ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 6

• 59 260
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Е тези докторици бе разбиват, все едно тя ще ти плаща раждането #Cussing out
Аз при първата бременност ходих на преглед в клиника Академик Пашев, имам предвид, че според мен е по-добре в някоя частна очна клиника или кабинет, където работят с касата ако имаш направление, защото там и апаратурата със сигурност е по-добре.

# 676
Аз също ще питам доктора си за някакви изследвания (имам далекогледство, 2 диоптъра). ....

# 677
lyoni88  Как сте с бебето? Пиши когато можеш  Wink

# 678
Честито бебче!!! Да е живо и здраво, бързо да наддаде и да се приберете по-бързо Simple Smile

# 679
Честито бебенце и от мен. Да е здравичка искоро да си е вкъщи.
Чета си темата всеки ден, но този телефон много ме отказва да пиша.
Та.... Новините са:  в 35г.с бебо е 2800гр. Поради което направих изследване за гест.диабет и там всичко е ок. След консултация с д-р Дяволов и наличността на 2 миоми и дискова херния човекът много сериозно настоява за нормално раждане.  Неврохирурзите също    казват, че не би трябвало да ми създаде    проблем. И от една проблемна бременност накрая се надявам да излезе безпроблемно раждане. Добре, че поне до момента не съм качила килограми. А и много се надявам бебо да тръгне малко преди термин.
Относно болките - аз имам постоянни болки ниско долу като съм права, а като съм седнала ме боли под ребрата. Но бих казала, че са си силнички и като вляза в някой магазин да разгледам нещо се разсейвам от болката и нищо не мога да избера и си тръгвам. Като легна по гръб нищо не ме боли. Ако легна настрани веднага имам контракции и обръщането ми е зверски трудно и се чува    едно щракане на кокали... Ужасно е.
Имаме поръчана количка и кошара но нямаме скрин за бебо. Все не мога да харесам.
Иначе не мога да кажа, че изпитвам някакъв страх. Опитвам се да се настроя психически за едно безпроблемно раждане. Дано да стане така.
Багаж никакъв не съм събирала. И за покупките мисля само едно комплектче за изписването, шишета, биберони и това е. Само основните неща.

# 680
Някой има ли представа, колко пъти може да се прави терапия с кортикостероиди?

# 681
  • Sofia, Bulgaria
Мисля веднъж, защото на мен ми правиха 28г.с. и в 32 ходих при Марков и той каза, че щом ми е правена дори и да се наложи по-ранно раждане няма да ми правят пак... За мен лично всички тия медикаменти са нож с две остриета, ама докторите си имат методика.

# 682
два пъти мисля. понеже на мен ми правиха и с док говорехме, ако се разраждам по-рано, че ще повторим.

# 683
И на мен ми казаха, че ще повторят, ако се наложи, но като цяло мисля , че мнг избързаха с инфекциите. В Щерев докторите, с които говорих казаха, че ще ми се слагат, след като шийката падне под 10 мм. А в МД ги направиха веднага .. мисля си, че беше рано и не нужно, защото можело да се повтои, а както казахте такъв прием си е нож с две остриета.

# 684
Утре сутрин сме на фотосесия за бременни. До сега се чудих какви дрехи да подготвям, аз не съм купувала кой знае какви за бременни. Дано ни останат хубави снимки за спомен поне.

# 685
Утре сутрин сме на фотосесия за бременни. До сега се чудих какви дрехи да подготвям, аз не съм купувала кой знае какви за бременни. Дано ни останат хубави снимки за спомен поне.

Харесала ли си някакви снимки, ние сме в сряда Simple Smile

# 686
Разгледах снимките на фотографката, при която имаме запазен час. Чухме се, каза ми да подготвя 2-3 комплекта дрехи поне, за да сменим различни визии. Каза да подбера светли, описани дрехи и да носим ехографска снимка на бебо. Разчитам изцяло на нея да ни напътства, за да се получат хубави кадри. Фотосесията ми е подарък за рождения ден от моите приятелки. Имам ваучер за 20 обработени снимки.

# 687
А в студио ли ще е?

# 688
Ние ще сме навън

# 689
О, фотографската сесия е доста приятно занимание Simple Smile
Ние също си правихме и беше много забавно Simple Smile Правихме снимки навън, но има идея и за студио! Приятно изкарване!

Общи условия

Активация на акаунт