Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Цицната почти спадна.
Защо намига? Може би е за невролог и все пак снимка?

Да, трябва да започнете с невролог. Той предполагам ще пусне изследвания и каквото е необходимо.
Все пак трябва да знаете, че много хора, които имат тикове все някога са започнали ... и нямат физиологично обяснение, както и лечение. Често тиковете отшумяват. Ако всичко с иследването на невролога е ОК можете да се обърнете към хомеопат, а аз бих завела детето си да му леят куршум и каквото още се сетя  Blush

Моля за помощ ! Вчера ми изкараха 6 долен зъб. Не ми дадоха никакви съвети какво да правя. Търпелива съм на болка и  не пия нищо, като се надявах че  днес  ще отшуми, но  тя продължава.

10 дена ме боля извадения долен мъдрец. Ама болка да видиш - все едно със свредел ми дълбаят зъба  Shocked Мислех се за кораво момиче. Горните мъдреци извадиха без да гъкна, но долния ми разказа играта. Мислях, че никога няма да спре да боли. Пих Аулин.

# 61
  • при морето
Моля някой,ако е преживял операция на счупена китка ,да разкаже колко дни след операцията отшумяват болките...
Оперираха ме на 21т.м. ,вече 9-ти ден оттогава,имам имплант,за който заплатих 1500лв.,но нито знам какво представлява,нито колко е голям,нищо...шинираха ме,но превръзката е толкова хлабава,че шината постоянно трябва да я свалям надолу,към лакътя-нормално ли е да е така?
Освен това пръстите ме болят като ги раздвижа,а ми казаха да ги свивам и изправям  колкото може повече.Е,как,като боли?
След 4 дни ми предстои вадене на конците и се питам-мед.сестра ли ще извършва манипулацията...
Постоянно си задавам въпроси,но нито има кого да питам,нито къде да прочета-личния лекар ми даде направление за хирург-да разчете снимката,той съответно-за травматолог,в МБАЛ-Бургас,там един травматолог видя сн. и каза,че препоръчва спешна операция,защото има две счупвания... ooooh!
Трябва обаче веднага да се плати импланта Rolling EyesНие с мъжа ми буквално за минути трябваше да решим,нямаше и от кого да търсим второ мнение,само питахме един познат за реномето на травматолога-Челебиев се казва-и той каза добри неща за него.Взеха ми кръв от пръста и урина и след като платихме импланта,в 4ч. следобяд,ме вкараха в операционна.После разбрах,че са ме оперирали двама ортопеди,чиито имена не запомних,те или поне единия от тях,никакви не се появиха ...А епикризата ми я писа трети-зав. отделението.
Много ме тормози болката в пръстите при движение,много.Кажете,ако знаете повече,благодаря!

# 62
Моля за помощ ! Вчера ми изкараха 6 долен зъб. Не ми дадоха никакви съвети какво да правя. Търпелива съм на болка и  не пия нищо, като се надявах че  днес  ще отшуми, но  тя продължава.
Моята зъболекарка ми изписа антибиотик, когато ми извади зъба /6-ти долен/. След като го извади, още известно време ровичка в раната и ми обясни, че трябва добре да се почисти от дребни костци, защото след това организма ги изхвърля при зарастването на мястото, но много болезнено.

# 63
Winter fairy, а защо не се срещнете с хирург, с който да обсъдите нещата, които Ви притесняват.
Той ще погледне раната и шината и ще прежени дали има нещо тревожно.

Все пак мисля че след като има счупване, операция и имплант е нормално да боли - 10 дни след перация.

# 64
От два дни забелязвам жълто-зелено течение, придружено с остра миризма. Не съм в града и няма как да стигна до гинеколог, мога ли да си взема нещо оъ аптеката без рецепта, което да подейства?

# 65
  • софия
Надявам се на съвет, страдам от болезнени цепки в ъгълчетата на устните, кървящи при по голям отвор на устата.Нямям идея с какво да се мажа, болят му много, вече месец и половина.

# 66
Надявам се на съвет, страдам от болезнени цепки в ъгълчетата на устните, кървящи при по голям отвор на устата.Нямям идея с какво да се мажа, болят му много, вече месец и половина.

Може би е от липса на желязо.

# 67
  • София
Мъжът ми имаше такъв период. Беше си купил кокосово масло и един доста скъп крем за около 30лв . След малко ще пиша какъв

# 68
На мен при много нацепени устни ми мина за ден само с намазване на балсам на Хималая.
https://www.beauty.store.bg/p123071/hidratirasht-balsam-za-ustni … kt-ot-iagoda.html
Ето такъв.Има лек цвят, но на мен не ми пречи.

# 69
  • София
Да и постоянно мазане с балсам

# 70
  • софия
На самите устни нямам нищо, само в ъглите.Все си мисля, че трябва някакво по сериозно мазило.Днес си купих витамин В да пия.

# 71
  • София
Идеи за едно коте срещу натравяне от бензин?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935354.msg33499974#msg33499974

# 72
  • Sofia
На самите устни нямам нищо, само в ъглите.Все си мисля, че трябва някакво по сериозно мазило.Днес си купих витамин В да пия.
мажи се вечер преди лягане с чисто краве масло

# 73
Масло от чаено дърво ми помага на мен.

# 74
  • София

Това е страхотно: http://apteka.framar.bg/30016951/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0- … 2%D0%BD%D0%B8-sos
или
http://apteka.framar.bg/30047316/%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B0- … D0%B5%D0%BA%D1%82

Мисля, че ти лиспват витамини от група Б. вземи си поне Невробекс!

Общи условия

Активация на акаунт