"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 23

• 58 451
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Той и на сянка под чадъра се получава. Не е необходимо да се пържиш на слънце с часове.

# 16
Здравейте и от мен . Правих си преди 1-2 седмици тест на шуър чек (даже 2 за по-сигурно) ,но показаха отрицателна стойност  . Имам чувствителност в зърната,а яйчниците ме наболяват от време на време (както и кръста) . Не знам дали да не си взема пак,но дали да е на същата марка или да пробвам други ?  Благодаря и успех на всички  Hug

# 17
Здравейте момичета! Не се знаем с вас но редовно чета вашите публикаций!! Имам един въпрос от преди 3 месеца имам аборт... от тогава С моя мъж не се пазим(презервативи) а с прекъсване на половия акт знаете.... Вчера трябваше да ми дойде МЦ дали има възможност да съм забременяла : )). ::**

# 18
Аз съм чела точно обратното - не е полезно да се печеш. По-добре стой под чадъра.
Аз съм на същото мнение, дори знам , че е вредно излагането на слънце по време на бременност.

# 19
  • Blondeville
Здравейте и от мен . Правих си преди 1-2 седмици тест на шуър чек (даже 2 за по-сигурно) ,но показаха отрицателна стойност  . Имам чувствителност в зърната,а яйчниците ме наболяват от време на време (както и кръста) . Не знам дали да не си взема пак,но дали да е на същата марка или да пробвам други ?  Благодаря и успех на всички  Hug

Когато си прави теста, на кой ден от овулацията го прави? Сега имаш ли закъснение? Само ако е било твърде рано за тест, има смисъл да повтаряш според мен.

# 20

Когато си прави теста, на кой ден от овулацията го прави? Сега имаш ли закъснение? Само ако е било твърде рано за тест, има смисъл да повтаряш според мен.

Не знам на кой ден от овулацията,понеже цикъла ми е мнооооого нередовен. Юни изобщо не ми дойде,сега очаквам за юли ,но не знам дали през това време не е станало някакво чудо и да съм забременяла с опитите ни. Simple Smile

# 21
  • София !
Ivanova, и за мен тестовете ти са положителни  Peace Моя беше с още по бледа чертичка и резултата ми е в подписа. Пусни си и кръвен за по сигурно  Peace

# 22
Айде и аз компетентната даа се обадя  Laughing
Иванова, теста за мен също е положителен.
Аз маааалко леко в страни май от темата, но да попитам - колко дни след овулация може да започнат да се проявяват симтоми от завишаването на прогестверона? Вече имам леки болки в гърдите и сякаш се наляха за 1 ден. Имам положителни тестове за ову на  16-ти и 17-ти дне от цикъла. Чак на 22 мисля да се тествам, стига не ми е дошло.

# 23
Момичета според вас дали съм бременна, това е теста направен с последната ми урина (т.е. вечерната)

http://prikachi.com/images.php?images/881/8833881R.jpg

или

http://prikachi.com/images.php?images/898/8833898d.jpg

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 23:06 от ay_89

# 24
  • София !
Това си е направо положителен тест.
Тихичко честитоbouquet

# 25
Това си е направо положителен тест.
Тихичко честитоbouquet

Присъединявам се ☺

# 26
Видеозона май ще покаже всичко без да му се чудите

# 27
Благодаря за положителните мнения, след два дена мисля да направя повторен тест, но този път със сутрешна урина  Wink

# 28
Уха, тихичко честито и от мен.
Тази тема започва добре...  newsm76

# 29
  • София
ay_89, положитеееееееееееееееелеееееен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт