Къната, билките и всичко останало - Тема 10

• 83 160
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
 Embarassed, Ох, Lemy, съчувствам ти! И при мен, болките във врата се появиха...Отново. Засега се откажи от мазането, просто гледай да си на топло. На мен доста ми помагат нагревките, но, промени ли се времето, врата ми се схваща:(
Иначе, много се радвам на цвета ми:) Даже близките ми, отбелязаха, че най-сетне съм намерила формулата и косата ми блестяла:)

# 616
Благодаря ви, щипането премина. И преди съм слагала канела, за да убия миризмата, но тогава беше в по-малко количество. Ще внимавам друг път.
Иначе аз се направих с Тричуп къната. Обикновено я бъркам 10-12 часа преди нанасяне, този път два часа във фурната. Не беше отделила хубав цвят. Белите ми коси рижавеят, но се надявам до няколко дни да станат по-хубав цвят.

# 617
Леми, много гадно, бързо да минава spoko ! При мен минава с Арника за мазане и обезболяващи
Скрит текст:
/диклофенак дуо,изписани от лекар/
.
Ani888 , много се радвам, че си си намерила цвета  Hug !

# 618
 :hug:Setony и +1 положително мнение за мазане с кремче с арника.

# 619
  • При децата ми
Весела Коледа момичета! santa2 Живи и здрави бъдете Close-mas: Много обичани и обичащи! Hug И много красиви! Simple Smile

Ейй, изтървах ви пак снимките! Crossing Arms Sad Моята къна стои още в офиса на "Спиди" и днес вече трябва да отида да я взема, че да се боядисам за новата година. И да попитам: Ако искам цвета ми да стане една идея по-светъл какво мога да сложа в къната? Касия, амла?

# 620
  • В полите на Пирин планина
Касия. Амлата тушира червеното.  Peace

# 621
Ани, Сет  Hug
Мажа се и ме разтриват с Диип Релииф, това го имам под ръка. По добре е положението, първите дни бях като Робокоп. Но, ще посрещам нг небоядисана   Sunglasses

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 18:08 от Lemy

# 622
Lemy, гледай здравето HugЩе боядисаш косата, сега щади вратлето и главата:)

# 623
Малко оф-топик - понеже и аз съм с болки във врата (имам някакви блокажи и прищипвания), невролог ми препоръчаха да отида на мануален терапевт и по- конкретно при д-р Мариета Караджова или д-р Антов. Каза ми, че с 2-3 процедури ще ме оправят и ще се отърва и от главоболието. След ЧНГ ще отида. 

# 624
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Simple Smile
От бая време ви чета и се каня да влезна във вашите редици. Но колко и да чета, не мога да преценя какво точно трябва да правя. Косата ми е тънка, много бързо ми се омазнява в корена и ми цъфти по краищата. Не ми е боядисвана и в последно време забелязвам някой и друг бял косъм. Влече ме къносването за да ми се подхрани косата. Но искам да постигна нещо подобно на моя цвят за да не трябва като ми израстат корените  веднага да трябва да се къносвам.
Това ми е приблизителния цвят.

Как мислите, дали ще мога да постигна това, което искам? Апък и ако да, как да стане?

# 625
  • София
Къна + индиго, ще ти се получи според мен.

Моята коса след къната няма промяна. Уж имаше някакви отблясъци червеникави, другите твърдят че няма такова нещо. Явно съм си въобразила. Но ми хареса, че усещах косата си по-плътна,  с по-дебел косъм и някак с по-самостоятелно мнение Simple Smile

# 626
Вече 3ти път се правя къна+индиго и каквото стана като цвят първия път, това си стои. Не иска да ходи по към тъмно кафяво и това е...или поне на мен така ми се струва.
Не знам, ако се върна малко само към къносване, дали след известно време пак ще мога да пробвам индиго+къна  Rolling Eyes Rolling Eyes, но пък ще изгубя досегашния ефект. Thinking
На всички в темата пожелавам весело посрещане на новата 2017 г.! bouquet

# 627
  • В полите на Пирин планина
С къна и добавки може да правите различни комбинации, без проблем.
ЧНГ! Simple Smile

# 628
  • Пловдив
Днеска си направих подхранване на косата с Касия. Стоях 3 часа и след това я отмих. След изсушаване косата ми стоеше уплътнена и много по-малко пърхава на върховете. Може би на следващото изминаве по ще мога да преценя ефекта, защото имам чувството, че не съм си я измила както трябва.  Grinning

# 629
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile! За много години Simple Smile!
Преди нова година има едно магазинче за био продукти, където продават боята на Хенафокс и аз си купувам от там. В началото на месеца нямаха и чакаха доставка, е вече им бяха доставили малко са си променили етикета, но освен това имам чувството, че и самите бои са променили. Аз ползвам светлокестенява и преди ставаше с леко червеникави оттенъци. Този път си стана направо тъмнокестенява. Незнам като я измия няколко пъти дали ще има някаква разлика. Някоя от вас боядисвала ли се е с тези бои с новите опаковки? На вас сторили ви се, че има промяна в боята?

Общи условия

Активация на акаунт