Отговори
# 45
Скрит текст:
                      Здравейте! wavey wavey wavey

Най-после 4 епизод е преведен на руски.

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456239573%2F04d59bf706f031f … _-83475167_214444

А също и тук.

http://turk-sinema.ru/serial/50-raznocvetnyy-2016.html

Руските дружки съвсем зарязаха инфото за сериала.  В сайта на АТV намерих това като резюме на 5 епизод, но днес транслатора не е много любезен и не можах да разбера кой знае колко.

"Seni seviyorum desem, gelir misin?"

Can yine kızdırdığı Renk'in gitmesine bu kez izin vermez ve onu zorla alıkoyar. Renk her ne kadar direnir görünse de Can'ın onu sahiplenmesi çok hoşuna gitmiştir. Bu sırada bir mafya babası, Can ve Renk'in evine, vurulan has adamını ameliyat ettirmek üzere getirtir. Bu beklenmedik macera Renk ve Can arasındaki yakınlaşmanın artmasına sebep olacaktır. Ailesinden gizli Pars'la buluşan Derin, hayatının en güzel gecesini geçirir. Fakat Pars için durum hiç de öyle değildir. Derin'in kendisini Pars'la görüşebilmek için kullandığını anlayan Yiğit ise perişan durumdadır. Öte yandan Sedef de Pars'ın yaptığı korkunç şakanın etkisiyle kırgın, öfkeli ve Pars'tan intikam alma peşindedir. Neşe'ye verdiği öpücüğün karşılığında hiç beklemediği bir tepki, daha doğrusu tepkisizlik gören Ege ise kendini kötü hissetmektedir. Neşe'yle konuşabilmek üzere sete gider ve yaşanan olaylar sonucunda kendini birden oyunculuk yaparken bulur. Öte yandan Aras Renk'in bir veterinerle ilişkisi olduğunu, üstelik kendisini bu adama Zeynep öğretmen olarak tanıttığını öğrenir. Renk'i kendisine çekebilmek için Zerrin'in de yardımıyla Renk'in hayatının göbeğine yerleşir. Ancak Aras'ın kendisine kalmasını isteyen Saadet bu gidişten hiç memnun değildir.

И малко фотки.

Приятен петък! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Допълвам се. Изкритикувах рускините, че не действат и те се размърдаха веднага и преведоха резюмето.

Кратко съдържание на 5 епизод
                           Шокиращо признание
Джан , който отново успява да ядоса Ренк, този път няма да позволи да си отиде, макар че ще му бъде трудно да я удържи. Колкото и да се съпротивлява обаче Ренк, на нея й е приятно, че е толкова скъпа за Джан.
В същото време един от наа-важните хора на мафията довежда в дома на Джан ранен, за да му направи той операция. Това неочаквано приключение ще стане причина Джан и Ренк да се сближат още повече.
Дерин тайно се среща с Парс и прекарва най-прекрасната нощ в живота си. Но за Парс не е така. Игит разбира, че Дерин го използва, за да може да се среща с Парс и много се ядосва.
От друга страна Седеф е обидена и ядосана на Парс, че си е направил лоша шега с нея и решава да му отмъсти.
Еге, който целува Неше, я тя не реагира по никакъв начин на това също се чувства зле. Той отива на снимачната площадка, за да се поговори с Неше, но става така, че той самият е принуден да играе роля.
От друга страна Арас разбира, че Ренк се среща с ветеринаря и че се е представила пред него като учителката Зейнеп. Той възнамерява да си върне Ренк и отново да бъде с нея с помощта на Зерин. Но Саадет иска той да остане с нея и изобщо не е доволна от тази ситуация.

Дъга, благодаря за превода на резюмето! Hug
Явно тази вечер интригата ще бъде дали Арас ще разкрие пред Джан истинската самоличност на Ренк. Много проточиха тази негова загуба на памет според мен, крайно време е да си спомни. Тогава ще бъде интересно дали след признанията си към Ренк, които ще направи в епизода довечера, ще преглътне лъжата или пак ще се сърди... Thinking

Между другото тази вечер епизодът ще е без озет, направо от 20.00 часа. Това го правят сигурно заради старта на новия сериал "Научи ме да обичам" (Bana Sevmeyi Anlat) с Кадир Доулу по FOX. Дано въпреки него нашето сериалче да постигне по-високи рейтинги! Praynig

# 46
 wavey

Дъга, и аз благодаря за превода на резюмето.  newsm51

Цитат
Много проточиха тази негова загуба на памет според мен, крайно време е да си спомни. Тогава ще бъде интересно дали след признанията си към Ренк, които ще направи в епизода довечера, ще преглътне лъжата или пак ще се сърди... Thinking

+1

# 47
Рейтингите от вчера пак са лоши:  Confused
TOTAL: 12 място; 1.77% рейтинг
AB: 19 място; 1.14% рейтинг
ABC1: 9 място; 1.85% рейтинг

Радвам се все пак, че в най-важната в момента категория - ABC1, сериалът продължава да попада в ТОП 10, което е решаващото дали сериалите продължават или не.
Ясно е обаче, че ATV съсипаха хубавото сериалче и че то няма шанс пред конкуренцията от есента, дано само да го финализират най-малко с традиционния брой епизоди за подобни проекти - 13, иначе ще е жалко.  Praynig
Аз вчера не гледах серията, но утре ще наваксам. Някой гледа ли я и има ли впечатления от нея, че да знам какво да очаквам ориентировъчно? Rolling Eyes

Фрагман за 6 епизод:

ПРЕВОД:
Ренк: - Каза ми, че ме обича!
Еге: - Пфу, невъзпитан такъв!
Джан: - Да кажа, че я обичам - проблем! Да кажа, че не я обичам - пак проблем!
Парс: - В моето съзнание има едно момиче... Което много харесвам!
Неше: - Ти си моят пробл...
Зеррин: - Както Ренк се върна на работа, така ще се върне и при теб!
Джан: - Тук смехът свърши!
Ренк: - Така ли?
Рибар: - Ах, изгоря тя, ах, изгоря!
Арас: - Богат съм и ще разкрия истината пред Ренк! Няма да позволя да ме правиш на глупак! ... Успокой се!
Ренк: - Джан?
Джан: - Зейнеп, за Бога, кои са тези хора? Какво става тук?
Зеррин: - Коя е Зейнеп, бе? Тя е Ренк Дуйгун!

Определено ни очаква бомбастична серия, дано рейтингите да се вдигнат! Praynig

# 48
Не гледах, но видях рейтинга и е направо кошмарно зле ooooh! Тотално ще загубят позиции като започне войната на титаните от есента.
Жалко, защото актьорите и проекта заслужаваха да са лидери.  Peace

# 49
Днес не гледах епизода, ще си чакам превода, но вижте на каква статия попаднах Shocked Каан Ташанер се  готвел да напусне проекта..,ами не му върви на този сериал явно Sad

http://www.gecce.com/haber-rengarenk-dizisinde-flas-ayrilik

# 50
  • ... да усещаш мириса на море ...
Днес не гледах епизода, ще си чакам превода, но вижте на каква статия попаднах Shocked Каан Ташанер се  готвел да напусне проекта..,ами не му върви на този сериал явно Sad

http://www.gecce.com/haber-rengarenk-dizisinde-flas-ayrilik

Новото попълнение ще е Серхат Теоман ...

Ще има и нов сценарист - Енгин Елгюн İşte 'Rengarenk'in yeni başrol oyuncusu!

# 51
Малко изтървах новините около сериала и се чудя какво се случва?Ще го спират ли последни или ще го продължават?Сега нови актьори вкарват.Серхат в ролята на кого ще бъде? Коя е последната преведена серия,че при рускините не можах да я намеря...

# 52
Привет от мен! Hug

Прочетете интервюта със Селин Шекерджи (Ренк) и Каан Ташанер (Джан) от "Колоритно"! Макар да не говорят за новите си роли, пак са интересни според мен! Надявам се да ви харесат! Peace

Селин Шекерджи
След участието си в "Избягалите булки" бяхте споменала, че искате да играете в драма. Изглежда открихте подходящия проект - "Горчива любов" (Aci Ask)...
В противен случай, ако не го бях открила, в момента нямаше да ме гледате по телевизията. Шегата настрана, но наистина много исках да се снимам в подобен проект. Досега зрителите винаги са ме гледали в леки и приятни комедийни сериали. Щеше ми се да ме видят в друга светлина, да има градация в моята кариера, и се радвам, че успях.

Някои казаха, че не можете да играете в драми. Как ще им отговорите?
Аз още в театъра се занимавах и участвах в предимно драматични постановки. Винаги си казвах: "Аз съм по-добра в драмата и трябва да покажа това на всички!". Но тъй като телевизионните продукти се ползват с много по-голяма популярност от театралните, а по стечение на обстоятелствата тези, в които се снимах, бяха комедийни, хората ме приеха повече като забавна и снимаща се в приятни поредици. Истината е, че се чувствам по-добре, играейки в драми.

Очите са една от най-отличителните Ви черти. Колко важни са те за Вас?
Истината е, че аз изкарвам прехраната си именно чрез очите, чрез погледа. Като всички мои колеги... Очите ми са наистина многозначни. Понякога излъчват лудост, шантавост, закачливост, а друг път са най-невинните и тъжни на света. Работата на актьорите е да въздействат чрез поглед. Затова аз винаги съм се стремяла да пресъздавам емоциите на снимачната площадка именно чрез очите си. Очите и погледът на един актьор го правят различен. Аз се смятам за такава.

Вашата героиня в "Горчива любов" - Суде, е измамена от съпруга си, който ѝ изневерява. Трудна ли е за пресъздаване тази роля?
Суде, благодарение на своя изневеряващ ѝ съпруг, придобива безразличие към света и към околните. Но всички злини, които извършва, си имат оправдание или поне аз винаги намирам такова и разбирам постъпките ѝ. Много ми харесва да играя такава роля, даже бих казала, че ми е повече от лесно.

Вече от девет години сте в актьорския сектор. Какво научихте?
Беше ми много трудно в началото. Дойдох от Измир в огромния Истанбул и много се страхувах. Сблъсках се с много егоистични хора, с алчност, с лъжи... Актьорската професия изглежда привлекателна и красива за обикновения човек, но всъщност зад нея стоят много мъки, лишения и не чак толкова бляскави неща. В началото бях много недоверчива и предпазлива, но с времето се отпуснах и се научих, че не всички са лоши и че на много може да се вярва. Но винаги е необходима доза внимание. Сдобих се с много приятели, даже с най-добрите ми. Но научих най-важното - не сме свободни!

Каква е обстановката на снимачната площадка на "Горчива любов"?
Всичко е много приятно. За мен е чест да работя заедно с актьори като Хюсеин Авни Данял и Нериман Уур. Няма негативна енергия. Въпреки че на екрана зрителите гледат драми, сълзи, интриги и скандали, зад камера цари веселие, всички много се забавляваме и постоянно се смеем. Всеки си върши работата и това е основният му приоритет. Сега се присъединява Бурак Ямантюрк, с когото ще си партнираме. Той е много симпатичен, двамата сме добри приятели. Спокойна съм относно играта си с него, той е любимият на най-добрата ми приятелка Йозге Йозпиринчи, двамата се познаваме още от миналото лято...

Какво правите през свободното си време?
Стоя си (смее се). Много си говоря сама. В главата ми постоянно се случва нещо. Когато няма за какво да планирам утре, започвам да планирам за вчера. Аз съм човек, който мисли прекалено много. Перфекционист съм. Винаги се стремя да изглеждам по възможно най-добрия начин, затова винаги подбирам внимателно какво обличам и как се гримирам. Чета, слушам музика, гледам филми... Понякога, от толкова много мисли, се затварям за дълго в себе си и си казвам: "Ставаш асоциална, приятелите ти ще се разсърдят".

Как върви връзката Ви с Каан Ташанер?
Някои деца имат свои въображаеми приятели, на които доверяват всичките си тайни, тревоги, радости. Аз, като едно пораснало дете, приемам Каан като моя въображаем приятел! Сякаш винаги досега е бил с мен, в живота ми. Най-сигурна се чувствам с него, затова винаги, когато сме заедно, съм много спокойна. За първи усещам такова нещо!

Планирате ли сватба?
Изобщо. В момента сме си много добре така. Вече сме заедно от почти три години, семействата ни се уважават и приемат любовта ни. Много сме щастливи!

Каан Ташанер
Във "Възкресението на Ертуурул" героят Ви е Гюндоуду. Какъв е той?
Гюндоуду е много изтощителен персонаж. Различен човек. Язди коне, бие се с мечове...

Как станахте част от екипа на сериала?
През лятото на 2014 г. получих много предложения и оферти за участия в сериали. "Възкресението на Ертуурул" ме впечатли както със своя сценарий, така и с диалозите си. Изключително важни са думите на даден персонаж, неговите мисли и начинът, по който разсъждава. Гюндоуду ме впечатли именно с това и затова приех да участвам в сериала.

Важна ли е връзката между сценарист и актьор?
Важна е, разбира се. Но не е само тя! Важно е всеки един член на екипа да поддържа връзка с всички останали. Така се получава един наистина добър и качествен проект. Без ключовата роля на сценариста, аз не мога да бъда ефективен. Но и без моите препоръки към него относно образа ми, той пък няма как да го развива и усъвършенства. Единственият недостатък на сценариста в работата му по моя герой Гюндоуду е, че не създава никакви препратки в него. Надявам се това да се промени с времето.

Какво Ви дава участието Ви във "Възкресението на Ертуурул"?
Казват, че всеки един герой е вдъхновен от реален образ. За моя Гюндоуду това е пределно ясно - той е типична историческа личност. По-интересен и необикновен е начинът, по който трябва да го изиграя. Както самият проект, така и героите в него имат своите особености - ритуали, пози, речи, начин на хранене, поглед... Принуден съм, без да знам кой знае колко за своя перонаж, да го изиграя по възможно най-добрия начин. Но именно трудността ме привлече в този сериал. Когато успея, това е като награда за мен. Бих казал, че подобен проект е първият истински тест за един актьор.

Тоест, най-голямото предизвикателство за Каан Ташанер е участието ми във "Възкресението на Ертуурул"?
Да, един от най-големите тестове и предизвикателства за характера ми. Едно от най-отговорните обещания, които дадох, бе Гюндоуду. Подготовката преди началото на снимките бе доста болезнена и сложна. Работихме до последно по всички подробности, изпипахме ги максимално. Искахме всичко да изглежда възможно най-правдоподобно!

Част от подготовката случи ли се вкъщи?
О, да! Моят герой Гюндоуду например яде ориза с ръце. Знаейки това, аз започнах да варя ориз у дома и след това да го ям точно по този начин.

Яздил ли сте и преди "Възкресението на Ертуурул"?
Не, никога преди това не съм се качвал на кон дори.

Как мина първата Ви среща с коня Алта?
В началото ми се стори много висок. Мина известно време, докато свикна да го яздя. През първите две седмици бях много изморен след ездата му, защото напрягах цялото си тяло. Но с течение на времето свикнах и сега много се забавлявал, докато яздя.

А как се научихте да стреляте с лък?
И това ми беше много трудно. В началото, когато опитите ми, естествено, бяха неуспешни, пръстите ми бяха целите одрани и разранени. Все още не съм майстор в целенето в мишена, но се справям някак. По-екстремно бе, когато стрелях с ножове и с мечове. Винаги след подобни сцени съм имал мускулна треска.

Имахте ли треньор на снимачната площадка за тези сцени?
По-скоро не. Разбира се, че в началото на основните неща и тънкости ме обучаваха професионалисти, но след това свикнах без тях. И смятам, че така бе по-добре! Представете си - на репетициите треньорът ви е до вас, но по време на снимки го няма и трябва да се справяте сами. Това е голям стрес. Аз реших да си го спестя и така след известно време се отказах от услугите на треньора си.

# 53
Имам обаче и лоша новина... Каан Ташанер явно наистина напуска "Колоритно", колкото и да не ни се вярва! Shocked
Преди малко във фейсбук профила на Селин Шекерджи пуснаха промо на сериала за новия сезон, в което той не присъства. #Crazy
https://www.facebook.com/selinsekerci/videos/1643233326005598/

Но пък добрата новина е, че явно сериалчето ни продължава и през есента, въпреки ниските си рейтинги! newsm44

Още не ги гледах 5 и 6 серия, но се надявам до утре да го направя! Laughing

# 54
Здравейте!! wavey wavey wavey

Благодаря на всички за споделеното!

Сериали в България, изпревари ме, но ще публиквам и аз това, което прочетох. Слуховете, които се носеха се оказаха верни. Очевидно няма лъжа, няма измама. Каан Ташанер напуска сериала. Сигурно си има причина, но жалко, защото бяха страхотна двойка.

В сериала „Колоритно“, който беше застрашен от закриване поради ниски рейтинги ще настъпят някои промени. Към актьорския състав се е присъденинил актьорът Серхат Теоман, който в бъдеще ще изпълнява главната мъжка роля. Поради неразбирателство с продецунтската компания NTC MEDYA  Каан Ташанер напуска проекта. Според сценария главната героиня /в ролята Селин Шекерджи/ ще се премести да живее в Истанбул и действието в бъдеще ще се развива там. Очаква ни съвсем нов сюжет, сътворен от новия сценарист - Енгин Елгюн, който е работил заедно със Селин Шекерджии в предишен неин проект.

Източник: Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

Вече наистина не знам какво да си мисля. Изпълнителят на главната роля напуска, сценаристката също. Серхат Теоман ми е изключително симпатичен, но не знам дали включването му може да реанимира проекта, пък и историята която ще ни покажат занапред тотално ще се промени. Интересно как точно ще сменят Джан, ще го убият ли или просто Ренк ще се откаже от него... Направо ми се струва безмислено, но ще видим. Може да ни изненадат приятно. Радвам се все пак, че сериалът продължава и през есента. Дано второто начало да е на късмет. И дано рускините да го превеждат, защото не намирам 5 епизод, а и 6 чака превод. Но първо трябва да изгледам 4, защото съм изостанала.

https://vk.com/serhat_teoman?z=video-48367274_456239280%2F05b524 … _-48367274_204552

Хубава вечер!

# 55
Дъга, Hug
И на мен ми се струва много странно няколко епизода след началото, когато вече се е оформила страхотна двойка, главният да напуска и да идва заместник, в който главната ще се влюби. Но такова нещо не се случва за първи път, де... "Paramparca" например е още по-безнадежден случай - убиха Гюлсерен, след това се появи Айше, която също умря, а сега вкарват Мине Тугай като третата любов на главния Джихан.  ooooh!
Много ще бъде трудно да ни убедят като зрители, че със Серхат Селин ще си пасне повече отколкото с Каан. Още повече, че двамата са заедно и в реала.  Naughty
Колкото и да не ми се ще да го казвам и да го мисля, май така тотално ще закопаят сериалчето! Cry
Възможно е Каан да се завърне във въпросния "Възкресението на Ертуурул", за който говори в споделеното от мен интервю, аз нещо такова четох.  newsm78

# 56
Привет отново! wavey wavey wavey

Още една загуба!

След като Каан Ташанер напусна сериала „Колоритно“ , това се случи с още една актриса от екипа. Мерве Офлаз, която играеше ролята на Саадет също е напуснала проекта. Това актрисата е съобщила в социлната мрежа с думите: „Благодаря на целия снимачен екип на „Колоритно“ и най-вече на Керем Чакъроглу. Моята история в сериала приключва този петък. Още една прекрасна героиня влезе в моя живот и аз научих много от нея, за което й благодаря. Занапред в сериала ви очакват много нови изненади, а аз също като вас очаквам с нетърпение неговото продължение.“

Източник: https://vk.com/turk_dizileri

Сериали в България, и аз гледам "Парчетата". Тия хора полудяха. Мислех, че няма да продължа да гледам след напускането на Нургюл, но макар и със закъснение изгледах сезона. Не знаех за новата смяна и това определено ще ми дойде в повече, но пък толкова много харесам Мине Тугай....  Не ми харесва, когато сюжета се отдалечава толкова много от първоначално замисленото, но пък ми е любопитно да видя какво са измислили.

# 57
Привет отново! wavey wavey wavey

Още една загуба!

След като Каан Ташанер напусна сериала „Колоритно“ , това се случи с още една актриса от екипа. Мерве Офлаз, която играеше ролята на Саадет също е напуснала проекта. Това актрисата е съобщила в социлната мрежа с думите: „Благодаря на целия снимачен екип на „Колоритно“ и най-вече на Керем Чакъроглу. Моята история в сериала приключва този петък. Още една прекрасна героиня влезе в моя живот и аз научих много от нея, за което й благодаря. Занапред в сериала ви очакват много нови изненади, а аз също като вас очаквам с нетърпение неговото продължение.“

Източник: https://vk.com/turk_dizileri

Сериали в България, и аз гледам "Парчетата". Тия хора полудяха. Мислех, че няма да продължа да гледам след напускането на Нургюл, но макар и със закъснение изгледах сезона. Не знаех за новата смяна и това определено ще ми дойде в повече, но пък толкова много харесам Мине Тугай....  Не ми харесва, когато сюжета се отдалечава толкова много от първоначално замисленото, но пък ми е любопитно да видя какво са измислили.
И аз току-що прочетох за напускането на Мерве... Но пък хайде, нейната липса някак си по-лесно ще я приемем, тя и без това не беше кой знае колко интересна като персонаж. Но много трудно ще го прежалим Каан... Confused

"Paramparca" аз го гледах до 21 серия, която беше последната преведена със субтитри. След това сериалът започна в България и преводът явно спря. След панаирите, които се случиха във втори сезон и след мненията, които прочетох за него и за новия режисьор, които не бяха особено добри, изобщо не съжалих, че не продължих да го гледам. Определено развалиха хубавия проект. И аз много харесвам Мине, от трейлъра за новия сезон героинята ѝ изглежда обещаваща и различна от досегашните, но не мисля, че между нея и Еркан ще има химия и че ще пресъздадат хубава двойка.  Naughty Просто не си отиват!

# 58
Привет  Simple Smile

Абе, не върви на добре положението. Серхат Теоман много го харесвам, но някак цялостно погледнато, ми се накъса действието.Замислям се да поизчакам да се насъберат серии и тогава да продължа. Започнала съм го-ще го догледам, но смазаха потенциала на хубавото сериалче.

# 59
Привет  Simple Smile

Абе, не върви на добре положението. Серхат Теоман много го харесвам, но някак цялостно погледнато, ми се накъса действието.Замислям се да поизчакам да се насъберат серии и тогава да продължа. Започнала съм го-ще го догледам, но смазаха потенциала на хубавото сериалче.
+1 Напълно подкрепям мнението ти, Ради!

Общи условия

Активация на акаунт