Истанбул [тема 40]

• 115 286
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Aз лично нямам идея, но бих проверила тези тук:

https://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g293974-i368-k7016694-Wher … bul-Istanbul.html

Обаче пише, че обикновено цените излизат последната седмица на декември, което е доста странно. Това е инфо от 2013 година, но все пак...

https://www.tooistanbul.com/en/istanbul-new-year-2016/

Лошото е, че не знам някъде да е евтино в ресторантите по Нова година...

# 316
# 317
Тюркиш Еърлайнс промоционални цени Варна - Истанбул и София - Истанбул http://www.turkishairlines.com/en-bg/flights-tickets/istanbul/varna#VAR8C6BC0IST  Flutter

# 318
Здравейте! Искам да споделя с вас в каква тъпа ситуация се озовах вчера заради прочутите Караджъ турс и заради явно моята прибързаност..Вече веднъж съм ходила на техния стандартен Weekend Istanbul..в неделя вечерта видяхме с ММ в deals.bg оферта за 125лв 2 нощувки и т.н ..пишеше, че тръгването за Истанбул става от София,Варна и т.н. Понеже офертата изтичаше на следващия ден и никъде не пишеше (както друг път съм виждала) да се обадиш предварително да питаш дали има места и т.н(а и няма номер на варненската фирма), аз купих два валчера за общо 100лв. Вчера отивам в Караджъ и момичето ми казва нямат бройки,няма да имат скоро изобщо екскурзии до Истанбул,ако искаме да дадем 350лв за НГ или да пътуваме др седмица от София, или да попдишем договор и някой слънчев ден когато имат група да пътуваме.. #Cussing out  Нямало вариант в който да ни върнат парите...Нямам против да пътувам от София ама кой ще  ми плати пътя до там и факта,че вместо 1 почивен, ше трябва да си пусна цели 3 дена, за да отсъствам от работа  #Cussing out  Thinking Close

# 319
  • България, София
Хм.
Много неприятно. Нямаше ли конкретни дати на отпътуване в офертата?
Според мен не би трябвало, щом няма конкретна дата на пътуване, която сте избрали и впоследствие сте се отказали малко преди пътуването, да не могат да ви върнат парите.
Просто се пробват, ако мине номерът.

Обърни се към Комисия за защита на потребителите.

# 320
В офертата пише, датите до които може да избираш пътуване с валчераа са до 18.12 демек можеше да пътуваме тази или др седмица, но се оказа, че нямат достатъчно хора от Варна и единствения вариант да не ни изгорят парите е София или просто да подпишем договр с варненската фирма и да чакаме някой ден да имат група ..Това с чакането повече ми допада от разкарване до София и 24ч пътуване до Истанбул, но ММ е по корабите и може да замине докато се наканят да ни се обадят..
Просто не можах да разбера ,защото подяволите пишат тръгване от където си поискаш, след като нямат хора от никъде освен София..  newsm78 #Crazy #Cussing out #Cussing out
Даже нямаме време да се оплакваме където и да е, защото ако днес не подпишем някакъв договор с тях ни изгаарят парите (поне така ни обясниха), защото след като купиш валчер имаш 3 дена да подпишеш договор.. звъняхме в DEALS.BG , за да кажем , че си искаме парите и т.н, ама ми дадоха само някакъв емайл за оплаквания и това беше... #Cussing out

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 09:28 от Denica Laleva

# 321
  • София
Здравейте! Искам да споделя с вас в каква тъпа ситуация се озовах вчера заради прочутите Караджъ турс и заради явно моята прибързаност..Вече веднъж съм ходила на техния стандартен Weekend Istanbul..в неделя вечерта видяхме с ММ в deals.bg оферта за 125лв 2 нощувки и т.н ..пишеше, че тръгването за Истанбул става от София,Варна и т.н. Понеже офертата изтичаше на следващия ден и никъде не пишеше (както друг път съм виждала) да се обадиш предварително да питаш дали има места и т.н(а и няма номер на варненската фирма), аз купих два валчера за общо 100лв. Вчера отивам в Караджъ и момичето ми казва нямат бройки,няма да имат скоро изобщо екскурзии до Истанбул,ако искаме да дадем 350лв за НГ или да пътуваме др седмица от София, или да попдишем договор и някой слънчев ден когато имат група да пътуваме.. #Cussing out  Нямало вариант в който да ни върнат парите...Нямам против да пътувам от София ама кой ще  ми плати пътя до там и факта,че вместо 1 почивен, ше трябва да си пусна цели 3 дена, за да отсъствам от работа  #Cussing out  Thinking Close

Щом екскурзията е по 125 лв на човек, а вие сте платили само 100, това означава, че парите са за сайта Deals.bg. Доплащането е в туристическата фирма, нали? Търсете си парите от колективния сайт. Надявам се, че ще са коректни и ще ви ги върнат. Но ако вече сте подписали договор, не знам дали не подлежите на някакви неустойки.

Вече едва ли ще се налага след като сте се опарили веднъж, но за екскурзии, хотели и т.н. задължително се пита дали има места. Ако е изтичаща оферта се купува с плащане с Изипей или плащане в банка и по този начин хем си резервираш офертата, хем в подобен случай просто не се заплаща в последствие. Времето за размисъл се удължава с 24 часа в работни дни и с до 3 дни ако е петък-неделя.

Даже нямаме време да се оплакваме където и да е, защото ако днес не подпишем някакъв договор с тях ни изгаарят парите (поне така ни обясниха), защото след като купиш валчер имаш 3 дена да подпишеш договор.
Предполагам, че и в този случай говорим за работни, а не календарни дни. Вашите работни ли са? Wink

# 322
Охх отървахме се  Grinning . Писах емайл на сайта, бях малко груба, позаплаших ги малко ..и ми върнаха паричките  Blush .. Сега остава разояарованието, надявам се да успея да намеря друга фирма за 15-18ти с тръгване от Варна..ама така като гледам няма големи надежди .. Crossing Arms Confused
Aко някой може да препоръча фирма, ще съм много благодарна.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 13:44 от Denica Laleva

# 323
  • София
Охх отървахме се  Grinning . Писах емайл на сайта, бях малко груба, позаплаших ги малко ..и ми върнаха паричките  Blush .. Сега остава разояарованието, надявам се да успея да намеря друга фирма за 15-18ти с тръгване от Варна..ама така като гледам няма големи надежди .. Crossing Arms Confused
Aко някой може да препоръча фирма, ще съм много благодарна.
Браво! Досега не съм имала проблем със сайтове. Повечето държат на клиентите си и са коректни.

А защо не отидете сами? В момента има много изгодни хотелчета, които са на много по-добри места от Лалели. Има и редовни автобусни линии до Истанбул, включително и нощни. Какво по-хубаво от това да обикаляте и разглеждате без да се съобразявате с групи? Метрото спира до автогарата и не е проблем да се придвижите до централните части. Освен това много от автобусните фирми имат безплатни шатъли до възлови места на Истанбул.

# 324
Първо бях се спряла на такъв вариант, но за 2нощувки няма смисъл да ходим сами 100лв е само автобуса, за тези пари са офертите с ваучер ама така като гледам има само с тръгване от София..
С агенцията ми харесва единствено факта, че ме оставят пред хотела и не се размотавам с куфара из целия град..Явно ще се връщам към предната ми идея да ходим сами за 3 нощувки..

# 325
Идвам да Ви покажа новият клип на фолк певицата Анелия. Първо Галена сега и тя правят клип в Истанбул Спонсориран от Турция. Клипът е сниман основно в Долмабхаче и на Истиклял. Половин ден снимки в двореца струват 30 000 евро, но Аления каза, че това било комплимент от турското посолство. На Галена клипът е от Йеребатан и от някакъв Хамам. Пускам и двата, на Анелия е много красив, но и двата са прекрасни за гледане особено без звук.

# 326
прекрасни за гледане особено без звук.

Напълно съгласна...Направо да ти се приходи пак:)

# 327
Идвам да Ви покажа новият клип на фолк певицата Анелия. Първо Галена сега и тя правят клип в Истанбул Спонсориран от Турция. Клипът е сниман основно в Долмабхаче и на Истиклял. Половин ден снимки в двореца струват 30 000 евро, но Аления каза, че това било комплимент от турското посолство. На Галена клипът е от Йеребатан и от някакъв Хамам. Пускам и двата, на Анелия е много красив, но и двата са прекрасни за гледане особено без звук.

Ха, ха, ха, направо ще заобичам поп-фолка заради тези гледки от Истанбул. Неолитка, благодаря!  Hug Hug Hug
Отивам да търся Галена.  Joy Joy Joy
Редакция: Аааа, ти си я сложила. Спирам звука и ще се наслаждавам.  Heart Eyes

# 328
  • България, София
Момичета, като сме я подкарали песенно, ето ви още едно клипче, снимано в любимия град.
Това става за слушане  Wink

https://www.youtube.com/watch?v=hYaRoS71Mf8

# 329
За толкова години така и не отидох в Истанбул. Много съм чела за града, културата и забележителностите му. В края на тази година най-накрая ще посетя това приказно място. С моето семейство и приятели ще прекараме Нова година там. Намерихме си много добра оферта в https://pochivka.bg/ . Имам много големи очаквания, дано остана доволна. Като се върна ще разказвам.

Общи условия

Активация на акаунт