Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 154
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз си взимам чистата къна, да от известно време и тя е в нова опаковка и да, аз намирам някаква разлика, все едно с тричуп къната се правя, по-тъмна и с по-убито червено(по-малко оранжавее). Мислех, че си втълпявам, но ако и в боите се усеща...може би наистина има нещо.

# 631
Здравейте Simple Smile! За много години Simple Smile!
Преди нова година има едно магазинче за био продукти, където продават боята на Хенафокс и аз си купувам от там. В началото на месеца нямаха и чакаха доставка, е вече им бяха доставили малко са си променили етикета, но освен това имам чувството, че и самите бои са променили. Аз ползвам светлокестенява и преди ставаше с леко червеникави оттенъци. Този път си стана направо тъмнокестенява. Незнам като я измия няколко пъти дали ще има някаква разлика. Някоя от вас боядисвала ли се е с тези бои с новите опаковки? На вас сторили ви се, че има промяна в боята?
Аз също си взех светло кестенява от новите опаковки, но още не съм я пробвала. Много тъжно ако е тъмна, точно заради червените отенъци я исках.

# 632
 LaughingТъкмо си поръчах къна Caca Lush brun, и си я очаквам, нооо в сайта не пише колко време се държи, трябва ли да оксидира и с вода ли се разтваря? Моля, който е ползвал, да даде малко разяснения. Brun- a , става ли наситено кафяво?

# 633
  • София
Здравейте. От около 2 години се къносвам с къна на Хена. Смесвам понякога с индиго или хибискус. Искам да пробвам и от билковата боя на Хена, но съм в чуденка кой нюанс на кестеняво да избера, за да не се получи твърде тъмен или прекалено светъл цвят. Т. е искам да избягам от близко до черно и русоляво цветове. Основния ми цвят е светло кестеняв. Моля за съвети.

# 634
  • Пловдив
Здравейте. От около 2 години се къносвам с къна на Хена. Смесвам понякога с индиго или хибискус. Искам да пробвам и от билковата боя на Хена, но съм в чуденка кой нюанс на кестеняво да избера, за да не се получи твърде тъмен или прекалено светъл цвят. Т. е искам да избягам от близко до черно и русоляво цветове. Основния ми цвят е светло кестеняв. Моля за съвети.

Дори и да си вземеш светлокестеняво пак няма да се получи прекалено светъл цвят. Аз лично ти препоръчвам да е светлокестенява. Преди няколко седмици като вземах от новата партида и след като се боядисах даже имах чувството, че стана по-тъмна от другите пъти. Само незнам твоя основният цвят, ако е доста светлокестеняв дане стане с много изразени червени оттенъци

# 635
  • София
*Padme*, благодаря за отговора. Нормална, стандартна брюнетка съм. Може би ще пробвам светлото или само кестеняво

# 636
Здравейте!

Искам да използвам амла за борба с косопада, но аз не се боядисвам и не искам да си променям цвета на косата, та въпросът ми е дали само ампла (без къна или индиго) променя цвета на косата? Рових се из интернет, но не успях да намеря категоричен отговор.

Другият ми въпрос е дали някой от вас е използвал листа от къри и ако да - откъде си ги е закупил?

Благодаря!

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 23:56 от cute_poison

# 637
# 638
Здравейте!

Искам да използвам амла за борба с косопада, но аз не се боядисвам и не искам да си променям цвета на косата, та въпросът ми е дали само ампла (без къна или индиго) променя цвета на косата? Рових се из интернет, но не успях да намеря категоричен отговор.

Другият ми въпрос е дали някой от вас е използвал листа от къри и ако да - откъде си ги е закупил?

Благодаря!
Аз съм си правила маска от касия и амла, не ми променяше цвета на косата.Ако имаш някакви опасения, най-добре опитай първо на кичур коса.

# 639
  • В полите на Пирин планина
Не мисля, че амлата променя цвета на косата. Но самостоятелно не трябва да стои дълго на косата, защото изсушава.  Peace

# 640
Да, имаше изсушаване и при мен.Иначе бях чела много хубави неща, едно от които беше, че забавя побеляването на косата.

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм ползвала само Амла като маска за коса и не ми е променяла цвета на косата. Наистина има изсушаване с нея. Аз лично стоя по 10 макс 15 мин. и отмивам.
А листата от къри за как и за какво се използват?

# 642
Здравейте, някои пробвал ли е къна за боядисване на вежди?
Преди време ходих при една козметичка и тя ми ги боядисваше с къна и бях много доволна. Когато ми къносваха веждите нямах нужда да ползвам молив за вежди...
та сега съм се присетила някои ако знае и е ползвал, нека сподели
Благодаря! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 643
  • Sofia, Bulgaria
Бях чела много добри отзиви за къната за вежди на Delia.

Скрит текст:
купила съм си една, но нещо все не се престрашавам да си ги боядисам сама.

# 644
  • гр.Видин
Има доста химия в тази "къна" за вежди.

Общи условия

Активация на акаунт