Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 560
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Не знам дали съм в правилната тема,ако не моля насочете ме  bouquet
Дарявали си сте кръв в Националната банка за стволови клетки?
Скрит текст:
Не съм знаела до сега,че и в България има такава организация и участваме в световния регистър.Утре ще звънна и разпитам от самата болница,но лично мнение никога не би навредило.Дарявам кръв по 2 пъти в годината,но до сега никога не са ми споменавали и предлагали да ида до Александровска за да се включа и в тази база данни.Иначе давам винаги безвъзмезно за щастие и винаги ме подканят да ходя по често.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5833293

# 646
  • София
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

Eudermol 5 - Емулсия за цяло тяло Суха кожа. На Thalloderma. Дано ви помогне и на вас.

Въпреки, че питането не беше мое, аз се възползвах от предложения лосион. В аптеката нямаха 5, затова взех 8 и искам да се похваля, че ми действа много добре-сухите лющещи се петна по бедрата ми се скриха още след първато намазване, а ги имам от години и както споменах вече са третирани с различни мазила за 200 лв , които не помогнаха. Благодаря за съвета!

# 647
Здравейте!Миналата седмица бях болна,но още влача ужасна хрема.Извинявам се натурализъм,но имам много гъст,жилав,жълто-зелен секрет,които едвам издухвам.Една приятелка ми каза,че сигурно имам синузит и ми препоръча да си направя вода с морска сол и да капя в носа,но не знам как да я направя.Колко вода и колко морска сол?Някой наясно ли е с този метод? newsm78

# 648
  • София
Точно при същото на мен много ми помага морска сол нагрята във фурната и изсипана в кесия и наложена на челото вечер преди лягане. Идеята е след като се нагрее да не се излиза навън. Много е ефективно.

# 649
Точно при същото на мен много ми помага морска сол нагрята във фурната и изсипана в кесия и наложена на челото вечер преди лягане. Идеята е след като се нагрее да не се излиза навън. Много е ефективно.
Това го правих,но без особен ефект.При мен напрежението е в бузата и чак зъбите ме болят.Купих си Синупред,но нищо не помага за сега

# 650
  • София
Синуси има на челото и на бузите. Ако са възпалени тези на бузите е малко по-трудно да се нагреят, но не е невъзможно. Комбинирането с правилното лекарство помага също.

# 651
Кой лосион помага при сърбеж на суха кожа? Че на мен нищо не ми помага.

Eudermol 5 - Емулсия за цяло тяло Суха кожа. На Thalloderma. Дано ви помогне и на вас.

Въпреки, че питането не беше мое, аз се възползвах от предложения лосион. В аптеката нямаха 5, затова взех 8 и искам да се похваля, че ми действа много добре-сухите лющещи се петна по бедрата ми се скриха още след първато намазване, а ги имам от години и както споменах вече са третирани с различни мазила за 200 лв , които не помогнаха. Благодаря за съвета!

Радвам се, че съм помогнала на някого да реши проблема си.  Hug

# 652
  • оттам, откъдето започва България
И аз в момента съм с хрема, която ту отшумява, ту се появява, а и в ухото ми все едно найлонова торбичка шумоли. Вечер си вземам едно Терафлу и си намазвам между очите, на слепоочията и в основата на носа виетнамско или не знам как се казва чудо, което струва стотинки в аптеките. Щом изкарах цял ден без да ми потече носа или да се запуши, значи всичко е наред.

# 653
  • София
И аз в момента съм с хрема, която ту отшумява, ту се появява, а и в ухото ми все едно найлонова торбичка шумоли. Вечер си вземам едно Терафлу и си намазвам между очите, на слепоочията и в основата на носа виетнамско или не знам как се казва чудо, което струва стотинки в аптеките. Щом изкарах цял ден без да ми потече носа или да се запуши, значи всичко е наред.

Аз съм така 15-ти ден...Даже от днес имам чувството, че пак се разболявам.... Sick #Crazy newsm78

# 654
Такъв вирус има-ужасна хрема седмица,минава за ден-два и пак се връща.  Sick

# 655
И аз съм на същия хал, капя виброцил и си слагам тампони със спирт в ушите.

# 656
От илачите на баба, ефективно за да пресече хремата - взимате скилитка чесън, срязвате и намазвате със сока около ноздрите. Като поизветрее усещането, може да се повтори.

# 657
Аз от нурофена стопколд се пооправих горе долу, но все още усещам че съм леко сополива, никакъв виброцил не ми помага да се отърва от тях. Е не е като в началото да ми тече неконтролируемо носа, но си стоят там сополите  Twisted Evil

# 658
  • София
За силно главоболие следствие на сега върлуващият чревен вирус, какво препоръчвате?

# 659
Такъв вирус има-ужасна хрема седмица,минава за ден-два и пак се връща.  Sick
И аз съм точно така  Sad

Общи условия

Активация на акаунт