Лакове за нокти -106

• 111 522
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета! Имам въпрос Simple Smile Използвам топа на Essie- gel setter и бях писала, че лака ми издържа с него. Но сега с лак на Еси,който издържа много време при първо слагане и е нов, сега за 1 ден се отлюпи цял нокът. И по всички нокти имах обелен връх!! И то без да пера, чистя или мия! Дали е от топа, защото е минала 1 година употреба? Напоследък изобщо не ми издържа маникюра...

# 241
  • някъде
Малечка, благодаря ти  Hug
Страхотни маникюри показвате.bouquet  Аз вчера си купих на Мейбълин един зелен (нещо като минт), но не мога да кача снимка.

# 242
  • Ст Загора
аз не знам  но да не се е  сгъстил топа и затова  така

# 243
Диди, Seche Vite е бързосъхнещ топ лак, който в действителност изсушава много бързо лака и то в дълбочина, а не само повърхностно. От моя опит с този топ лак мога да споделя, че съм много доволна, но докато му свикна с нанасянето видях зор. Не трябва да се нанася прекалено дебел слой, защото се набраздява и ако не е нанесен прецизно до краищата се отдръпва (ако някой е успял да се справи с този проблем нека сподели как) . За около половин година се сгъстява и става негоден за използване ии като го разтръскаш преди употреба, както се прави с обикновените лакове се образуват балончета, които се пренасят на нокътя. Но общо взето според мен си заслужава инвестицията, топ лака придава блясък задържа цвета поне при мен поне седмица.(Когато съм с него всички ме питат дали съм с гел, илии кога съм ходила на маникюр newsm68
 Аз си го поръчвам от този сайт : http://e-cosmetics.bg/nails-nokti-seshe-vite-p-1289.html

Надявам се да съм ти била полезна  Hug

Има ли магазини от където да се закупи? В смисъл физически, не онлайн магазини?

# 244
Вчера отидох да си купя нов топ лак, защото ми писна двата на Еси, които ползвам в момента да ми развалят хубавите маникюри, като ми дърпат лаковете ужасяващо отстрани и отдолу. Разредих ги и пак дърпат много грозно.
Консултанта и собственик на Морията ми обясни, че формалдехида дърпа така лака, като съхне и като му казах, че искам се чудя какмо да курпя и май клоня към Сеш Вит /не съм го ползавла две години може би/въпреки, че и той дърпа страшно, той ми отвърна да не използвам повече тази формалдехидна бомба. Купих си на Месуда УВ топа, който съм ползвала  и харесвам.
Сеш Вит е страшно вреден лак не веднъж сме коментирали и съветвам да го ползвате, само ако сте много здрави и много смели. Ако сте бременни, кърмещи, имате малки деца, които пипате постоянно, държите на здравето си,  възстановявате се от някакво заболяване и т.н. забравете за него.

# 245
Благодаря много за предупреждението. Определено в такъв случай ще се въздържа.

В този ред на мисли бихте ли ми препоръчали хубава основа, с която лака да издържа по-дълго?

# 246
  • София
За основа мога горещо да препоръчам основата против пожълтяване на Mesauda.

# 247
и понеже говорите за чисти откъм състав лакове /и плюете по моя любим Сеш - прави сте, но пак си го обичам макар, че все по-рядко го ползвам - любов, но и здравето е важно  Wink/, в лаковите тайните са пуснали намаление на СНБ лаковете, които са много-фрий /не помня колко, но в първия пост на темата пише  Peace/
1 за 12 лв, 2 за 14 и 3 за 21 лв. - клик

ще попълвам липси - от последната колекция бях харесала няколко, но така и не ги взех  Blush

едит: осем фрий Simple Smile

# 248
Бубанке, нямаш ли си друга работа, тъкмо днес взех Зоите, сега и SNB промоция  ooooh! Laughing

# 249
знам, че се опитваше и мен да подмамиш за Зоите, но удържах - явно парите са ми трябвали за друго  Whistling

# 250
  • София
и понеже говорите за чисти откъм състав лакове /и плюете по моя любим Сеш - прави сте, но пак си го обичам макар, че все по-рядко го ползвам - любов, но и здравето е важно  Wink/, в лаковите тайните са пуснали намаление на СНБ лаковете, които са много-фрий /не помня колко, но в първия пост на темата пише  Peace/
1 за 12 лв, 2 за 14 и 3 за 21 лв. -
Ма невъзможни сте направо  Crossing Arms Как ще намалее бройката на лаковете, а?  Mr. Green

# 251
1 за 12 лв, 2 за 14 и 3 за 21 лв. -
Ма невъзможни сте направо  Crossing Arms Как ще намалее бройката на лаковете, а?  Mr. Green
Само лоши жени са се събрали тук  Joy И аз само подарявам лакове и се чудя как намаля бройката и като вляза тук винаги има добра душа рекламирайки някоя нова колекция или промоция. Blush Laughing

# 252
оформила съм си един списък още преди време, но трябва някак си да го намаля  Crazy - само ме е яд, че този с моето име хич, ама хич не ми харесва  Crossing Arms , а го гледам на фирмения сайт от две години  Laughing

Осмичке, като отворя темата, винаги се сещам за златния маникюр, който така и не ти показах Simple Smile
той на практика е ревлон /оро флуидо е марка на ревлон/

# 253
Ма невъзможни сте направо  Crossing Arms Как ще намалее бройката на лаковете, а?  Mr. Green
Само лоши жени са се събрали тук  Joy И аз само подарявам лакове и се чудя как намаля бройката и като вляза тук винаги има добра душа рекламирайки някоя нова колекция или промоция. Blush Laughing
Лоши лоши жени  Mr. Green
Отдавна съм харесала един лак на snb, но как да се възползвам от промоцията, като друг не ми трябва, приятелките не са чак такива фенки и не искат  Tired

# 254
Ами вече се е сгъстил, да. На една година е. Смятам да си взема нов, защото е на промоция. И при мен има това отдръпване. Топа на месуда колко струва?

Общи условия

Активация на акаунт