Всяка мама гушка вече малко ЮНСКО човече

• 42 687
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Митко заспива около 12-1 повечето пъти.И така до към 4,5сутринта. Той също не се унася от банята , а става по - активен. Вдига си главичката без ревове но след 1вата минута по корем му омръзва , забива главата и чака културно да свърши масажа.  Mr. Green Снощната температура я няма вече, до 6 сутринта проплакваше и гореше...
А днес беше много спокоен и си спинка , понесоха му ваксините и мама вече е спокойна baby_neutral Blush

# 526
Здравейте момичета,
Днес бяхме на ортопед и всичко е ОК. Каза,  че на 6м. нне е необходимо да ходим.
Да ви питам как сте с повръщането.
При нас нещо зачести работата. Повръща йато се наядте, повръща като се събуди, като  мята крака или се напъва. Притеснява ме да не е рефлулс, но пък сега чак да се прояви... или просто преяжда. Ще спра пак млечните  да не би пък да е някаква алергия. Края на другата седмица сме на консултация и ваксина и ще питам какво да правя.

# 527
Здравейте момичета,
Днес бяхме на ортопед и всичко е ОК. Каза,  че на 6м. нне е необходимо да ходим.
Да ви питам как сте с повръщането.
При нас нещо зачести работата. Повръща йато се наядте, повръща като се събуди, като  мята крака или се напъва. Притеснява ме да не е рефлулс, но пък сега чак да се прояви... или просто преяжда. Ще спра пак млечните  да не би пък да е някаква алергия. Края на другата седмица сме на консултация и ваксина и ще питам какво да правя.
След всяко хранене го повдигам за поне половин час на една обла възглавница, че иначе и моя рита като кон и после повръща  baby_neutral

# 528
  • България
И при нас едното бебе повръща често на последък, но тя пък не спира да рита и да се мята.

# 529
  • София
Всички активни бебета повръщат. Simple Smile
Относно спането при нас е кошмарно. През деня спи общо около 1:30-2 часа. Вечерно време като заспи към 22:30 се буди в 4 за ядене. Като е будна е много кротка Simple Smile
Слагам я по корем, но не и е интересно и започва да ближе каквото намери отдолу. Затова я слагам на ръката си като главичката е към лакътя, а коремчето при дланта ми и я държа между крачетата /дано съм обяснила така че да ме разберете Simple Smile /. Така много и харесва, държи си главата и разглежда. Simple Smile
Активна гимнастика си взехме такава: http://www.bobobebe.bg/bg/article/177/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D … forest-1-2-3.html

# 530
Момичета кажете ми как се закача обиколник на кошара която има решетки само от едната страна?

Моя обиколник го вързах на пирончета,които забих от вън на кошарката.

# 531
Искам да попитам дали някой знае нещо ца страничните ефекти на ваксината Синфлорикс? Разбрах , че товя е жива ваксина, а те се отхвърлят в доста европейски държави. У нас естествено Синфлорикс е сред задължителните...

# 532
Искам да попитам дали някой знае нещо ца страничните ефекти на ваксината Синфлорикс? Разбрах , че товя е жива ваксина, а те се отхвърлят в доста европейски държави. У нас естествено Синфлорикс е сред задължителните...
Доста се порових,но никъде не открих,че е жива ваксина. За страничните ефекти си пише в самата листовка (излиза ти като напишеш в търсачката Синфлорикс). Има и във форума теми по въпроса,но ваксината е удобрена от СЗО,така че явно и по света я слагат. А това,че е задължителна вече е друг въпрос .......
Преди 11 години полиомелитната беше жива ваксина. Първо,че не педиатъра ме уведоми,че има платена нежива,а форума и второ за един ден изринах София да я открия,за да избегна слагането на живата... Изобщо това с ваксините е ....

# 533
http://vaksiniistinata.ovo.bg/index/informacia_vaksini/0-77
За ваксините. За съжаление нямаме избор да се слагат или не,така че не препоръчвам да се чете подробно...

# 534
Абе има избор, но си има и последствия....

# 535
  • Русе
В източниците,които бях чела пише, че не е жива ваксина Синфлорикса. Честно казано май по ме е страх от болестите срещу, които се слага, отколкото от ваксината. Предпочитам по-малко то зло. Дано дребното ги понася без реакции като кака си...

# 536
Абе има избор, но си има и последствия....
Имах предвид,че нямаме избор,защото няма пълна гаранция. Аз съм ЗА ваксините. В глобален мащаб са доказали своите предимства. Но също така ми се струва,че се и злупотребява с въвеждането на нови ваксини. В конкретния случай тази ваксина покрива само 1/10 от пневмококовите щамове. Задължителна е от скоро и от това,което прочетох,ми мирише на бизнес. Каквото и да е,при всички положения не бих рискувала да не сложа задължителна ваксина. Изборът е толкова отговорен,че предпочитам да вярвам,че все пак някой умен човек,който е въвел дадена ваксина,има основания за това и със сигурност знае повече от мен по въпроса.

# 537
Да, съгласна съм. И моите разсъждения по въпроса са сходни. Което не означава, че не треперя от ужас всеки път като слагам ваксина.

# 538
  • София
Преди 35 години при поставяне на ДТК ваксината ми блокират бъбреците.  Днес все още единия не работи. Нямам нито една сложена ваксина. Обаче това не означава, че сега покрай бежанците не ме е страх. Все пак те върнаха много болести, които бяха зачеркнати от медицината. Предпочитам децата ми да са ваксинирани.

# 539
http://vaksiniistinata.ovo.bg/index/informacia_vaksini/0-77
За ваксините. За съжаление нямаме избор да се слагат или не,така че не препоръчвам да се чете подробно...
За това,че е жива ваксина прочетох само на едно място в нета(не помня къде беше),но питах педито и тя ми потвърди,че е така (звъннах вчера,че наближава да ни я бият и сън не ме лови). Ваксините могат и да се отагат,за да поотрасне малко детето,а не всичко да му се стовари на крехкото телце наведнъж. Така и мисля да направим.

Общи условия

Активация на акаунт