Външен апартамент в нова тухлена сграда

• 4 836
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Не сме, но и африканци не сме. Не ходим по къси ръкави вкъщи. Най-малко 17 градуса да е било.

# 16
За мене не е логично у дома да ми е студено.Или да се облека и да ме облива пот ,като се движа ,а като седна да ми замръзва гърба.
То не стига,че на вън ще мръзна,ами и у дома.
Не зная дали авторката има деца,но те няма как да стоят на студено.Пък и да няма нали ще се къпе ,ще се измие...То колкото и да са 15 мин. душ са всеки ден.Не 2 пъти зимата.
Не разбирам ,защо трябва да мръзна.Ако няма възможност да се отделят много средства за отопление е друго.Но все нещо трябва като решение да се намери.

# 17
  • София
Вътрешен или ъглов при равни други условия, бих избрала ъгловия. Наистина изглежда по-голям, има повече опции за разместване, отделна кухня, две тераси, две гледки...
И много обичам ъглово разположение.

Последна редакция: пн, 11 юли 2016, 15:29 от Free Agent

# 18
Аз лично бих избрала втория апартамент поради отделната кухня. Бих направила вътрешна изолация преди да го обзаведа. Двете тераси също са за предпочитане.

# 19
  • Пловдив
Не сме, но и африканци не сме. Не ходим по къси ръкави вкъщи. Най-малко 17 градуса да е било.

Ооооо, 17 градуса  #Crazy това си е студ.
Ние сме на газ - отопление и топла вода, но няма ли кой да те топли около теб сметките са си стабилни за един голям апартамент, и изложението ни е Изток-Запад, не северо- нещо си.

# 20
  • Пловдив
За кой град говорим? Да стане по-ясно за какво става въпрос.

# 21

При такива температури пускат децата в "дървена ваканция"

За града-София,спрува ми се е.

# 22
Бих избрала този дето ми е по на сърце на мен, ние поне така направихме.

# 23
Едната спалня и хола са югоизток, а кухнята и другата спалня северозапад

# 24
Значи има кухня отделно вместо втора спалня?
Чудно е изложението - и за жега има и за мраз .

# 25
Разпределението на външния апартамент е следното: кухня 8 квадрата, до нея тоалетна и баня 3,50, следва едната спалня с тераса. Всичките са с изложение северозапад. След това коридора продължава на буквата Г и следват хол 27 квадрата, до него втора спалня 15 квадрата -хола и спалнята са с обща тераса и са на югоизток. До вгората спалня има още една баня с тоалетна 3,60 квадрата.

# 26
Истината е както Вие го почувствате.Дълго време живях в жилище с отделна кухня и кухнохоловете не ги харесвах главно заради вентилацията,но определено вече не мисля така.Кътът за храна прекрасно се вписва в холовото пространство и уют.Ако сте семейство с преспектива за разрастване-по-добре две спални и среден апартамент.
Успех в избора!

# 27
  • гр. София
Ще кажа личното си мнение - кухня без балкон за мен не е практично.
Спалните - според мен, там не е необходим балкон /освен, ако не си заклет пушач/, пък и външна северна спалня с балкон  Confused
Но, наистина, важно е как го чувстваш ти  Hug

# 28
  • София
Много далеч ми се струва кухнята от хола.
Виждала съм и това - всички се събират в кухнята и холът си седи просто така, нареден, като някаква стая за красота. Използва се 5-6 пъти в годината, за гости.

# 29
Ако проблема е само в отоплението попитай някой или пусни тема за отопление на газ.Детската градина на детето е газифицирана централно и е много топло вътре.Зимата ходят по къс ръкав.Ватирани блузи и чорапогащници е абсурдно да носят.

Общи условия

Активация на акаунт