Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 922
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 105
В моята среда почти всички говорят така. Не защото е точно истина, а за да ни е интересен разговора. Какво е това - как си, добре съм. Скука.

# 106
На различни хора са им интересни различни неща.

# 107
Именно, де, да прозвучиш интересно. За това става въпрос, не за "аз съм откровен човек, а не фалшив лицемер като повечето".  Laughing

# 108
И това може да е сполучливо в обкръжението, което е подобно. На някой ей така казано няма да е интересно и може пък и да се опули-кво толкова. Laughing Shocked

# 109
  • Пловдив
То пък е много интересно да злепоставяш децата и мъжа си пред чужди хора...

# 110
На различни хора са им интересни различни неща.

По скоро различните неща са интересни на всички хора. Имам две колеги - ако ги чуеш как говорят за мъжете си, ще речеш, тоя е... А всъщност са чудесни семейства и те си ги обичат. Просто маниер.

# 111
Ааааа, не. Не е точно така. Аз съм типаж, който не си пада по различното. Познавам и други такива. Peace Но поведението ми при подобни ситуации не е точно пулене, а мълчание по-често.

# 112
Има си хора, на които колоритът им се получава, има и такива, които само с напъна за оригиналност остават. Първите са забавни, ама вторите и аз ги отразявам със замълчаване.

# 113
Колорит-да. Има хора, които го носят.  Peace

# 114
  • Пловдив
Защото са ми омръзнали въпроси от типа - Ама как така атеист, не вярваш в Христос ли?
Въпросът е много як.  Laughing

Цитат на: christina1980
В темата за мъж над средното ниво казах, че съм красива и успяла, но мъж като Бербатов, няма да ме забележи - един вид имам реална преценка за нещата. Това какво общо има с роклята втора употреба.
И аз така - съвсем реално си преценявам, че съм красива и успяла. Wink За Бербатов като мъж така или иначе не ми пука.
Иначе и аз не разбрах в онази другата тема преди време какво е общото на имането на повече от три деца с психическите "липси", ма според теб имало общо. Всеки си има своята реална преценка от кое какъв извод следва и кое с кое има общо. Сега да не кажеш, че искаш по-захаросан отговор от този? Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 юли 2016, 07:48 от Магдена

# 115
Важен е подхода  Shocked Не е лошо да се дискутира с познатите някоя тема, но ок би било, да попитат, какви са ти аргументите, какво смяташ за еди-кой си факт свързан с това, или какво те е отблъснало от религията или знам ли и аз. А не разни такива "не вярваш ли", нали току що си казал, че не вярваш. Това са хора затворени за дискусия, затворени за различната позиция, единствено целящи да демонстрират своята гледна точка и да я наложат като правилна.

# 116
  • София
Важен е подхода  Shocked Не е лошо да се дискутира с познатите някоя тема, но ок би било, да попитат, какви са ти аргументите, какво смяташ за еди-кой си факт свързан с това, или какво те е отблъснало от религията или знам ли и аз. А не разни такива "не вярваш ли", нали току що си казал, че не вярваш. Това са хора затворени за дискусия, затворени за различната позиция, единствено целящи да демонстрират своята гледна точка и да я наложат като правилна.
Аз за това си пазя нервите и си подбирам събеседниците за конкретни теми.

# 117
christina1980, чета те в тази тема, чета те и в други и отвътре ми напира един въпрос. Не държа да ми отговаряш, просто ми се иска сама да помислиш върху него. А той е:

Има ли нещо в твоя живот, което да ти носи радост? Да ти доставя удоволствие? Да те кара да се усмихваш? Поне едно-единствено нещо?

Скрит текст:
Чета те и ми прави впечатление, че от теб блика някакво силно чувство на неудовлетвореност, недоволство, негативизъм, черногледство и т.н. Всички около теб те дразнят - мъж, деца, колеги..., съфорумците даже. Поне така излиза от постовете ти.
Умееш ли да се шегуваш? Смееш ли се? Ама така, от сърце. На вицове, на смешни случки, на комични ситуации, а не жлъчен смях, пропит с отрицателни емоции?
Често ли завиждаш на околните?
Ако всички около теб са черни и "неправилни", дали пък кривото огледало не е у теб? В депресия ли си?
Ако трябва, потърси помощ – на близки, на приятели, професионална... Не е срамно. Но е нередно млада жена като теб да живее в черно-сив свят без капчица радост и удовлетворение. Ами като остарееш и погрознееш?
Не знам дали тровиш хората около теб, но със сигурност тровиш себе си, въпреки че явно си се научила да изкарваш негативизма си навън и да го пренасяш на околните. Не съм специалист, но не ми се струва правилно. Със сигурност има и други, по-щадящи и хуманни начини как хем да помогнеш на себе си, хем да не вредиш на околните.
Помисли си. И извинявай за откровеността. Много се колебах дали да повдигна въпроса, но реших, че точно ти си човекът, който не държи на захарната глазура и сладникавото замазване на проблема, а на истината и директността. Дано е така.

# 118
Магдена,  аргументите ми против повече от три деца са екологични. Ужасно съжалявам, че имаш проблем. Искренно се надявам да се подобри, както и желанията ти да се реализират. Никога не съм искала да те засегна, нямам нищо против теб и се учудвам, че едно мнение така те е засегнало. Извиних се и преди, извинявам се и сега. Не бих искала да таиш негативизъм спрямо мен, аз ти съчувствам. Бих искала да се чувстваш добре и да приемеш нещата, които са извън нашата воля. Не знам какво да ти кажа. Не живей с чувство за вина, не обвинявай и останалите.

# 119
Как сиика, този форум няма никакво значение за мен. В смисъл влизам понякога тук, за да кажа какво мисля по някои въпрос- не разбирам защо изобщо ме четеш. Учудвам се че изобщо съм ти направила впечатление. Аз нямам никакви впечатления от теб нито добри нито лоши.
Нещо ме подтиснахте. Споделих нещо малозначително, без никакво реално значение - изкархте ме ужасна. Странно ми е как помните кой какво казал. Аз не. С изключение на някой неща които са ме разтърсили, други мнения, форумци не помня.
Много съжелявам че изобщо я създадох тази тема. Както и че съм породила толкова неприятно мнение у повечето от вас. Аз не тая никакви чувства или мнение за вас. Никога не бих си позволила да обидя някого лично, защото не ви познавам, не ме и интересува.

Общи условия

Активация на акаунт