Ново начало

• 53 040
  • 355
  •   1
Отговори
# 165
Аз за себе си знам какво търся, интересното е, колко глупава съм била да стоя във връзката си и да се надявам, че нещата ще се променят.. Ще трябва да мине време, без съмнение, но защо да е необходимо да се измъчвам и да стоя сама, като усещам необходимостта да излизам - с приятели, с нови хора, да се срещам с нови мъже? Аз не мисля, че ми трябва време насаме със себе си .. Достатъчно време бях сама и страдах по мъж, на който явно му е било все тая. Сега мисля за себе си и искам да правя нещата така, както ги усещам.  Flutter
ЖЕЛАЯ ТИ БЪРЗ УСПЕХ!!!

# 166
Аз за себе си знам какво търся, интересното е, колко глупава съм била да стоя във връзката си и да се надявам, че нещата ще се променят.. Ще трябва да мине време, без съмнение, но защо да е необходимо да се измъчвам и да стоя сама, като усещам необходимостта да излизам - с приятели, с нови хора, да се срещам с нови мъже? Аз не мисля, че ми трябва време насаме със себе си .. Достатъчно време бях сама и страдах по мъж, на който явно му е било все тая. Сега мисля за себе си и искам да правя нещата така, както ги усещам.  Flutter
Разбира се, точно ти трябва да си сред хора. Живяла си в изолация и илюзии в една агонизираща връзка, с месеци сама.
Един флирт или няколко няма да ти навредят, тъкмо напротив.

# 167
Нищо не е станало.
Защо залагаш надежди на някого още от първия опит? Shocked

# 168
bilval, този, който си е намерил набързо "нов интерес" изобщо не е имал друг интерес към теб, освен да му паднеш лесно. Сметнал те е или за много отчаяна и съответно лесна или се е уплашил от историята ти и че ще драматизираш и се е отказал. И двете неща говорят, че не те е оценявал като човек. Защо вместо да се хвърляш в нови приключения и да се разочароваш, което може още много да удари по самочувствието ти, не вземеш малко да си "качиш цената", за да имаш шанса и претенциите да се събереш с качествен мъж? Занимай се със себе си и ги остави малко мъжете на мира. Знам, че сигурно ще ти е много приятно да натриеш носа на бившия с нов, но не е зле да се прицелиш по-надалече. Поживей малко свободно, прави нещата, които винаги си искала - хобита, образование, изкуство, език, спорт, шофьорски курс или там каквото ти липсва. Хем ще си разфокусираш вниманието от проблемите, хем ще повдигнеш самочувствието си, хем току-виж на някое занимание си се запознала с някого. Не ти трябва някакъв, който ти знае историята, трябва ти някой, пред когото можеш да си загадъчна, забавна и ... нова.

# 169
Какво се юрнахте всички да й давате акъл да си стои сама и да ходи на йога или танци, сакън ако вземе да прави секс. Това, че някой не искал да гледа мъже или се чувства евтин, ако преспи с някого без връзка, си е ваше виждане. Момичето иска мъжко внимание и компания.
В другата си тема беше в момент на депресия и звучеше много зле. Тогава й казах да търси психотерапевт, а не да си намира любовник. Но тя намери начин да се закрепи сама и единственото, което иска в момента, е да се почувства желана. Аз я разбирам. Ако след раздялата с бившия нямах бебе, щях да се забавлявам. Грешката й е единствено, че се хваща за първия срещнат, затова съм съгласна, че трябва да избира.
Също така не мисля, че преди разводът да е факт, е мислимо за сериозни връзки. Първо си премахваш товара, после вече свободен, търсиш нов партньор.

# 170
Не ми се занимава в момента с йога, танци и прочие. Имма нужда от друг вид забавление и наистина от мъжко внимание. Прекалено дълго време ми е липсвало... Нито съм се впуснала в безразборни връзки, нито съм се хванала за първия срещнат. Човека имаше потенциал да ме разнообрази, не се получи и това е. Просто се случиха поредица от неприятни събития и това беше едно от тях.

# 171
Не ми се занимава в момента с йога, танци и прочие. Имма нужда от друг вид забавление и наистина от мъжко внимание. Прекалено дълго време ми е липсвало... Нито съм се впуснала в безразборни връзки, нито съм се хванала за първия срещнат. Човека имаше потенциал да ме разнообрази, не се получи и това е. Просто се случиха поредица от неприятни събития и това беше едно от тях.
Ами очевидно впускането в такива авантюри не ти носи така желаното "друг вид забавление", а напротив - "стигане до дъното на достойнството ти", при това положение е доста несериозно да те съветваме "продължавай в същия дух". Другият вариант е да си търсиш сама безперспективни мъже, задоволявайки някакъв дефицит, но по това също е добре да поработиш. Аз нямах предвид само йога и танци, а някакво развитие, усъвършенстване. Най-лошото, което може да направи една жена за себе си е да се идентифицира само с отношенията си с мъжете. За да има качествени хора около теб, трябва да има какво да им предложиш. Но пък то си е и твоя работа, ако те удовлетворява от трън на глог.

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 22:32 от Анонимен

# 172
Оооо само ми липсва - поредния такъв в живота ми... За усъвършетстването съм съгласна, но съм леко дезориентирана точно сега. Гледам си работата, като мисля за развитие в тази насока единствено. За друго не съм сигурна

# 173
Оооо само ми липсва - поредния такъв в живота ми... За усъвършетстването съм съгласна, но съм леко дезориентирана точно сега. Гледам си работата, като мисля за развитие в тази насока единствено. За друго не съм сигурна
Ами това е супер! Какво значи "единствено"? Това е главното даже! Иаползвай си енергията за това - развитие, самочувствие, доходи и ще си номер 1. Мъжът при това положение, сам ще кацне, не го мисли.

# 174
Хахах. Ще стана някоя милионерка и после ще се чудя как да се отърва от навлеци.  Joy

# 175
Хубавото е, че докато станеш милионерка, ще си се научила да различаваш навлеците от свестните Wink

# 176
Хубавото е, че докато станеш милионерка, ще си се научила да различаваш навлеците от свестните Wink
А дано, че все съм си ги избирала...Харесвам един типаж, а все се обвързвам с друг  Rolling Eyes

# 177
Разкажи ни за твоят типаж.

# 178
Темата е за новото начало, а не какви мъже харесвам.  Peace

# 179
С тази нагласа хич няма да ти е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт