Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 831
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм от Варна , но това лято мисля да пропуснем плажа, само разходки , а догодина ще бяга по пясъка : ))

# 181
Здравейте! Къде изчезнахте  в тази жега? Да не сте забегнали по морето? Междудругото някой мисли ли да води бебе на море?С каката така и не се престраших, сега се чудя дали да направим едно морсептемврири..Малката ще е на три месеца, засега е само на кърма, на плаж няма да я водя, та не би трябвало да е проблем. Някой друг с подобни планове?

Ох, и аз обмислям подобно забягване. ММ не обича да ходи на плаж, та аз ще мога да си почивам там, но не знам дали ще ми е ок без него и сама на плажа.. Ще видим, но при всички случаи ако времето позволява, края на август, началото на септември мисля да забегнем за няколко дни Simple Smile Иначе онзи ден бяхме на плаж. Малкия спа през цялото време и нищо не разбра  Party

# 182
  • София
Ние вече един месец сме на морето. Супер ни е. Аз съм с баткото на плаж, а баба е с количката с малката на сянка. Когато сме долу на басейна си взимам количката с нас и я паркирам на сянка. Крачетата на Аничка са доста почерняли от разходките Wink Сега ми е най-благодатно време за море. Момичета, особено тези на които е първо бебче, ходете на море, сега е най-лесно Wink Догодина ще има да тичаме след ходещи, малки любопитни крачета Simple Smile

# 183
И ние мислим да ходим на море септември. Дори чакам с нетърпение!
Мамета на колко хранения на ден са бебетата ви? Ние сме изцяло на кърма.

# 184
  • Plovdiv
И ние сме на кърма.На 2часа ,събират се 10-12хранения.сега започна през нощта да прави пауза 3часа.

# 185
  • Русе
Ще опитаме явно за морето, че имаме тук и друга пречка, дано до тогава всичко се нареди. Каката я водим на басейн, беба спи на сянка, ама не е като морето. За броя кърменията нямам идея...но са поне седем. Уж има някакъв груб режим, ама не съм го налагала аз. И нощем си суче поне веднъж, няма да я спирам засега. Ако сама се откаже, добре, ако не- здраве да е. Каката й спрях кранчето нощем на девет месеца, че взе да се буди всеки час, да ме ползва за биберон и да хапе Simple Smile Иначе сука повече от година. Сега с беба ще видим, засега яде и повръща щастливо когато реши... Laughing

# 186
И моята прелест си повръща най-редовно.
Четейки ви завижда и замислям,как се справяте с бебчо и басейн!? Аз се притеснявам да не й е жега, да не плаче, кога и къде ще папка, иначе имам огромно желание!!!

# 187
  • Русе
С първото и аз бях така. Сега едно съм по непукист, второ голямото си има свои нужди, не мога да я лишавам заради бебето. Така че го давам смело. Беба с боди потник и боси крака, под чадъра на сянка спи доволно, кака с тати във водата, мама пие бира, че я е срам да си покаже  шкембето Laughing Ако се събуди малкото, кърмата е с мен, не я мисля ще вкисне ли в жегата, а и вече не ми пука много, много къде кърмя за разлика от първия път. Е, покриваме се де, въпреки жегата.

# 188
  • Plovdiv
Да ви питам как сте с акото.Нашето бебе само на кърма започна от няколко дни да ака по един път на ден,и леко ми бие на зелено.

# 189
  • Русе
Зелено не е, нормално на цвят,рядко както си трябва но на два, три дни веднъж...Голямата още има дни ходи по два пъти, та беба ме притеснява малко ама...само на кърма е.

# 190
  • София
И на моята принцеса е зеленикаво, но за кърмени бебета мисля, че е ок. Не е съвсем зелено, а зеленикаво. Ака обикновено през ден.

Аз нито с баткото, нито сега се притеснявам да кърмя навън. С нищо не се покривам..както беше казал някой: "Представете си да ви метнат някакъв парцал на главата донато ядете" не било особено приятно Simple Smile

На басейна малката си спинка идеално на сянка и аз така съм с биричка и...цял бански защото шкембето ми е като на някои хора в 5 месец Sad С нетърпение чакам да минат 6 месеца и да започна някакъв спорт. Иначе много ходя, но това май не помага за шкембето...

# 191
С нетърпение чакам да минат 6 месеца и да започна някакъв спорт. Иначе много ходя, но това май не помага за шкембето...

На контролния преглед след секциото преди няколко дни, доки ми каза, че вече мога да спортувам и да правя коремни преси сутрин. Честно казано, малко се притесних, че ми е раничко за такова натоварване и затова изчаквам. И без това ми е достатъчен спортът засега с двете бебета - тренирам редовно с гирички по 4 килца с всяка ръка, клякам и ставам с тежести, вдигам редовно 20 кг количка по стълбите и съм станала, като едноръкия Шива - върша всичко с една ръка, защото другата постоянно е заета с бебе. Още се чудя как да измисля миенето на съдове с една ръка, къпането и ходенето до тоалетна.  Laughing

# 192
  • Русе
Ще търся и аз май цял бански. Доста се прибра, ама аз си знам как е без него и ме дразни. Пък нещо за упражнения не остава време. Иначе и аз ходя доста, но за корем не помага...че и кг спряха да падат. Не че съм очаквала а е различно, не съм първа Младост вече, втора бременност, огромно бебе Simple Smile ама живи и здрави да са, другото са бели кахъри. И вярно това с покриването ама нали все ме е грижа за общественото мнение, та загъвам мен най-вече. Добре че не кърмя толкова често навън,да не тормозя детето все пак.

# 193
И ние мислим да ходим на море септември. Дори чакам с нетърпение!
Мамета на колко хранения на ден са бебетата ви? Ние сме изцяло на кърма.
5-6-7-8 - звиси на какъв кеф е. Прави много големи паузи,  често по 7-8-9 часа, но после си наваксва през деня   Simple Smile

# 194
И моята прелест си повръща най-редовно.
Четейки ви завижда и замислям,как се справяте с бебчо и басейн!? Аз се притеснявам да не й е жега, да не плаче, кога и къде ще папка, иначе имам огромно желание!!!
Ние ходим на военния басейн в Хисар. Там е много подходящо, защото има големи дървета, които правят направо брутална сянка. Дори изстинах при последния ни плаж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт