Най-абсурдният въпрос, който сте видели на страниците на форума

• 16 069
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Постът на Таис ме подсети за още.

Ако обръсна бебето, дали ще има гъста коса?
Ако отрежа миглите на бебето с ножица, дали ще станат по-дълги?

Прясно, прясно, от една от последните теми: дали (скъсаният) химен може да се възстанови. Това да не ти е мюсюлманския рай  Mr. Green
Може, има такава операция.

Тц, не позна. Докторката е казала, че ще се възстанови с годините от само себе си.

# 16
  • Sofia
Може, има такава операция.

В темата се питаше дали може да се възстанови по естествен път, не по оперативен.

# 17
  • Варна
Вярно бе, биенето на гърне беше класика в жанра. Тъпо зададена тема, но искрено ме разсмяха коментарите по-надолу, със сълзи се смях доста време.

Нещо ми се мержелее за забременяване по време на кърмене, но не се сещам точната формулировка.

# 18
Не е баш въпрос, но в една тема в СО въпросът беше как е разделено имуществото между двама ви. А една дама писа :" по равно, имотите са на негово име, сметките на мое" Mr. Green

# 19
Авторката обясняваше, че съпругът ѝ прави адронен колайдер в гаража им(естествено избщо не беше наясно какви врели-некипели говори), но по-важният въпрос за нея беше дали да изкара велосипеда на детето(от същия гараж) да не би нещо да се повреди покрай "изобретението"  Laughing

# 20
  • София
Авторката обясняваше, че съпругът ѝ прави адронен колайдер в гаража им(естествено избщо не беше наясно какви врели-некипели говори), но по-важният въпрос за нея беше дали да изкара велосипеда на детето(от същия гараж) да не би нещо да се повреди покрай "изобретението"  Laughing

Joy hahaha Joy

Отивам да търся темата.

# 21
# 22
# 23
- бие ме и се напива, как да си го върна?
- изневеряващи от всички страни, да се запознаем!

Тези ...  Rolling Eyes

# 24
  • Sofia
- изневеряващи от всички страни, да се запознаем!

Наистина ли е имало подобни апели? Shocked Че с каква цел?

# 25
И култовата тема "Счупих му го"
Още нямам отговор на въпроса - счупила ли му го е или не  Mr. Green
Горкия човечец, ми мисля го, дано да е добре  Praynig

# 26
А, имаше, Котко, имаше.  Mr. Green Беше нещо от рода на "Само за любовниици". Какви епични дебати се водиха там на тема що е изневяра, кое не е... Горката дама, която искаше да съедини любовниците от всички страни беше напълно заглушена от офтопика.  Laughing

# 27
Мой фаворит са вариациите на въпроса:

"Тън-дън-дъъън-тъм-тъъммм-тъм... някой сеща ли се коя е тази песен?"

Колкото и да е невероятно, различни хора току се пробват с подобни въпроси в писмен форум.

# 28
А готиното е, че в 90% от случаите им намират песента! Голям фен съм на тия теми.  Mr. Green

# 29
А готиното е, че в 90% от случаите им намират песента! Голям фен съм на тия теми.  Mr. Green
Вярно е. И остава сред надеждните методи.

Аз например се опитвах да пея на Shazam и нищо не ми позна. После ме успокоиха, че не може да познае дори live изпълнения на оригиналните певци. Stop Изкуственият интелект издиша пред тананикането във форум.

Общи условия

Активация на акаунт