масло по дължините коса.

Няма изсушаване, къносвам се от почти година.

# 566
  • Бургас/Пз
Сетони, много съжалявам за содата, че не те предупредих и при мен така се е получавало, но пък маха безотказно. После по-мазничък крем върши работа. Другият път се намажи около косата с кокосово масло, за да не се нацапаш.  Peace

# 567
О, следващият път ще внимавам  Hug

# 568
  • Пловдив
Само да допълня, че не сте цитирали целия пост от Фейсбук. Накрая се казва (не твърдя, че цитирам конкретно), има проблем със фирмата и одобрението затова се очаква в началото на новата година да се предлагат и другите бои (предполагам, че става въпрос за боите Култиватор)

И нещо друго да попитам, вече не помня мисля, че го прочетох тук, че цвят от роза може да се ползва като сух шампоан, но в какъв съд да го сложа, за да е най-лесно за ползване?

# 569
  • София
Ако имаш старо шишенце от талк, или от тези за подправки, смятам, че ще е най-удобно... "Насоляваш" на ръката и действаш.

Общи условия

Активация на акаунт