Джансел Елчин - минали и бъдещи проекти и партньорите му - *39*

• 52 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Уси   Hug и аз съм на твоето мнение  Peace  

От това скромно представяне въобще не е ясно какво да очакваме, дано в резюмето има повече инфо, но вече не се надявам, скрънзави са тия от Ендемол.
Rolling Eyes  На първо четене и ако не ме подвежда с превода  google  малко по-различна е вече историята в сценария   #Crazy а и в тийзъра не се появи екранната дъщерята на Едже  newsm78
http://dizi.tv/dayan-yuregimden-ilk-tanitim-yayinlandi/
Цитат
Çocuğunu tek başına büyütmeye çalışan bir annenin öyküsünü anlatan Dayan Yüreğim, “Hayat insanı ne kadar sınar” sloganıyla ekrana gelecek.
И превода на този цитат :
Цитат
Дръж Сърцето ми разказва историята на една майка да работи за отглеждане на детето сама, "Животът ще бъде изпитание на човека" ще се показва под мото
Stop  За бащата докато почне сериала може и да ни пояснят кой е ...   Outta Joint  ама ако хич не видим Джансел в следващите тийзъри, танътъми или фрагмани направо са за ...  #2gunfire

Rolling Eyes  Ето и Ранини не пише за ... дъщеря  newsm78 Outta Joint
http://www.ranini.tv/haber/21730/1/dayan-yuregim-dizisinden-ilk- … anitim-yayinlandi

Grinning  Добре, че поне на снимките от сета се вижда добро настроение   Peace Laughing

Снежи   Hug   Peace 

# 646
Снежи  bouquet Доста сватбарски снимки си ни донесла, ама аз най много се зарадвах на онези с печката и чайниците на нея. Wink Щото разбрах, че докато снимат има къде да се приютят и стоплят в това студено време. Дерт са ми, да не вземат да се разболеят и прекъснат снимките, че има да чакаме да ни пуснат сериала.  Wink
Дайче  bouquet въобще не се надявам в първите фрагмани да се появи Джансел, доверявам се на инфото, че първите епизоди са снимани в Амстердам, а той не ходи там. Очаквам неговото появяване чак когато героинята на Едже се върне в Истанбул. Но ако успеят да го вмъкнат в някоя сцена, бонус ще ми е.
Цитат
Ето и Ранини не пише за ... дъщеря  newsm78
Не  знам ГГ дали ще има дъщеря, ама 2 млади момичета ще участват, та поне едната очаквам да е нечия дъщеря. Аз по скоро се чудя това момче в ретроспекции ли ще участва или в сегашно време. И повече клоня към второто пак заради снимките от сватбата. Но пък на тези снимки виждам, че Едже е с червена рокля, та май няма тя да е булката.  newsm78 А бе с една дума нищо не ми е ясно, време е за фрагман №1.  Naughty  Wink

# 647
 wavey Приятен ден   wavey

Rolling Eyes  Публикувани са снимките на всички актьори за нашия сериал "Дръж се, сърце"  Peace  до момента са вече 16 на брой  Stop  и според мен са достатъчно за заснемането на първите епизоди и ако в тази и следващата седмица се пуснат още 2-3 фрагмана  Praynig  може и да започне излъчването на сериала до края на януари   Party  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Wink  На Джансел не виждам нови снимки   #Crazy  така че според мен той вече е на снимачната площадка дали в Истанбул, или в Амстердам ...  newsm78  може и да не разберем ...  Stop  ами не малко, а много джингиби си е Heart Eyes Laughing
 Rolling Eyes  Ето тази снимка например за мен е като нова  Wink  може и да е, но може и да не е  newsm78  и дано се появи и някъде пояснение към нея  Peace  този надпис :  GANGSTERS/ГАНГСТЕРИТЕ/ изобщо не ми е в помощ ... Outta Joint

Уси   Hug  и аз го очаквам  Praynig Praynig Praynig
А бе с една дума нищо не ми е ясно, време е за фрагман №1.  Naughty  Wink
Wink И с умерен оптимизъм съм му определила срок до края на другата седмица   Stop   Joy

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 12:37 от dai4e

# 648
Привет! Hug Hug Hug

Предполагам, че тази снимка е официална, защото е пусната от Джансел.  Party

https://www.instagram.com/p/BPIHMvGgcBm/?taken-by=cnslelcn_official

cnslelcn_official Yakında #foxtvde #dayanyüreğim @eceusluofficial @foxturkiye

# 649
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet А в тази статия пък са написали имената на всички участващи актьори.

https://www.gecce.com/haber-dayan-yuregimden-ilk-goruntuler-yayinlandi

И нещо хубаво са написали
...привлича вниманието със своя впечатляващ сценарий.
Дано да е така и най вече да се хареса от турския зрител, че иначе впечатляващия сценарий ще замине в канала.  ooooh!
А тази снимка не знам дали е нова, но актьора с мустака си го спомням от Спомни си любима. И доколкото знам, те са си останали добри познати от онова време и често се срещат.

Снежи  bouquet
Снимката наистина е официална, потвърдено е и от Хакан бей
https://twitter.com/hhakaneren/status/819174575825108992

В понеделник тийзърче, в сряда официалното фото/ постер може би, в петък очаквам фрагман.  Wink Че ми писна да чета това - якинда  Naughty
Скрит текст:
Тази вечер сме на кино, дано да е хубава серията, че откак разбрах че сценаристката е някоя, за която форума няма добро мнение, започнах да се притеснявам за хубавата история, която започна.

# 650
Снежи  Hug  много хубава снимка и много са хубави Джансел и Едже    Peace   bouquetУси   Hug  и втория постер с тази снимка на Джансел и Едже е готов  Peace  но засега го виждам само в първите снимки на горния ред в този колаж  Rolling Eyes

Снежи  bouquet
Снимката наистина е официална, потвърдено е и от Хакан бей
https://twitter.com/hhakaneren/status/819174575825108992

В понеделник тийзърче, в сряда официалното фото/ постер може би, в петък очаквам фрагман.  Wink Че ми писна да чета това - якинда  Naughty
Скрит текст:
Тази вечер сме на кино, дано да е хубава серията, че откак разбрах че сценаристката е някоя, за която форума няма добро мнение, започнах да се притеснявам за хубавата история, която започна.
Rolling Eyes  Голяма конкуренция и наистина през януари със старта на толкова много нови сериали си е съвсем като "Междузвездни войни" за турските дизита  smile3555  Ето само за утре вечер започват излъчването си още 2 нови сериала с Фахрие "До живот"  Praynig  и с Мерве  "Буря, вътре в мен"  #Crazy newsm78

Outta Joint  Определено имаме причина за притеснения и за нашия сериал   Praynig  освен добър сценарий и актьорите в главните роли не малко значение има и ...  Naughty   деня в който ще започне да се излъчва    newsm78   fingerscrossed   Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Peace  И аз съм на кино тази вечер и дано се получи хубав рейтинг за 2 епизод с Керем  fingerscrossed че сценаристката ще е направо за   #2gunfire   дето се е награбила с "2 дини под една мишница"   Mr. Green

# 651
 Rolling Eyes  Ето го и постера с новата снимка   Heart Eyes  чок татлъ са  Kissing Heart  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Dizi_Afisleri ‏@Dizi_Afisleri  18 минПреди 18 минути
#DayanYüreğim #EceUslu #CanselElçin #FoxTvde #Afiş #Poster #TvSeries @Ece44 @DayanYuregimdzi @cansellelcin DAYAN YÜREĞİM / POSTER-2

Grinning   И нов клип с представяне на всички актьори до момента от кастинга и снимките от сета   Peace

https://www.youtube.com/watch?v=vVVF-UHtGKk

# 652
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дайче, Снейки, bouquet bouquet

Дааа, много са хубави.  Heart Eyes Party Дано имат и късмет. Praynig

Хубав ден! Hug

# 653
 wavey wavey wavey
Снежи   Hug   Peace bouquet
 Rolling Eyes  Най-после вече знаем и имената на главните герои в "Дръж се, сърце"   thumbsup  от снимката предполагам че Едже ще е Елван  Heart Eyes  а Джансел би трябвало да е Фуат   Heart Eyes  дано да не е обратно, защото за пръв път срещам тези турски имена   Stop   

newsm78  За Нилай и Берк все още не е сложена подобна снимка   #Crazy  но от тук разбирам, че Серай ще се казва героинята на Нилай, а Атиф Шанал ще е Берк   Grinning

Wink  За останалите актьори по-ясно ми е за имената от този колаж с техни снимки    Peace

smile3555  Много публикации виждам след вчерашната снимка и постер на Джансел и Едже  Heart Eyes  но тепърва ще отделя време да ги прегледам с помощ за превод от  google

Приятен ден   Hug Hug Hug

# 654
Снежи  Hug
Дайче  Hug  bouquet
Малко по малко снасят информация за сериала.  Wink Сега е ред на анонса и на фрагмана, дано тази седмица да поднесат и двете.  Praynig
Ама много са ми трудни тези имена за запомняне, особено тоя Фуат откъде го измислиха. ooooh! Явно ще го кръщавам, ама да почне сериала да видя какъв ще играе. Иначе пресата днес се е постарала да уважи новото дизи.

Руските девойки са направили списък  bouquet, ще имам за домашно да ги уча  Wink
Кто есть кто в сериале "Терпи моё сердце"?

Элван - Эдже Услу
Фуат Кайа - Джансель Эльчин
Серай - Нилай Дениз
Атыф Шанал - Берк Атан
Экрем Шанал - Эгэ Айдан
Инджи Шанал - Дидем Инселел
Айсун Кайа - Бенги Озтюрк
Селим - Брад Берке Байрак
Резми - Тунджер Салман
Гюльсюн - Озлем Маден
Сузан - Фулья Улван
Мераль - Элиф Сёнмез
Дженгиз - Ферит Кайа
Сенем - Мерич Шенликоглу
Асийе - Серам Матьяш
Яман - Мехмет Аслан
Бусе - Айдан Коптур
Тахир - Бюлент Алкыш

Двама братя и една сестра ли ще има, с една фамилия са. newsm78 Май ще са децата на Елван, така стъкмисах превода на тази новина. Не съм познала,  Wink "сестрата" е 40 годишна.
https://twitter.com/diana87_jo

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 19:21 от Snake777

# 655
Уси  Hug

Ама много са ми трудни тези имена за запомняне, особено тоя Фуат откъде го измислиха. ooooh! Явно ще го кръщавам, ама да почне сериала да видя какъв ще играе. Иначе пресата днес се е постарала да уважи новото дизи.

Руските девойки са направили списък  bouquet, ще имам за домашно да ги уча  Wink
Кто есть кто в сериале "Терпи моё сердце"?

Элван - Эдже Услу
Фуат Кайа - Джансель Эльчин
Серай - Нилай Дениз
Атыф Шанал - Берк Атан
Экрем Шанал - Эгэ Айдан
Инджи Шанал - Дидем Инселел
Айсун Кайа - Бенги Озтюрк
Селим - Брад Берке Байрак
Резми - Тунджер Салман
Гюльсюн - Озлем Маден
Сузан - Фулья Улван
Мераль - Элиф Сёнмез
Дженгиз - Ферит Кайа
Сенем - Мерич Шенликоглу
Асийе - Серам Матьяш
Яман - Мехмет Аслан
Бусе - Айдан Коптур
Тахир - Бюлент Алкыш

Двама братя и една сестра ли ще има, с една фамилия са. newsm78 Май ще са децата на Елван, така стъкмисах превода на тази новина. Не съм познала,  Wink "сестрата" е 40 годишна.
https://twitter.com/diana87_jo
Rolling Eyes  Наистина голямо "домашно" ни пуснаха    #Crazy  а Фуат в първия момент го прочетох ... Фиат Crazy  Като гледам и аз имената Фуат Кайа вероятно има сестра Айсун  Кайа и ето я и нея  Wink 
Бенгю Озтюрк

Rolling Eyes  А на Берк героя му Атыф Шанал е с еднаква фамилия с Екрем на  Еге Айдан и Инджи на Дидем Инселел и това вероятно са родителите му  newsm78

Stop  Спирам дотук, че да не объркам нещо и ви вкарам и вас в заблуда  Outta Joint

# 656
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  bouquet
Мисля, че не грешиш. Берк ще е син на богаташи, то стана ясно още от снимката с колата. А тук има една снимка на бащата, част от офис или стая е, определено не е бедняк човека.

А Фуат или Айсун / какви имена/, дано да са брат и сестра, а не семейство, че ще скалъпят някоя драма ако трябва да ги разделят заради Елван.
Днес новина за сериала не видях, но пък Джансел ни показал другото коте, дето е решило да направи одеялото на дреп.
https://twitter.com/BeldaBaydar/status/819599664945176576
Хубав ден!  Hug Hug Hug

# 657
 wavey  Хубав ден   Nature Partly Sunny

Уси  Hug за Берк  Peace  bouquet
Берк ще е син на богаташи, то стана ясно още от снимката с колата. А тук има една снимка на бащата, част от офис или стая е, определено не е бедняк човека.

А Фуат или Айсун / какви имена/, дано да са брат и сестра, а не семейство, че ще скалъпят някоя драма ако трябва да ги разделят заради Елван.

smile3555  Изобщо не ми мина мисълта, че Фуат и Айсун може да са съпрузи   Outta Joint
 Rolling Eyes  Още един колаж със снимки вече с имената на героите в сериала и така както са подредени семейство Шанал са ни известни  Peace  а Ремзи може да е съпруг или годеник на Айсун   newsm78  и до Елван са вероятно двете й деца Серай и Селим, но съпруг ...  Stop  от резюмето повече ще имаме повече яснота  #Crazy

Скрит текст:
В ролята на Ремзи актьора Тунджер Салман последно го гледах в "Гордиев възел" и героя му беше от "добрите"  Peace  дано и тук е така  Praynig
newsm78   Все още не е виждам името на героя на Бора А.  #Crazy  но не очаквам да е с епизодична и ... "отрицателна" роля  Stop  Колкото и да не ми се иска все ще има и някой друг гадняр  ooooh!  но по-добре да не им "пускам приказката" отсега ...  Outta Joint

Peace  И последно една хубава новина за сериала "Завръщане у дома" на Джансел  Heart Eyes  от ТТ разбирам, че вече го излъчват по новия ТV канал a2 и дори днес е бил 3 епизод, а през нощта има повторение на предходния  coolcool
CanselElciniSevenler @CanselSevenler  10 чПреди 10 часа
@cansellelcin  #Yusuf #evedönüş  #a2tv 3.bölüm - 11.40  2.bölüm tekrarı - 02.40

Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 12:50 от dai4e

# 658
 Rolling Eyes  Ето тази снимка например за мен е като нова  Wink  може и да е, но може и да не е  newsm78  и дано се появи и някъде пояснение към нея  Peace  този надпис :  GANGSTERS/ГАНГСТЕРИТЕ/ изобщо не ми е в помощ ... Outta Joint

Rolling Eyes  Тази снимка наистина е нова на Джанел от 10.01.2017г. сложена е в ИГ му Heart Eyes  
https://www.instagram.com/p/BPGKbWqBzLn/
 Peace  Откъдето разбирам, че освен актьора (седналия в дясно) Тurgay Аydin приятел и партньор на Джансел в 2 сериала ПК и СЛ  Grinning  

Grinning  Седналият отляво е известния и много харесвания и от мен певец Rafet El Roman    
Kalbine Surgun - Заточено сърце (prevod) dazzler1  
https://www.vbox7.com/play:e49b4ab3a4

newsm78  Може би тази песен ще я чуем и в новия сериал "Дръж се, сърце"   Heart Eyes Peace Laughing

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:30 от dai4e

# 659
Дайче  bouquet
Цитат
Все още не е виждам името на героя на Бора А.

Не знам дали ще ни кажат отначало за всички герои и актьори, които ще участват, ама като почне сериала ще ги видим и чуем. Дано е скоро, че аз ще ги забравя докато започнат.  Embarassed  Wink
Ей в това клипче, някой е събрал известните засега актьори, ама защо не им е написал имената за такива като мен.  Naughty

Самира е написала, че много харесва името Фуат Кая. Май значело нещо си. Ама гуглето и то не хареса Фуат и отказа да го преведе, докато за Кая каза - рок. Като го знам какъв певец е Джансел, представям си какъв рокаджия ще е .  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт