RYANAIR - 3

• 125 814
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Много ти благодаря за отговора.

Значи няма начин да е сгрешена цената и просто проблема е, че багажа не е добавен по време на закупуване на билета?  newsm78
Това е ужасно, то багажа излиза по-скъп от билета, много съм разочарована и чак ме е яд ...  Crossing Arms

# 196
Ето ги цените от сайта

Flights < 3 hrs
€25 / £25

Flights > 3 hrs
€40 / £40

Вие явно няма да летите до Лондон, за това е тази цената. Иначе няма разлика кога ще е купен, май

И, да, скъп е чекираният багаж на лоукостовете, миналата година за 50 минутния полет с Уиз до Бари, един чекиран куфар беше 100 лв, при цена на билета 60 лв...

# 197
Хм ... значи £40.00 e когато летиш до друга дестинация различна от Лондон (или ОК)?
Ама това е нелепо  Blush

Наистина много се потресох, повече няма да летя с тях, особено ако имам нужда от багаж. Това си е чисто обирджийство.  #2gunfire

# 198
Да, за полети над 3 часа явно е 40 евро /лири
Гледам, че примерно Глазгоу се води 3 часа и 45 мин

# 199
Te за да държат цените ниски трябва да си избиват разходите отнякъде.
Не се отказвай толкова лесно, виж с Бритиш колко ще ти излезе до Глазгоу (багажа пак не е включен в най-ниската цена).

# 200
А нали знаеш, че имаш право на безплатен ръчен багаж до 10 кг (стандартен размер като на нормалните авиокомпании) + дамска чанта. Ако можеш да се вместиш в това, не плащаш нищо допълнително.

# 201
Знам, да, но заради тоалетните принадлежности няма да мога да се вместя в ръчния, за съжаление.

Много ви благодаря за коментарите!  bouquet

Често пътуваме с Ryanair, но в повечето случаи е без багаж. Последния път, в който ми се наложи да взема багаж, беше за член от семейството, но цената беше £15.00, в едната посока, а не 40. Но явно е било, защото полетът е бил от/за ОК.

Ами, ще ми е за урок за друг път.  Peace

# 202
Полета до Лондон също е над 3 часа. От София го дава 3.15 ч., а от Букурещ 3.25ч.

# 203
Хм, сега разрових сайта, багажът до Лондон го дава 25 евро, а този до Глазгоу има даже намаление и за 15 kg вместо € 25.00 е € 17.50
Явно не си спазват политиката написана в правилата или пък има грешка на сайта

ПП. явно е грешка, който може да се възползва. Багажът от Солун до Лондон е 40 евро на посока  Grinning

# 204
А някой да е купувал багаж от София до Пиза? Май ще ми се наложи. Къде да проверя, колко ще ми излезе, че нещо не се ориентирам, виждам само общия ценоразпис.

# 205
  • София
Най-накрая се сетих защо не съм получила още парите си от рефунда.
В мейла пишеше, че ще се върнат на картата от която е извършено плащането, а аз съвсем забравих че резервацията беше мноого отдавна и е от карта, която отдавна съм закрила.
Звънях на банката и те потвърдиха, че няма как и не е получена сума при тях. Ще ходя утре и до офиса на старата ми банка.
Писах на чата и след известно обсъждане, човека отсреща ми заяви, че парите са изпратени, но не можел да предостави документ за целта и ако съм искала повече информация да звъня на някакъв телефон с доста сериозна такса на минута.
Явно проблемите от почивката ми във Франция продължават, ще видя след като посетя банката пак евентуално да пиша до съпорта или да се обадя на посоченият телефон. Дори да са наредили превода, би трябвало да са върнати парите или просто да е отказан превода предвид, че такава карта и сметка вече не съществуват.

# 206
Знам, да, но заради тоалетните принадлежности няма да мога да се вместя в ръчния, за съжаление. ...

Няма ли да ти е по-изгодно просто да си купиш тоалетни принадлежности там където отиваш?

# 207
А някой да е купувал багаж от София до Пиза? Май ще ми се наложи. Къде да проверя, колко ще ми излезе, че нещо не се ориентирам, виждам само общия ценоразпис.

25 евро на посока е за полети до 3 часа

# 208
  • с/у ОколоМръсТното
... Излитането е от терминал 1.

хъх... Значи Метрото до летището на Т2 май няма да ни върши работа...  Tired

# 209
... Излитането е от терминал 1.

хъх... Значи Метрото до летището на Т2 май няма да ни върши работа...  Tired

Има безплатен шътъл между двата терминала, но е през 30 минути

Общи условия

Активация на акаунт