Предстои ми инсеминация - Тема No 23

• 64 053
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, 7 ден след инсеминация усещам спазматични болки в левия яйчник. Именно там беше фоликула, един, след инсето се спука. На какво според вас може са се дължат тези спазми в ляво?

# 331
Момичета, 7 ден след инсеминация усещам спазматични болки в левия яйчник. Именно там беше фоликула, един, след инсето се спука. На какво според вас може са се дължат тези спазми в ляво?
Най- вероятно ако пиеш хапчета е от тях, тъй като са пълни с хормони.

# 332
Здравейте момичета имам един въпрос.
Бях в клиника по инвитро и направихме всички изследвания цветна снимка, хламидии, хормони и спермограма всичко е 6 точки. И тъй като с мъжа ми мислим да пробваме вътрематочна инсеминация, искам да ви попитам кога трябва да ида при доктора за хапчета стимулация или незнам и аз какво... тъй като мъжа ми пътува имам 2 месеца докато се върне и искам да направя всичко каквото трябва и като се прибере той да можем директно да действаме.
Благодаря

# 333
  • София
Инсеминацията беше на 1.10 сутринта, докторката каза,че мога да пусна кръвен тест на 10тия ден, т.е. на 10.10. Стойност на ЧХГ 1.1 Отрицателен ли е или е рано направен. Ще ми се да чуя, че е рано направен..... прегнила ми е сложен на 29.09. Не би трябвало да е от него. Някакво отчайващо ми е и не знам на къде да хващам. В главата ми е хаос, в душата ми е хаос, света е центрофуга...

# 334
  • София
Ей, без никакво отчаяние! Angry

Др. Кой, действително е рано.  Naughty Повтори теста на 15-ти ден!  Peace Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Greta Dobreva, най-добре говори с лекаря. Аз започнах стимулация на трети ден от Ц. После на 8 ми бях на преглед и т.н.

Ms. M
, чакаме  EFP ppp

# 335
Инсеминацията беше на 1.10 сутринта, докторката каза,че мога да пусна кръвен тест на 10тия ден, т.е. на 10.10. Стойност на ЧХГ 1.1 Отрицателен ли е или е рано направен. Ще ми се да чуя, че е рано направен..... прегнила ми е сложен на 29.09. Не би трябвало да е от него. Някакво отчайващо ми е и не знам на къде да хващам. В главата ми е хаос, в душата ми е хаос, света е центрофуга...

Най добре го повтори на 15 ден, раничко е. Мисли позитивно и не се отчайвай.

# 336
Др. Кой тук може да видиш как се движи ЧХГ , но изчакай както са ти написали другите момичета .
http://bremennost.bg/hcg-stoinosti.html

# 337
Greta Dobreva при мен доки ме вика винаги на трети ден от МЦ , след това на 7 ден и т.н.
Те следят фоликула или фоликулите. Ако прецени доки може да ти стимулира производството на повечко фоликулчета чрез приема на медикаменти, при мен те се пиеха от 3 до 7 ден на МЦ, но ти трябва първо да поговориш със специалист по репродуктивна медицина, да те наблюдава, да ти прегледа изследванията, да обясниш какво искаш и евентуално да ти изпише медикаменти преди да настъпи инсето. А след инсето се приемат също медикаменти и резултат евентуално от 15-20 дни . Пожелавам ти скорошен резултат.

# 338
Greta Dobreva при мен доки ме вика винаги на трети ден от МЦ , след това на 7 ден и т.н.
Те следят фоликула или фоликулите. Ако прецени доки може да ти стимулира производството на повечко фоликулчета чрез приема на медикаменти, при мен те се пиеха от 3 до 7 ден на МЦ, но ти трябва първо да поговориш със специалист по репродуктивна медицина, да те наблюдава, да ти прегледа изследванията, да обясниш какво искаш и евентуално да ти изпише медикаменти преди да настъпи инсето. А след инсето се приемат също медикаменти и резултат евентуално от 15-20 дни . Пожелавам ти скорошен резултат.

Благодаря много за бързия отговор. Дойде ли ми цикъла тичам при доктора да видим какво ще каже.

# 339
Здравейте, днес мина и моята първа инсеминация при д-р Белчева.От 5 до 9 ден  пиех 2×1 Клостилбегит.Направих 2 фоликула в ДЯ и 3 фоликула в ЛЯ.В неделя (09.10) си бих Овитрел и днес всички фоликули се бяха спукали.Това, което ме притеснява е дали не изпуснахме овулацията? Sad Тест трябва да направя на 25.10..

# 340
  • София
Здравейте, днес мина и моята първа инсеминация при д-р Белчева.От 5 до 9 ден  пиех 2×1 Клостилбегит.Направих 2 фоликула в ДЯ и 3 фоликула в ЛЯ.В неделя (09.10) си бих Овитрел и днес всички фоликули се бяха спукали.Това, което ме притеснява е дали не изпуснахме овулацията? Sad Тест трябва да направя на 25.10..

А тези фоликули с каква големина бяха в деня на Овитрела?

# 341
  • София
mechta61, много стиснати палчета от мен!!!

# 342
Ами, не знам грешката е моя, че не попитах.На 08.10 ме прегледа д-р Владимиров и единственото , което каза е че фоликулите са 5.В неделя в 14ч. да си сложа тази инжекция.Днес докторката каза, че са се спукали и вижда течност, може би от фоликула в дя.

# 343
Здравейте,прекрасни момичета и бъдещи майки Hug Hug Hug и от мен!!!Радвам се да се включа и аз сред вас,с мечтите и желанията ни за сбъдване на най-големия дар на живота Hug Hug Hug
От Бургас сме,но се насочихме в клиниката на д-р Стефанов,в Стара Загора.Април започнахме пълен набор от изследвания,изследванията на мъжа ми бяха много добри,а аз с поликистоза и без овулация,но с проходими тръби.Назначиха ми противозачатъчни,метфогамма и инофолик.На 26.09. започнахме стимулация с Гонал ф и Цетротид.Успяхме да достигнем 6 идеални фоликула от 10.Сложихме и Овитрел и в Петък 07.10 направихме Инсето.Утрогестана ми е 3 пъти на ден,вагинално и през устата.Та сега е ГОЛЯМОТО ЧАКАНЕ,на 21.10 кръвен тест.
Моля се и се надявам за успех на всички ни Hug Hug Hug

# 344
  • София
Еха, колко чакащи момичета имаме!  Hug Желая от сърце на всички ви положителни тестове! EFP

dani4ka66, успех! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт