Къде в Бургас? (48)

• 84 059
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Зеолит има и в  Елитис. На прах е и е в пластмасови шишета - буркани.

# 121
Благодаря за бързите отговори Simple Smile

# 122
  • Бургас
Някой слагал ли е скоро обикновени, бели, вътрешни алуминиеви щори? Как вървят цените на квадрат? Преди няколко години беше 18-20 лв, някои взимаха ро 2лв за монтаж на щора... Днес питах в един офис и ми сметнаха 70лв за 2 кв.м  и малко, а монтажа бил 7лв/бр  Rolling Eyes
Може и аз да не съм в час, но ми се струва доста, затова питам

# 123
Заводската цена на модел "Стандарт" в момента е 16 лв.за кв.м.Ако някой се интересува от подробности може на лични.

# 124
Можете ли да ме насочите към добър водопроводчик или друг, занимаващ се със сериозно запушени тоалетни? От няколко дни имаме проблеми с тоалетната, вероятно предизвикани от съседите над нас, и явно не можем да се справим сами  ooooh!
Припомням си питанката, с надеждата някой да се отзове  Peace

# 125
Можете ли да ме насочите към добър водопроводчик или друг, занимаващ се със сериозно запушени тоалетни? От няколко дни имаме проблеми с тоалетната, вероятно предизвикани от съседите над нас, и явно не можем да се справим сами  ooooh!
Припомням си питанката, с надеждата някой да се отзове  Peace

Ние като имахме проблем със запушен канал на мивката, се обадих на една от обявите в "Ало Бургас". Дойдоха едни цигани и успяха да отпушат. Във всеки случай с тази работа се занимават само такива, не очаквай някой водопроводчик, още по-малко пък добър, да се наеме с нещо такова.

# 126
Какво е разписанието и къде спира автобуса за МОЛ Галерия?

# 127
  • Бургас
[/quote
Ние за запушена тоалетна викахме фирма. 80 лв ни коства удоволствието. Мисля,че бяха тези.
http://kanali-komini.com

# 128
Момичета, трябва ми профилактика и евнтуално преинсталиране на лаптоп. Моля за изпробван сервиз и ориентировъчна цена  Blush

# 129
 Трябва ми зъболекар,който да работи събота и неделя.Знаете ли дали в Стоматологията има дежурни за събота и неделя?

# 130
  • Пловдив
Момичета, трябва ми профилактика и евнтуално преинсталиране на лаптоп. Моля за изпробван сервиз и ориентировъчна цена  Blush

Интертех сервиз на Гладстон, цена не мога кажа за профилактика, но преинсталацията беше 36 лв.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 10:48 от Горгона

# 131
Благодаря за насоките за водопроводчик  Peace

# 132

Интертех сервиз на Гладстон, цена не мога кажа за профилактика, но преинсталацията беше 36 лв.
Мерси

# 133

Мерси
В компютърен център на Демокрация преинсталацията е 30 лв.

# 134
  • Пловдив
В компютърния център преинсталацията включва ли почистване и офис пакет за тази цена?

Общи условия

Активация на акаунт