Истанбул [тема 40]

• 116 566
  • 749
  •   1
Отговори
# 285

И една снимка на най-евтиния пазар в Истанбул - подлезът на Еминьоню

# 286
  • България, София
Благодаря!
Зарадваха се очите и сърцето ми  Simple Smile

# 287
Бялк, благодаря ти!

# 288
Благодаря!
Зарадваха се очите и сърцето ми  Simple Smile
+1 Party

# 289
bialk, и аз благодаря.
Толкова пуст беше площад Султанахмет и през август. Може би само там си личеше отлива на хора.
Навсякъде другаде си беше пълно с народ.

# 290
И аз благодаря за разказите и снимките на Бялк и Ивелина666...Simple Smile

# 291
Здравейте момичета, как е положението в Истанбул (за туристи) от последно завърналите се? Може да ми се усмихне късмета средата на ноември за един уикенд там, има ли нещо притеснително относно извънредното положение и терористичните атентати, как мислите?

# 292
  • Varna, Bulgaria
Нищо притеснително няма! Отивайте смело и не се отказвайте!  Peace

# 293
Отивай без да се замисляш. Аз бих тръгнала пак на секундата, нищо че се върнах преди 2 седмици  Laughing

# 294
Момичета,
Мислим с мъжът ми да отскочим около Нова година до Анкара. Вариянт ли е според вас да пътуваме с автобус до Истанбул, а после, знам,че има нискотарифни авиокомпании, със самолет до Анкара.Насочете ме моля за такава авиокомпания. Дано успеем да се ориентираме и за летището  newsm78

# 295
  • където ми е най-добре
Момичета,
Мислим с мъжът ми да отскочим около Нова година до Анкара. Вариянт ли е според вас да пътуваме с автобус до Истанбул, а после, знам,че има нискотарифни авиокомпании, със самолет до Анкара.Насочете ме моля за такава авиокомпания. Дано успеем да се ориентираме и за летището  newsm78
До Анкара летят Турски авиолинии от летище Ататюрк, а от Сабиха Гьокче - Пегасус  www.flypgs.com.

# 296
Здравейте, може ли някой да ми даде информация дали в Одрин има голям избор от кожени якета естествена кожа така както в Истанбул и имате ли наблюдение над цените? Прегръдки на всички!

# 297
Здравейте, може ли някой да ми даде информация дали в Одрин има голям избор от кожени якета естествена кожа така както в Истанбул и имате ли наблюдение над цените? Прегръдки на всички!

Попитайте в тази тема, ако не е написано в началото ѝ.

# 298
  • у нас
Здравейте,

Сигурно е голям пропуск, но ми попадна информация, че в Истанбул има Мадам Тюсо. Има ли ходили там, сред вас? И ако има дайте повечко инфо.

# 299
Здравейте,

Сигурно е голям пропуск, но ми попадна информация, че в Истанбул има Мадам Тюсо. Има ли ходили там, сред вас? И ако има дайте повечко инфо.

Aз съм ходила във восъчен музей в Сапфир Мол - голяма глупост...Лошо подредени фигури, приликата със съответния човек е доста обща...

А за музея на Мадам Тюсо в Истанбул пише, че се открива през декември и ще е в Grand Pera Building.

Общи условия

Активация на акаунт