Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И как разбират кой е от провинцията, като в регистрацията имаше опция да избереш само софийски квартал  newsm78

А, де. Казали му, пише че съм от Люлин, значи ще трябва сама да си я взема. Може и да я отпиша, моята и без това е обикновена тениска.

# 661
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?
Плевен, но явно и на други места я има. Peace
Благодаря за отговора. Някой ако знае магазин в Пловдив ще съм благодарен. Напоследък обикалям доста магазини в търсене на промоцията на кола 1.250 литра за пакет салфетки COCA-COLA. Но не намирам нито за чантата нито за салфетките промоция. Благодаря предварително.

В Лекси имат плакат за Кока кола с чантата - но не мога да кажа нищо за тези салфетки

# 662
  • София
ММ минал през магазина на Оргахим на Шипченски проход - само неговата тениска му дали, спечелената от мен трябвало лично да си я взема. Давали на други хора да взимат, само за спечелилите от провинцията.
А има ли размери и дали ли са му да избере размер?

# 663
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?
Благодаря за отговора. Някой ако знае магазин в Пловдив ще съм благодарен. Напоследък обикалям доста магазини в търсене на промоцията на кола 1.250 литра за пакет салфетки COCA-COLA. Но не намирам нито за чантата нито за салфетките промоция. Благодаря предварително.

В Лекси имат плакат за Кока кола с чантата - но не мога да кажа нищо за тези салфетки
За кое Лекси на Капитан Райчо последно нямаше, а днес не стигнах до другите?

# 664
  • София
ММ минал през магазина на Оргахим на Шипченски проход - само неговата тениска му дали, спечелената от мен трябвало лично да си я взема. Давали на други хора да взимат, само за спечелилите от провинцията.
А има ли размери и дали ли са му да избере размер?

Дали са му да си избере, и без това е едрогабаритен.

# 665
В правилата им изрично пише,че спечелилите, които не са от София могат да изпратят познат да я вземе наградата  Crossing Arms

# 666
  • София
В правилата им изрично пише,че спечелилите, които не са от София могат да изпратят познат да я вземе наградата  Crossing Arms
Тези, които не сте от София какво пишете за квартал? Изборът е само между софийски квартали.

# 667
  • на североизток от Рая
Тези, които не сте от София какво пишете за квартал? Изборът е само между софийски квартали.

Аз съм отворена и писах център.  Joy Ама на центъра ще си остана.  Joy

# 668
  • Под Слънцето
Голяма драма с тез тениски.  Ся пък ай пи та  ми заявиха,че щели да проверяват ..

# 669
  • на североизток от Рая
Голяма драма с тез тениски.  Ся пък ай пи та  ми заявиха,че щели да проверяват ..

Абе, я да си го турят ай пи-то.

# 670
  • Под Слънцето
Служителят се казва Мартин..
Аз пратих куриер пък да видим...

# 671
  • София
Голяма драма с тез тениски.  Ся пък ай пи та  ми заявиха,че щели да проверяват ..

Абе, я да си го турят ай пи-то.

Те не се усещат как се излагат и губят по тоя начин. Аз на тая фирма клиент няма да бъда повече.

# 672
  • Пловдив
Аз съм отворена и писах център.  Joy Ама на центъра ще си остана.  Joy
И аз!  Joy

# 673
Скрит текст:
Скрит текст:

За кое Лекси на Капитан Райчо последно нямаше, а днес не стигнах до другите?
Е точно в това Лекси днес видях плаката  с чантата - дано не те подведа за салфетките

# 674
  • I want it all and I want it now.
В момента има намаления и има тениски по 3-4лв. в повечето магазини в Мола.
Така, че могат да си задържат техните.

Общи условия

Активация на акаунт