AVON - Тема за представители - Кампании 10, 11, 12.....- Тема 138

• 111 444
  • 815
  •   1
Отговори
# 360
От кол центъра често са невероятно некомпетентни, шляпат първото което им дойде на ум. Нечетлив подпис значи няма представител, пък този представител и пуснал че и получил! Как да стане с нечетлив подпис...

# 361
  • гр.София
От кол центъра често са невероятно некомпетентни, шляпат първото което им дойде на ум. Нечетлив подпис значи няма представител, пък този представител и пуснал че и получил! Как да стане с нечетлив подпис...

Успях да се свържа с координатора ми и преди малко видях, че май са ме отблокирали, защото вече си имам номер на фактура и на СТАТУС ми изписва ФАКТУРИРАН.

# 362
  • Велико Търново
Момичета, моля за помощ. И аз не мога да се разбера с тези от кол-центъра.
Ще плащам фактура с банков превод. Съответно трябва да преведа сумата колкото е по фактурата, нали? А не тази която е изписана на вносната бележка и която е с 1 лв в повече заради предвидената такса за обслужване на каса. Моята банка ще си ми удържи от сметката таксата за превода, толкова колкото е според нейната тарифа.
...извинявам се че така нахлувам в темата. Нов представител съм и преди малко проведох някакъв малоумен разговор със служител, като той ме убеждаваше, че трябва да платя сумата по фактурата +  1 лев за услугата. На въпроса ми, за коя услуга точно, отговора беше "амхм амхм, не знам, ама ако не го платите тоя лев, ще ви се изпише като задължение в следващата фактура" Tired

# 363
  • София
Започнаха "изненадите" - к-т мъжки ЕLITTE свети в червено, а имам поръчани 2 бр.  #Cussing out

# 364
  • София
И гривните с буквичките ги е хванала липсата.

От подаръчния к-т получих бежовата малка чанта, а искам бялата. Дали ще я пуснат или ще разчистват склада?

Сега пробвах - пак същия набор продукти и ги изтрих

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 12:47 от rimar

# 365
Римарче един е същ е за всички. И не се изчерпва.
Що се касае до липсите от тук ще растат. Затова сякаш да се приключи кампанията първата десетдневка е най удачно. Не практично но удачно откъм липси.

За елит комплекта посъветвай ги да си поръчат Ейвън прайм к-кт от три на 20,70, доста добра за момента. Много хубава хладна студена миризма. Напомня ми Фул Спиид но една идея по изискан.

# 366
  • София, Западен парк
Римарче, ако искаш бялата, трябва да поръчаш 4 подаръчни к-кта в 1 поръчка. В четвъртия е бялата. Аз лично поръчах 1 к-кт - с бежовата, че ми трябваше за подарък на момиченце. В следващата поръчка пак започват от първия. Само ако в една поръчаш 4, тогава може би да дойде /ако не подменят нещо помежду другото/. Това го проверих в междинна сума, като набрах по-голяма поръчка, а после я изтрих, защото само исках да разбера.  Simple Smile

# 367
  • София
Римарче, ако искаш бялата, трябва да поръчаш 4 подаръчни к-кта в 1 поръчка. В четвъртия е бялата. Аз лично поръчах 1 к-кт - с бежовата, че ми трябваше за подарък на момиченце. В следващата поръчка пак започват от първия. Само ако в една поръчаш 4, тогава може би да дойде /ако не подменят нещо помежду другото/. Това го проверих в междинна сума, като набрах по-голяма поръчка, а после я изтрих, защото само исках да разбера.  Simple Smile

Размислих и реших, че ще ми излезе златна  Joy

# 368

Размислих и реших, че ще ми излезе златна  Joy

Много се чудих и аз за чантичката, но дъщеря ми я видя и предложи да й дам 13 лв, вместо да я пускам и си купи подобна.

# 369
  • варна
Момичета аз днес допуснах грешка .Пуснах една поръчка с комплекта Киндра от стр.34, но съм пуснала с кода за намаление ,а отдолу пише с малки букви ,че се предлага и на редовна цена с код от сайта .Аз звънях казаха,че ще го оправят,но все още не са. Не мога да го намеря този код .Някой може ли да ме ориентира къде да го потърся? Клиентката много иска да го получи за да го подари на едно детенце. Сега ми е начислена такса обработка без продукта.

# 370
Момичета аз днес допуснах грешка .Пуснах една поръчка с комплекта Киндра от стр.34, но съм пуснала с кода за намаление ,а отдолу пише с малки букви ,че се предлага и на редовна цена с код от сайта .Аз звънях казаха,че ще го оправят,но все още не са. Не мога да го намеря този код .Някой може ли да ме ориентира къде да го потърся? Клиентката много иска да го получи за да го подари на едно детенце. Сега ми е начислена такса обработка без продукта.

Koд за самостоятелна поръчка не ми излезе в сайта, пуснах в търсачката наименованието на продукта и ми изписа, че няма резултат.Явно има грешка.  А всъщност то ще Ви излезе много по-скъпо, ако не сте изпълнила условието за да го вземете на тази изгодна цена. За да нямате такса за обработка поради недостатъчна сума за поръчка, а именно минимума - 50лв, то дори и да можете да го поръчате самостоятелно, то ще Ви излезе златен тоз комплект.

# 371
  • варна
да,той е на цена 28 лв. Но понеже детето го е видяло и го е харесало на негово другарче и тя го иска, ще плати и таксата. То детето има сериозни здравословни проблеми затова искаме да го зарадваме. Но и на мен не ми излиза код, иначе на страницата отдолу пише,че се предлагат на редовна цена.

# 372
да,той е на цена 28 лв. Но понеже детето го е видяло и го е харесало на негово другарче и тя го иска, ще плати и таксата. То детето има сериозни здравословни проблеми затова искаме да го зарадваме. Но и на мен не ми излиза код, иначе на страницата отдолу пише,че се предлагат на редовна цена.

Само от КОЛ центъра могат да помогнат в този случай...Успех,дано зарадвате детенце !!!

# 373
  • София
Здравейте Момичетааа,

има ли линк към К1 и К2 ?

Благодаря и хубав ден  Hug Hug Hug

# 374
  • варна
От кол центъра ми казаха да си отворя онлайн магазин.Аз опитвам,но на секцията посочете телефон не ме допуска,не приема номера ми както и да го напиша.Някой има ли опит?

Общи условия

Активация на акаунт