Ново начало

• 53 044
  • 355
  •   1
Отговори
# 180
С тази нагласа хич няма да ти е лесно.
Oпитваш се да ме проворкираш по някакъв начин, няма да ти е лесно  Wink

# 181
Не, не се. Ясна си ми като бял ден.

# 182
Не, не се. Ясна си ми като бял ден.
Joy Joy Joy Joy Joy

# 183
Оооо само ми липсва - поредния такъв в живота ми... За усъвършетстването съм съгласна, но съм леко дезориентирана точно сега. Гледам си работата, като мисля за развитие в тази насока единствено. За друго не съм сигурна
Ами това е супер! Какво значи "единствено"? Това е главното даже! Иаползвай си енергията за това - развитие, самочувствие, доходи и ще си номер 1. Мъжът при това положение, сам ще кацне, не го мисли.

Напълно съм съгласна с Анонимен.Една жена със самочувствие и с добри доходи, излъчва самоувереност.Тогава избира тя и не се съгласява на всяка кандидатура.

# 184
Междудругото никога не съм се съгласявала на всякакви кандидатури. Не ми ли допадне някой няма как.
Иначе съм съгласна, че една жена трябва да бъде със самочувстие и самоувереност.

# 185
Междудругото никога не съм се съгласявала на всякакви кандидатури. Не ми ли допадне някой няма как.
Иначе съм съгласна, че една жена трябва да бъде със самочувстие и самоувереност.

Пътят който очерта Анонимен в коментара си ми допада и считам, че е верният за всяка млада жена.За това го и подкрепих, по принцип. Радвам се, че знаеш своята стойност.Всеки човек я има и не бива да се подвежда по чужди оценки и преценки, които го връщат назад или му действат по негативен начин.

Да развиваш своят потенциал, е най-доброто което можеш да направиш за себе си и не само в момента, а изобщо.От тук идва истинското самочувстие, а парите идват сами при този, който притежава добри умения, способности и креативност.Така ще постигнеш вътрешното излъчване на радост и удовлетворение, с което ще привлечеш подходящите хора към себе си.Не само мъжете, но и приятелите.Добрият външен вид може да бъде само едно чудесно допълнение към качеставата на една жена и мъж.

# 186
Catarina, добрият външен вид е най-важното нещо, не е допълнение. От добрия вънешн вид започва всичко.

# 187
Catarina, добрият външен вид е най-важното нещо, не е допълнение. От добрия вънешн вид започва всичко.

Важен е, разбира се, но не и определящ.Често се случва зад красивата фасада, да стои едно голямо нищо.Както и под скъсаният чул, да имаме един качествен кон.И качествата и външността са от значение, но едното е преходно, а другото не.Не вярвам, че за един мъж би било достатъчно майката на бъдещите му деца да е само красива. Simple Smile

# 188

Важен е, разбира се, но не и определящ.Често се случва зад красивата фасада, да стои едно голямо нищо.Както и под скъсаният чул, да имаме един качествен кон.И качествата и външността са от значение, но едното е преходно, а другото не.Не вярвам, че за един мъж би било достатъчно майката на бъдещите му деца да е само красива. Simple Smile

Не, но никой няма търпение да търси качествен кон под скъсан чул. Само на кино го има. Ако една жена е нехубава не знам кое ще е това, което да ме държи около нея дълго време.

# 189
"Бързата кучка, слепи ги ражда".Нали си чувал тази сентенция?Пред нея предпочитам да бързам бавно, като избирам качественото и това, което няма да ме замени заради нещо по-младо и по-красиво.И не защото съм задължително грозна.Предпочитам умен и с реалистично мислене мъж, пред този който има вероятност да ме възприеме само като обект на сексуалното си желание или евентуално само за разплод и красиви деца.Второто не би ме засегнало, но незабавно би го извадило от кандидатите, дори за една нощ.

Красив мъж изобщо няма да ме впечатли с външността си.От него очаквам други неща и като не го бива, незабавно ще го заменя с друг.

# 190
Сменяш красавци един след друг докато попаднеш на качествен екземпляр, толкова е просто.

# 191
Сменяш красавци един след друг докато попаднеш на качествен екземпляр, толкова е просто.

Това е валидно и за красавиците и е само губене на време.
Приятен ден ти желая.

# 192
Аз пък с годините разбрах, че човек трябва да си държи на изискванията, ако иска да е щастлив и в мир със себе си. Красотата не е всичко, но за мен външният вид на мъжа е важен. Не бих излязла с такъв, когото не харесвам визуално.

# 193

Не, но никой няма търпение да търси качествен кон под скъсан чул. Само на кино го има. Ако една жена е нехубава не знам кое ще е това, което да ме държи около нея дълго време.

Светът е пълен с нехубави жени и мъже, които имат нормални връзки  Peace

Ти сигурно си пръв красавец като чета и в една друга тема  Crazy

# 194
Е, краставите магарета се намират. Красив мъж с грозна жена е рядкост. Обратното е по-често срещано (по икономически причини)

Общи условия

Активация на акаунт