Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 771
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
Не съм Момето ,но аз моята я взех от ОЛХ, че не мога нещо да се оправя с пазаруването от Алиекспрес. Но още не съм носила беба в нея, много ми е жега. За зимата обаче е супер- не ме бърка нито сняг, да затъва количката, нито нищо. Е, само на лед малко ме е страх да не се строполи с бебето, ама имам и ледоходки та така си обикалям. Вода, ако изобщо давам е чиста без нищо.

# 361
Саб, сайта, от който я купих, се казва aliexpress.com. Мога да ти пратя линк към продавача, от който аз съм я купила. Единственият недостатък е, че доставката понякога отнема и месец. А тази захар защо ще я слагаш?  Thinking

# 362
Аз само когато имаше жълтеница слагах захар във водата. Избягвай да слагаш захар,защото не е хубаво много много. Аз купувам бебешка вода и не я преварявам със стайна темп.си я давам. Отначало не я искаше,защото бе свикнал на захаросаната ни с времето и упоритостта свикна. Преварявам чешмяна само за АМ когато давам,но забелязвам ,че колкото и да я преварявам след това чайника е бял от варовик затова я прецеждам през цедило и тензух.  Peace
Мерси за съветите за кис.мляко момичета! Hug

# 363
Вода със захар давах докато мина жълтеницата.Сега давам на Ганчев водичката чиста ,която няма нужда от преваряване. : )

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 21:54 от __Magi

# 364
И аз да попитам за захарта във водата...Защо? Да не говорим,че свикват със сладкия вкус и после ще имаш голям зор.Аз навремето даже в попарата вместо захар разтривах фурми.

# 365
Педиатърката каза, че физиологичната жълтеница продължавала до 6 месец. Понякога ми звучи това ненормално но всеки път го повтаря. Момичета след ваксинацията бебето е с температура 37,9 има 2 лепенки кул патч лехнати на краката. Мога ли да лепна от тези лепенки cool patch и на челото, вие лепяхте ли? Оф дано не вдигне по-висока температура. При каква трябва да се обърна към лекар?

# 366
Аз само когато имаше жълтеница слагах захар във водата. Избягвай да слагаш захар,защото не е хубаво много много. Аз купувам бебешка вода и не я преварявам със стайна темп.си я давам. Отначало не я искаше,защото бе свикнал на захаросаната ни с времето и упоритостта свикна. Преварявам чешмяна само за АМ когато давам,но забелязвам ,че колкото и да я преварявам след това чайника е бял от варовик затова я прецеждам през цедило и тензух.  Peace
Защо не пробваш с изворна Девин?При нас водата също е много варовита. При преваряване не махаш варовика,напротив,водата става още по-"тежка". Убиваш бактериите,но варовика и другите "медикаменти",с които тъпчат водата,дефакто стават повече.
Днес дойде ред и за нашето ваксиниране. Много го преживява. От 15 часа до преди малко се буди на 15 минути с писъци и страхжтевичен рев.Съседите най-накрая разбраха,че имаме бебе. Чак не смея сега да си легна и тъкмо да заспя и да трябва да скачам пак.Успокоява се само като го сложа на рамото ми и така се разхождаме. С баткото не съм имала такива драми,а ужким е чувствителен рак. Близнакът ще излезе по-раним. Иначе е наддал 1700 гр,така че вече си влезе в нормите и е пораснал с 7 см - 5400 и 62 см.

# 367
Педиатърката каза, че физиологичната жълтеница продължавала до 6 месец. Понякога ми звучи това ненормално но всеки път го повтаря. Момичета след ваксинацията бебето е с температура 37,9 има 2 лепенки кул патч лехнати на краката. Мога ли да лепна от тези лепенки cool patch и на челото, вие лепяхте ли? Оф дано не вдигне по-висока температура. При каква трябва да се обърна към лекар?

Според мен е висока температура, педи ми каза , че до 37.3 е нормално.

# 368
На 2ри този месец минаха и нашите ваксини. Плака сравнително малко при поставянето, после изобщо. Вечерта вдигна температура до 38 и не дадох нищо, сложих само две лепенки на крачетата и това беше. Дано и следващите да понесе така леко. Иначе е качил 600гр. (което мен малко ме тревожи) и 4 см. Вече е 5 кг  и 62 см. Надявам се другия месец да качи повечко и вече да видя някакви по-дебели бузки и крачета, че е като манекен сега  Joy

# 369
Аз само когато имаше жълтеница слагах захар във водата. Избягвай да слагаш захар,защото не е хубаво много много. Аз купувам бебешка вода и не я преварявам със стайна темп.си я давам. Отначало не я искаше,защото бе свикнал на захаросаната ни с времето и упоритостта свикна. Преварявам чешмяна само за АМ когато давам,но забелязвам ,че колкото и да я преварявам след това чайника е бял от варовик затова я прецеждам през цедило и тензух.  Peace
Защо не пробваш с изворна Девин?При нас водата също е много варовита. При преваряване не махаш варовика,напротив,водата става още по-"тежка". Убиваш бактериите,но варовика и другите "медикаменти",с които тъпчат водата,дефакто стават повече.
Днес дойде ред и за нашето ваксиниране. Много го преживява. От 15 часа до преди малко се буди на 15 минути с писъци и страхжтевичен рев.Съседите най-накрая разбраха,че имаме бебе. Чак не смея сега да си легна и тъкмо да заспя и да трябва да скачам пак.Успокоява се само като го сложа на рамото ми и така се разхождаме. С баткото не съм имала такива драми,а ужким е чувствителен рак. Близнакът ще излезе по-раним. Иначе е наддал 1700 гр,така че вече си влезе в нормите и е пораснал с 7 см - 5400 и 62 см.

А тази на Девин преваряваш ли я ?

# 370
Ами преварявам я за всеки случай.

# 371
Здравейте Юнски мамчета , искам да ви помоля да се присъединя към вас , вече писах лично съобщение до създателката на темата ! При мен обаче нещата стоят малко по различно  , моята дъщеричка в родена в края на Май и не е юнско бебе, но тъй като се вписах в темата отговаряща на нейния месец на раждане и там вместо да мога да общувам с майки на бебета връстници н моята принцеса , аз получих само подигравателно отношение и липса на комуникация ! Та реших да попитам дали ще може да направите едно изключение за една майска Мама !

# 372
  • София
Здравейте Юнски мамчета , искам да ви помоля да се присъединя към вас , вече писах лично съобщение до създателката на темата ! При мен обаче нещата стоят малко по различно  , моята дъщеричка в родена в края на Май и не е юнско бебе, но тъй като се вписах в темата отговаряща на нейния месец на раждане и там вместо да мога да общувам с майки на бебета връстници н моята принцеса , аз получих само подигравателно отношение и липса на комуникация ! Та реших да попитам дали ще може да направите едно изключение за една майска Мама !
Добре дошла. Ние също се появихме май месец, нищо че бяхме за юни Simple Smile

# 373
Добре дошла. Ние също се появихме май месец, нищо че бяхме за юни Simple Smile
Благодаря ти !

# 374
Мамчета , тъй като аз не раждах в България и не знам как стоят нещатата с новородените там , а ми се налага да пътувам с малката до Бг( за да оправям документи) . При вас кога сложиха първите ваксини ?

Общи условия

Активация на акаунт