Добавки и витамини за подобряване на МЦ, ЛФ и ОВУ - 4

• 135 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Денис, би ли погледнала, дали така е добре или има нещо, което трябва да се промени?
Скрит текст:
Сутрин на гладно:
Инофолик, N-Acetyl-Cysteine, L-Arginin, Еутирокс

След 1 час кафе

След закуска:
Бета Каротин, вит.В комплекс, вит С, вит.D, вит.Е

След обяд:
Масло от вечерна иглика, коензим Q10, Омега 3

След следобедна закуска:
Цинк, Магнезий, Селен, Хром

След вечеря:
Масло от вечерна иглика, коензим Q10, Омега 3

Вечер преди лягане на гладно:
Инофолик, N-Acetyl-Cysteine, L-Arginin

# 46
Момичета възможно ли е да ме приболяват яйчниците от добавките

# 47
Сладкишче, мен не са ме боляли.

Барелина, ама не са ли ти множко?!?! Прекалено много добавки са, според мен. А най-важните сутринта са много близко до кафе. Таман ще навлязат в кръвта и кафето ще ги неутрализира. Говоря за Инофолика и Еутирокса най-вече. Измести кафето с 2 часа. Аз по принцип сутрин като закон Божи при събуждане пия Еутирокс и чак два часа по- късно започвам с кафе и други добавки.

# 48
Момичета, здравейте. Нахлувам в темата с въпрос, а именно от къде и каква добавка витамин Д да си купя? Направих си изследвания и резултата показва, че имам остър недостиг на витамин Д. От десет годити имам проблем с ТАТ и МАТ. TSH го държа около 1. Пия елтирокс.

# 49
При Хашимото се очаква да имаш недостиг или на вит.Д или на желязо, или на вит.В12.
Аз пия Вигантол на капки. Нямат абсолютно никакъв вкус.
Пий Селен. Мисля, че той беше виновникът да да си успокоя Тат и Мат.

# 50
Шакира, благодаря. От години нищо не ги успокоява ТАТ и МАТ, но продължавам да опитвам.

# 51
И аз не знам дали са много  Crazy Писах ти ЛС Grinning

# 52
Ако решиш да купиш вит. Д на хапчета вземи Допелхерц. На мен тези ми ги препоръча лекуващия имунолог.
Момичета, здравейте. Нахлувам в темата с въпрос, а именно от къде и каква добавка витамин Д да си купя? Направих си изследвания и резултата показва, че имам остър недостиг на витамин Д. От десет годити имам проблем с ТАТ и МАТ. TSH го държа около 1. Пия елтирокс.

# 53
Ако решиш да купиш вит. Д на хапчета вземи Допелхерц. На мен тези ми ги препоръча лекуващия имунолог.

Благодаря, точно тях си купих вчера.

# 54
Има ли значение приема на Витекс ,преди или след кафе и колко времето което трябва да ги разделя?

# 55
  • София
Има ли значение приема на Витекс ,преди или след кафе и колко времето което трябва да ги разделя?
Няма значение, може да ги приемаш както ти е удобно. Peace

В сайта Iherb:
Дневна промоция /до 19.08, 20.00часа/  Now Foods, NAC, 600 mg, 250 Veggie Caps, $9.99

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 12:42 от denis.

# 56
Здравейте момичета,при последна ни процедура се установи че имаме проблем с качеството на яйцеклетките..Досега пиех само OVOSIDOL D който съдържа -Mio-inositol,Acido folico и Vitamina D
SEIDIVID съдържа:Myo-inositol,Melatonina,Acido folico и Seleno.Незнам дали се продават в България,затова ги описах така Simple Smile
Днес си купих: вечерна иглика-1400mg с витамин Е, витамин С, Мака- 400mg, Омега 3-1420mg и Q-10 -700mg.Остана ми да си намеря чай от бял равнец..😊😊
Имам редовен цикъл,кръвни ми изледвания са били винаги в нормите.Въпроса ми е,правилно ли съм подбрала витамините,може ли да добавя нещо или да махна нещо от тези,и как ми препоръчвате да ги приемам.Ох стана много дълго и объркано,дано да ме разберете😜Много ще се радвам ако се вклучи и Denis,поздрави от дълечна Испания😘

# 57
Здравейте, момичета. Искам да попитам някоя от вас пила ли е хапчетата с масло от вечерна иглика и витамин В6, които се продават в ДМ? Добри ли са? И може ли да ги съчетавам с прием на Инофолик?

https://www.dm.de/das-gesunde-plus-nachtkerzenoel-b6-kapseln-p4010355965271.html

На 25 години съм, със СПКЯ. Високи са ми 4 яндростендион и 17 ОН прогестерон, другите хормони са в норма. Нямам инсулинова резистентност. Пих ОК Ясмин за 6 месеца и след тях цикълът ми стана страшно нередовен (преди това ми идваше на 30-33 дни), сега ту на 36, ту на 46 дни ...  #2gunfire Ендокринолог ме посъветва да не пия нищо, само инофолик, защото съм си била добре.

Но аз искам да вкарам цикъла отново в нормално положение, затова от този месец съм решила да пия добавки:
Инофолик 2х1
Омега 3
Вечерна иглика
Витекс
Див ямс от 16 до 26 ден
Йод.

Чудя се вечерната иглика, ако тази на ДМ е добра, само до О ли да я пия, или след това? Не целя забременяване.
  Добре ли са тези добавки, които съм решила да пия? Трябва ли да взема и още нещо? Витекс постоянно ли се пие?

Поздрави  bouquet

# 58
  • София
Здравейте
Скрит текст:
момичета,при последна ни процедура се установи че имаме проблем с качеството на яйцеклетките..Досега пиех само OVOSIDOL D който съдържа -Mio-inositol,Acido folico и Vitamina D
SEIDIVID съдържа:Myo-inositol,Melatonina,Acido folico и Seleno.Незнам дали се продават в България,затова ги описах така Simple Smile
Днес си купих: вечерна иглика-1400mg с витамин Е, витамин С, Мака- 400mg, Омега 3-1420mg и Q-10 -700mg.Остана ми да си намеря чай от бял равнец..😊😊
Имам редовен цикъл,кръвни ми изледвания са били винаги в нормите.Въпроса ми е,правилно ли съм подбрала витамините,може ли да добавя нещо или да махна нещо от тези,и как ми препоръчвате да ги приемам.Ох стана много дълго и объркано,дано да ме разберете😜Много ще се радвам ако се вклучи и Denis,поздрави от дълечна Испания😘
Здравей!
Изборът ти е добър, само Мака е малко притеснителна добавка, защото е богата на Фитохормони / фитоестроген/ и без лекарско наблюдение или мнение, може повече да навреди, отколкото да помогне.
Може да повиши естрогените и тестостерона.

Здравейте,
Скрит текст:
момичета. Искам да попитам някоя от вас пила ли е хапчетата с масло от вечерна иглика и витамин В6, които се продават в ДМ? Добри ли са? И може ли да ги съчетавам с прием на Инофолик?

https://www.dm.de/das-gesunde-plus-nachtkerzenoel-b6-kapseln-p4010355965271.html

На 25 години съм, със СПКЯ. Високи са ми 4 яндростендион и 17 ОН прогестерон, другите хормони са в норма. Нямам инсулинова резистентност. Пих ОК Ясмин за 6 месеца и след тях цикълът ми стана страшно нередовен (преди това ми идваше на 30-33 дни), сега ту на 36, ту на 46 дни ...  #2gunfire Ендокринолог ме посъветва да не пия нищо, само инофолик, защото съм си била добре.

Но аз искам да вкарам цикъла отново в нормално положение, затова от този месец съм решила да пия добавки:
Инофолик 2х1
Омега 3
Вечерна иглика
Витекс
Див ямс от 16 до 26 ден
Йод.

Чудя се вечерната иглика, ако тази на ДМ е добра, само до О ли да я пия, или след това? Не целя забременяване.
  Добре ли са тези добавки, които съм решила да пия? Трябва ли да взема и още нещо? Витекс постоянно ли се пие?
Поздрави  bouquet
Здравей!
За МВИглика от ДМ - става, 2х1 от М до М
Включи Герикапс - 2х1 от 2-4 ден на МЦ, за 10 дни, пий го през 2 МЦ.
NAC 2х600мг / подпомага О., по-лесно да се пукат фоликулите, изследванията са правени точно при ПКЯ и е доказано, че увеличава шанса за О. с 50%, действа и противовъзпалително, антиоксидант и т.н./

Витекс - от М до М
Йод - може да приемаш, ако нямаш Хашимото

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 15:37 от denis.

# 59
Здравейте,
имам въпрос ,подобен на момичето,което е писало малко по-нагоре.Какви добавки мога да си взема при СПКЯ ,имам нисък прогестерон и висок Dhea-s.Tsh ми е 2.5,но ендокриноложката каза,че нямам проблеми с жлезата,но все пак Омега 3 ли трябва да пия,за да падне до 2?
Ц ми е много нередовен,какво мога да си взема,за да подпомогна регулирането и редовната овулация?
Денис,също гледах този продукт на Хималая,дали е добър?
Благодаря за отделеното време и се извинявам,ако въпросът ми се припокрива с по-горния,но не съм сигурна точно какво да си взема и дали има значение в кои дни да се пие  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 16:53 от Étoile*

Общи условия

Активация на акаунт