Истанбул [тема 40]

• 116 069
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мими Du Hug добре завърнали се.  Hug Hug Hug

Снимките, които видях са страхотни, а тази на Мими в облаците е направо уникат. Wink

Радвам се, че ви е харесала вечерята на Босфора, но чакам непременно снимки от там, че нещо Мими се спотайва и нищо не качи в фейсбука. Wink

# 136
Мими Du Hug добре завърнали се.  Hug Hug Hug

Снимките, които видях са страхотни, а тази на Мими в облаците е направо уникат. Wink

Радвам се, че ви е харесала вечерята на Босфора, но чакам непременно снимки от там, че нещо Мими се спотайва и нищо не качи в фейсбука. Wink

Мястото на "снимката в облаците" е уникално. Леко плашещо е да се стигне дотам, но после гледката си заслужава.

Вечерята, беше също супер. Благодаря ти, Миме, че сподели фирмата с нас!  bouquet
Много внимателни, с лично отношение специално към нас.  Laughing
Имахме приятна компания на самата лодка.
Програмата беше хубава, а гледките извън лодката - невероятни!
Снимки сигурно имам, макар и да не блестят с качество. Имам и клипчета, но тях няма да качвам, а ще ти покажа лично. Simple Smile
След уморителния ден, който имахме, разходката с лодка ни дойде супер!

# 137
  • София
Страхотно Мими, много се радвам, че сте си изкарали добре и най-вече, че сте останали доволни от организацията, сетих се, че и ние тогава на лодката завързахме интересни запознанства. Wink
А снимките предлагам на една кафенце да ми ги покажеш. Wink

# 138
...
А снимките предлагам на една кафенце да ми ги покажеш. Wink
Става!

# 139
  • България, София
Добре завърнали се  Hug

Искам снимки  Heart Eyes
И още да разказвате, като посъберете сили  Hug

# 140
Аз разбрах, че снимката на третият мост е правена от заведение и за него питах. Нали знаете, че съм обсебена от Босфора. Той категорично е най-голямата ми истанбулска страст.

# 141
  • Варна
Не съм Мимии или Ду, но пролетта правих снимки от там... Йорос кале в Анадолу каваъ е мястото. Нагоре към калето заведения има, но са от другата страна, не осигуряват видимост към моста. Едната снимка на Мими е от тях. Предполагам, че скоро ще направят и други, но засега на хълма при крепостта има най-добър изглед.
А на брега има приятни ресторантчета. Идеално оползотворяваш трите часа престой. А пътуването от и до си струва... ако нахалният чичка-сервитьор не ви разори.  Mr. Green
Другото място, което се коментира, е споменатото от момичетата в района на Сюлеймание. Мимии има култова снимка на покрива му.  Laughing И от там изгледът си заслужава.

# 142
О, Валиде хан е набелзязан от много време, но не мисля, че компанията ми сега е подходяща за посещението му.
Хубава гледка към моста им от Саръйер, но ми искаше нещо по-близо. Изобщо не зацепих, че снимката е от калето. На това ходене до там няма да стиднем.
Вече треска ме тресе, все едно за ръв път отивам.

# 143
  • Варна
Това усещане се запазва с години, когато обичаш града. Да си изкарате чудесно, Неолитке!

# 144

Вече треска ме тресе, все едно за ръв път отивам.

На мен ми беше май десетото ходене, а пак ми се виждат много 8 - 9 месеца до следващато...)

И винаги има толкова много нови неща, които искам да видя:)

# 145
Докато гледах откриването на третия мост забелязах кристално чистия въздух и прекрасните бели облачета в синьото небе над Босфора. Тогава се сетих за нашите момичета там и си помислих - няма начин да не направят прекрасни снимки в това време. Снимката на Мимии е доказателство за това! С нетърпение очаквам следващите снимки от любимия град!

Някой питаше за светлините на третия мост. Ето как изглежда нощем:

# 146
Здравейте,моля за съвет за валутата.От тук ли да си купя турски лири или евра, които там да обменя?
На нас като ни свършиха лирите, сменихме евро на много изгоден курс там!

# 147
Момичета обмислям другата седмица да посетим любимия Истанбул за 5 дена. Мислим да отседнем в някое малко хотелче около историческия център и сега ще ги разгледам в booking. Вие кои хотели бихте ми препоръчали? С мъжа ми знаем езика, но искам и вашето мнение до сега отсядахме почти винаги в Бегдаш, но честно казано има много по-изгодни оферти.

# 148
Момичета обмислям другата седмица да посетим любимия Истанбул за 5 дена. Мислим да отседнем в някое малко хотелче около историческия център и сега ще ги разгледам в booking. Вие кои хотели бихте ми препоръчали? С мъжа ми знаем езика, но искам и вашето мнение до сега отсядахме почти винаги в Бегдаш, но честно казано има много по-изгодни оферти.
Конкретен хотел няма да препоръчам, защото не знам изискванията ви, но района на Сиркеджи е най-удобния според мен(и не само според мен) за обиколки на Истанбул.

# 149
Erboy hotel http://www.booking.com/searchresults.fr.html?aid=311089;label=ho … OfGwodYugPaQ& Прекрасна гледка от ресторанта на терасата.
П.П. Леле, колко са паднали цените!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт