ОСМИ клас

• 109 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Щерката са теглили листчета, но с имена не с номера и всеки си тегли име на съученик/чка на който ще подарява. Тя се е разбрала с момичето на което и се е паднало да подарява какво да купи. Според мен този вариант е добър .

# 691
  • Чукарландия
тази година колко дни е коледната ваканция

От 25.12.2016 до 04.01.2017 г. включително. Peace

# 692
  • Под гъбата
И при нас ще има размяна на подаръци в класа и пансиона. Коледното парти ще бъде за всички класове на класния ни ръководител. Шокира ме крайния час на приключване 23,30 ч., но поне ще се прибират организирано. На другия ден са на училище и няма да са си доспали.  Shocked Класното по БЕЛ мина, има 5. По немски и математика е след ваканцията!

# 693
  • София
При нашите минаха класните по английски и математика. Остана са идната седмица по бел.
Ще си разменят подаръци, ще ходим да избираме нещо уикенда. Само дето не могат да измислят къде да празнуват, а то време не остана.

# 694
  • София
Тази седмица е класното по БЕЛ; по математика днес имат нещо, но не разбрах класно или контролно е. По езика - вероятно след ваканцията.
И при тях е имало томбола (подарък до 7 лв.). Те, разбира се, са си споделили кой на кого ще подарява, та няма чуденки какво да се купи. Ще има тържество в училище.

# 695
  • Бургас
оаза се, че  до края на седмицата трябва да спретнем подарък за момиче до 15лв., дайте някоя идея

# 696
  • I want it all and I want it now.
Козметика, шал, бижу.
Книга на съответният език, който изучават в училище.

# 697
оаза се, че  до края на седмицата трябва да спретнем подарък за момиче до 15лв., дайте някоя идея
Ваучер от книжарница или друг магазин  Laughing

# 698
  • В офиса
Гривничка с "чармове". Аз такова ще купувам за подарък. Чармовете са малки висулки, които се избират според интересите на субекта, напр. https://www.pinterest.com/pin/101964379033815803/  (или ако не се знае кой е, просто да са сладки)

# 699
  • София
Такава гривничка може ли да се купи от реален магазин? Не "Пандора", нещо сходно, но по-евтино.

# 700
  • Чукарландия
Аз купих гривничка за подарък от една прекрасна съфорумка, има страничка във ФБ: Violet moon jewerly. Има страхотни неща, на прекрасни цени! Hug

Мога да дам контакти на ЛС. Peace

# 701
  • SOFIA
Аз купих гривничка за подарък от една прекрасна съфорумка, има страничка във ФБ: Violet moon jewerly. Има страхотни неща, на прекрасни цени! Hug

Мога да дам контакти на ЛС. Peace

Здравей, би ли ми дала контактите, ако обичаш. Благодаря!

# 702
  • у дома
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

# 703
  • София
Честити и светли празници!
Здраве, любов и благоденствие във всеки дом!

# 704
  • I want it all and I want it now.
Много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт