Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 116 850
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Какъв детски сироп ви дадоха в аптеката? Има страхотни билкови препарати за подобни проблеми, не детски. Чак пък толкова ли не са знаели как да реагират  Tired

Феминела Урофорте.Според аптекарката е детски,но аз и казах,че искам него.Таблетките докато ми подействат,ще полудея.Пия го вече 22 дни и няма промяна.Пуснах изследване и има освен урати и кристали вече.В петък съм на уролог  Praynig

ЛЛ ми изписа сиропа,но първо ми дадоха таблетките Феминела.Не ми помогнаха въобще.Сиропа поне малко ми помага  Confused

# 241
  • Mediterraneo
Детски, бабината й! Това, че става за деца, не го прави детски. Пий го, много е хубав препаратът!

# 242
Пия го,но не ми минава  Cry От няколко месеца имам проблем,ЛЛ изписва само билкови таблетки.Пих 2 вида Уринал,сега Феминела,пих и антибиотици.Подобрение имаше за кратко.Той явно не може да разбере какво ми е - след всяко уриниране усещам ужасна тежест/натиск в мехура.Пари рядко,не ме боли като уринирам,но тази тежест много ме мъчи.Аз предполагам,че е някой камък,но той казва,че не е  newsm78 Също цвета е тъмен и като че ли мирише на ацетон.Според лаборантката,аптекарките и ЛЛ няма нищо тревожно,но мен ме тревожи и ще отида да разберат какво е.Даже много се забавих,но до преди няколко дни не се усещаше тежестта.

# 243
  • Mediterraneo
Ехограф правила ли си? Аз бих тръгнала от нефролог или поне специалист образна диагностика да ме види на ехографа.

# 244
В петък имам час за уролог.За нефролог исках да запазя,но имаше свободни часове чак след месец.А при най-силния натиск в началото бях на гинеколог,той каза,че няма нищо в мехура.Претупа ме и може би дори не е погледнал.

# 245
  • някъде
Стерилна урина пускала ли си?

# 246
2 пъти.Преди 20 дни излязоха урати и 10 левкоцита на поле,от днес отново левкоцити,урати и кристали,а не съм спирала да пия лекарства.

# 247
2 пъти.Преди 20 дни излязоха урати и 10 левкоцита на поле,от днес отново левкоцити,урати и кристали,а не съм спирала да пия лекарства.
Според мен изкарваш песъчинки. Добре си се насочила към уролог.

# 248
 bouquet

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 14:23 от Пролетно цвете

# 249
  • София
Цял ден поддържам температура 37-37.1С. Опасна ли е ? Много ми е замаяно ,имам леки болки в гърлото,и безцветни сополи.
С какво да пресека цялото това нещо?

# 250
  • Пловдив
Цял ден поддържам температура 37-37.1С. Опасна ли е ? Много ми е замаяно ,имам леки болки в гърлото,и безцветни сополи.
С какво да пресека цялото това нещо?
Помогни на организма ти сам да се справи. Билки, мед, лимон! Peace

# 251
В петък миналата седмица,вратата на 1 асансьор се затвори докато влизах и ме удари (само от дясната страна) Ударът беше леко в ръката и по-силно странично в брича, т.е. в кокъла. Заболя ме леко, но ми мина. В събота имах лек дискомфорт, но от неделя болката е по- силна. Нямам синина никъде, но ме боли като седя и лежа, а като вървя с десния крак усещам болка и дискомфорт, все едно е сглобен неточно. Болка имам и в края на гр. стълб? и странияно в ставата на крака ( на изпъкналата част). Трудно е да обясня, дано все пак нещо се разбра. Мисля да изчакам до понеделник но къде да вървя, на ортопед ли при личния ли? Може ли да има нещо счупено и все пак да успявам да вървя?

# 252
Kaktus s usmivka, опипай си дупето от средата на кръста, отивайки под трохантера /най - изпъкналия кокал отстрани на крака/. Натискай умерено силно. Ако има болка може да се мисли за възпален нерв или прехапан такъв. Но е възможно да е и спукана самата кост и да ходиш. Най-добре сега се пази и лежи, а в понеделник върви на ортопед.
Ако от този макар и не лек удар ти е пукната костта е добре да си направиш някой изследвния като плътност на костите за остеопороза, изследвания за калции и витамин Д  Peace

# 253
Вит Д ми е под норма 12, скоро го изследвах.

# 254
Вит Д ми е под норма 12, скоро го изследвах.

Възможно е да имаш леко/начално изтъняване на костите, но не се тревожи сега, нека те види лекар. На колко си години?

Общи условия

Активация на акаунт