Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да ограничите душовата зона в баня със сгъваем параван?
Има ли смисъл да купувам термостатична душ батерия, ако живея в апартамент в сграда с 8 етажа?
Какво е подходящото осветление за баня с размери 2,50 на 1,50 метра без прозорци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да ограничите душовата зона в баня със сгъваем параван?
-
Има ли смисъл да купувам термостатична душ батерия, ако живея в апартамент в сграда с 8 етажа?
-
Какво е подходящото осветление за баня с размери 2,50 на 1,50 метра без прозорци?
-
Как да се справим с 5-сантиметровото пространство над плочките в банята?
-
Какъв цвят фугираща смес трябва да се използва за бежови и кафяви плочки?

Утре отново ще ходя на място, защото трябва да търся плочки и за другата си баня, но преди да приключа напълно с първата, просто не мога да се концентрирам и да мисля нататък. Благодаря предварително!

. Решихме да направим пакета 70, за да разположим по-удобно тръбите и за да е по-голяма дупката отгоре, която ще оформим като ниша. Пакетът ни е в ъгъла и линията 50+20, ще я преживем, не е на видно място. В твоя случай помисли къде ще ти се намира структурата, ако е много централен и го направите в цвета на пода, това ще го подчертае, ако е с мозайка още повече. На мен всяко подчертаване на тоалетната ми навява асоциации с трон, а ако е с мозайка само там, съвсем, по-добре сложи и на друго място. Не те ангажирам с моето мнение, но аз бих се спряла на линия 5+50+5, като плочките да са изпилени по ъглите(ще се подчертае майсторлъка, така да се каже) или бих разширила пакета надясно или наляво според помещението. Може да си оформиш шкаф зад ревизия или друг за препарати, гъби и други не толкова лицеприятни, но необходими неща. Обеми в ниската част на стая не намаляват визуално, както обеми отгоре до долу (на нивото на очите). Успех!

Направихме го с отвор с изрязана плочка, като се личи съвсем малко. Не ми харесва, но вече признавам си, почти не го забелзвам.