Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 22

• 127 023
  • 788
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
Джени, два пъти си яла по малко сирене, голяма работа. Стой си при нас  Mr. Green
И аз вчера оплесках пейзажа, обаче съм в отпуска и си отпуснах душицата  hahaha
Поне имах двуразова тренировка, та не е пълна загуба на деня  Laughing

# 286
  • Велико Търново
Аз също ям и Бри, и Камембер, и кашкавал, но по рядко, но си оставам твърдо тук Heart Eyes Колежката сега ми е купила бекон от Лидл, но го е сбъркала и ми е взела класическия, той е 190 грама. Може би няма да успея да изям цялото количество, защото сланината му е доста, но ще прибавя и 65 грама Бри и краставицата ми е една чаена чаша.

# 287
  • У дома
И аз много намалих зеленчуците, в понеделник ще ви дам отчет докъде съм я докарала. Значи оставам си при вас, пък сиренето ще си го позволявам като глезотийка веднъж седмично, мисля другата седмица към хляба да си добавя нискомаслена извара Blush Май ям прекалено много, и незнам какво да очаквам в понеделник, като гледам вие хапвате по-малко от мен Blush Взимали ли сте протеин, който да ви замести хранене, какво мислите newsm78
Последне, семена може ли, примерно лененено или сусам newsm78 Четох, че чиа не може.

# 288
  • Велико Търново
Аз протеина го махнах изцяло Peace
Обожавам го де, бях пристрастена Blush
Ще се направя експеримент-7 дни ще ям по 120-150 грама бекон на хранене+65 грама Бри+1 ч.ч. краставица. Спортуването ще ми е по 6 обиколки на стадиона, като три вървя и правя комплекса на Джо Дилън, а другите 3 ще бягам. Това ще е сутрин преди работа, а след като се прибера ще правя програмата на Румяна за начинаещи/платена ми е/ Blush
Да видим с това моно-хранене един вид как ще се чувствам и дали ще има някакъв резултат. Ясно е, че чудеса няма да станат де Blush

# 289
  • UK
Абе, Джени, как ядем малко? Ти четеш ли ми менютата?  Joy
Аз с по-малко от 3 пържоли не сядам на масата Crazy Ти тренираш ли?

# 290
  • Велико Търново
Абе, Джени, как ядем малко? Ти четеш ли ми менютата?  Joy
Аз с по-малко от 3 пържоли не сядам на масата Crazy Ти тренираш ли?

Ти спортуваш много Hug
Ако избягам 12 км. ще се самонаградя с екскурзия в Куба Blush

# 291
  • UK
Сиска, всичко е в главата. Тичането ме разтоварва психически и някакси неусетно се пристрастих към него Grinning Иначе не е най-добрият и ефективен начин на спортуване. Къде-къде по-ефикасно е интервално кардио за не повече от 30 мин и то след силова тренировка. И за да не е тотален спам, да си кажа, че ключът от палатката е в храненето. И там ми е проблемът на мен  Mr. Green

# 292
  • Велико Търново
Ох, не знам къде е вече ключа BlushНай-добри резултати съм отчитала като съм била влюбена, тогава съм във върхова форма-къщата изчистена, всичко подредено, спортуваща редовно, хранеща се разумно, пеперуди в стомаха, ама пусто гоня 40, имам две деца, мъж и ипотека както казва голямото ми дете Mr. Green

# 293
  • някъде
 Laughing като онзи лаф- "Имам спешна нужда да се влюбя поне в двама" Simple Smile
З- кафе с кок.мляко, малко захар, течна сметанка и ванилия (предполагам захарта и сметаната не са за тук  Embarassed)
Към 11 ч две кюфтета
16,30- пържен дроб с лук, варени яйца и салата домати, краставици и чушки
Някъде бъркам ли?

# 294
  • UK
Диди, кокосовото мляко също не е за тука. Изобщо закуската ти е кофти Embarassed
Сиска, и на мен така ми се отразява влюбването, но и аз съм в категорията две деца и екстри hahaha
Аз съм днес на всяка манджа мерудия, но така е като съм в отпуска и вися в градината на едно диванче Whistling

# 295
  • някъде
Диди, кокосовото мляко също не е за тука. Изобщо закуската ти е кофти Embarassed
Грешката е моя  Blush - кокосово масло (олио) Peace- това бронирано кафе дето се води, но не слагам яйце

# 296
  • Велико Търново
Сложи и яйце, и ти като свидничка ще ме споменаваш с добро Heart Eyes

# 297
  • някъде
Но нещо не мога да направя хубав каймак (и с бъркалка пробвах и сипано в буркан и го клатя и пак не е голям каймака)

# 298
  • Велико Търново
Но нещо не мога да направя хубав каймак (и с бъркалка пробвах и сипано в буркан и го клатя и пак не е голям каймака)

С на пасатора едната представка го правя аз. След като си прецаках новия блендер, явно от това, че сипвах горещо или от това, че мелех кайма, а имаме и машина Crazy

# 299
  • София
Това с влюбването и при мен действа.Дори не мисля какво ям , а слабея невероятно бързо:)) и съм щастлива.Еххх да имаше такава услуга "поръчка на любов" , нямаше да се тормозим с режими.

Общи условия

Активация на акаунт