Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 127 007
  • 788
  •   1
Отговори
# 255
Свидничка, за колко време ги свали тези 21 килограма и с тази диета ли?  Flutter

# 256
  • UK
Не, аз от 6-7 години се храня ВМНВХ . Качих килограми по време на бременността, защото ми се гадеше много и първите 4 месеца можех да ям само хляб. После ми ке отключи глад за Вх и пак ми бяха високи, въпреки че успях да ям и сирене и домати. След като родих си минах пак на старото хранене и свалих от 87 до 71 за 6 месеца. После 2 месеца зациклих и стоях на 71 и реших да мина на БВХ, което за мен просто означаваше да спра млечните. Сега се люшкам между 67 и 68.
 За протокола, ям колкото ми се яде. Имам и дни, в които със сигурност превишавам и 3000ккал. Но и много тренирам. Поне 5 дни в седмицата, като имам и седмици с двуразови тренировки
За кафето с яйце - слагам яйцето и пускам блендъра, после маслото и кафето и пак разбивам и това е. Не се пресича, има вкус на капучино

# 257
Браво Свидничка Simple Smile Умирам за нещо сладко и се чудя какво да правя...Баща ми си похапва някаква кутия с вкусни сладки, а аз...ям меса  #Crazy Какво да правя...наистина умирам за сладко...И пак няма резултат..както започнах - така и си седя.. Ще изкарам до 13-ти и ако няма ефект ще ви напускам...  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 17:43 от rizla

# 258
 Close

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 19:40 от rizla

# 259
Извинявай много, ама това твоето не се търпи вече  Crossing Arms Тази сутрин споделяш за повече от свален килограм за няма и 3 дена и  вечерта мрънкаш, че нямаш резултати. Ти какво очакваш по 5 кг на ден ли да сваляш? Изкарай безгрешни поне седмица или две и тогава коментирай за резултати от диетата  Naughty Досега не съм срещнала човек , който да няма постигнати резултати от тая диета. Ако се храниш с правилните храни и правилните количества неминуемо ще постигнеш много. Но трябва или воля, или инат. Ако нямаш някое от двете тогава си се храни на воля с любимите храни и се оплаквай на всички, че си дебела  ooooh!

# 260
 Close

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 19:40 от rizla

# 261
  • UK
Ъъъ, две седмици не са достатъчен период, след който можеш да си направиш извод дали един режим работи. Особено ако имаш хормонални проблеми.
От наблюдения на хора на ВМНВХ с ИР и/или СПКЯ, понякога е необходима и повече от година за да постигнат хормонален баланси чак тогава започват да свалят. Аз ти казах, че подходът ти е погрешен - мисли за здравето си първо и после за килограмите. И не се сравнявай с другите хора. Това ще ми е последният пост към теб, съжалявам но започвам да имам чувството, че си губя усилията да обяснявам нещо, което ти не искаш или не можеш да разбереш.

# 262
  • У дома
Добро утро дами Hug
Ризла, последно пиша и аз както Свидничка Peace Така стана дълго, та затова в скрит, ако искаш го прочети Peace
Скрит текст:
... първо, ти хубаво разгледа ли различните режими, и  прецени ли по това какво обичаш да хапваш кой би ти паснал, на начина на живот. Не е само БВгх режим има и НВгх, а има и още мноого мнооого режими при които се хапват доста Вгх, включително и сладкиши при които се отслабва! Ако толкова обичаш Вгх, още от сега ти казвам не се мъчи, а си намери друг режим, виж 90ДД и Системата -60. Видях на МОно си била и там ден си режимна два не, и пак се оплакваш, че не дейтсва, не може да скачаш от режим на режим и да казваш, че не действа като не си режимна. КИлограмите, които си качила не са за седмица качени, може и по-дълго време да си била с тях. Незнам чела ли си, но тялото има памет, и колкото по-дълго си на едни килограми, толкова по-трудно ги прескачаш. Пример: АЗ след бременността бях 85-86 кг около 7-8 месеца, реших да променя това и започнах 90ДД, за един месец свалих 1,3кг, след като завърших режима (91 дена е), бях свалила 15кг, ако се бях отказала и бях започнала друг режим нищо пак нямаше да направя, и може би още шях да съм си 85кг и до днес (в момента съм 65,6, днес измерено). ТРябва постояннство, не трябва да гледаш в "чуждата паничка", и всичко ще се нареде. Незнам на колко си години, но ми звучиш като някаква тийн, която иска с магическа пръчица да отслабне, е няма как да стане. Незнам пиеш ли достатъчно вода, мнооого е важно, сметни си колко вода да пиеш: килограмите ти умножени по 0,03, движение, мноого е важно, вместо да стоиш на компа и да се ядосваш, ставаш и пускаш нещо, което обичаш да гледаш и поне 45 мин ходиш на едно място, като след 20мин мускулите на бедрата започваш да ги чувстваш леко изтръпнали, продължваш ПОНе 45мин, може и час. Вечер баща ти докато яде сладко отиваш настрани и започваш по 20-30 клека, докато той хапва ти ще мислиш за фигурата която искаш. Пак ти казвам отслабва се с ядене, а не с глад, с глад нищо няма да направиш. Прегледай другите режими, този не е за теб, щом обичаш Вгх. УСпех занапред и дано постигнеш мечтаното тяло и тегло Peace
Дами, тук се попиля да вали, от незнам колко седмици вали и ми проваля всички планове Crossing Arms
Свидничка, аз определено не тренирам толкова, и като цяло залагам основно на кардиото, имам степер вкъщи и на него, когато не вали тичам навън. Нооо си признавам много съм мързелива Blush дано покрай вас тук да се разтренирам Crazy
Слагам ви едно кафенце и се захващам с домашен фитнес newsm79 1dishes wash

# 263
  • UK
Менюто ми за днес:
7ч- 5 мъфини с варена шунка и лютеница
13ч- 13км тичане
16ч- агнешки ребра, към 10 и бая мазнички бяха и моркови
 Вечеря няма да има най-вероятно, още ми е тежко от ребрата

# 264
Аз съм изключила изцяло сладките неща, с които прекалявах. Месо не ям, нито пък яйца. За 2 седмици съм свалила 3 кг. Всяка сутрин се тегля и забелязвам, че съм -200 гр. Изобщо нямам никакъв глад за сладко, а преди хапвах всеки ден шоколади, сладкиши разни. Така че не се отказвайте!

# 265
  • UK
На риба ли караш щом не ядеш месо и яйца?  newsm78
 Иначе има доста вегетарианци, хранещи се ВМНВХ, но там има млечни

# 266
Хапвам риба и пия Омега 3.

# 267
  • У дома
Нещо много оредяха редиците, меню днес:
З-кафе с к.масло, три гъби пак с масло и 5-6 филийки бекон
О (14,30)- 5 кюфтета с постно зеле (не мога да дишам), мисля да не ям до довечера, ако огладнея, най-много две варени яйца
Шушон, браво за волята, а аз си мислех, че на мен менюто ми е еднообразно bouquet

# 268
  • UK
Шушон, браво за резултата. На каква риба наблягаш?
Отчет за днес
7ч бронирано кафе
Тренировка за гърди и кардио на велото
10ч 4яйца с 50гр бекон
15:30 агнешки ребра с домати
20:30 бронирано кафе

# 269
  • Велико Търново
Добро утро! Завърнах се в редиците! Седем дни на морето си бях дава почивка, само от време на време фб отварях Blush
Изненадващо преди морето кантара показа 64.200 Shockedидеален повод за депресия и проваляне на почивката. Винаги съм казвала, че ако съм едно прасе ще имам изключително благодарни стопани, ще качвам и от въздуха Mr. Green
Сега отивам да бягам и изпих едно бронирано кафе-масло,яйце, нес кафе.
Обяд и вечеря 125 грама бекон от лидъл/нарязан на кубчета/+70 грама Бри/не е в режима/+салата.
Това е от мен, хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт