На море в Гърция 2016 - V

• 131 106
  • 849
  •   1
Отговори
# 780
  • Горна Оряховица
Няма протести, четох някъде, че са се отказали.
и аз сега видях  Laughing ще се пътува през Маказа значи Simple Smile

# 781
  • софия
Знаете ли такива селски пазари дали има около Кавала?

# 782
  • София
Всяка събота има пазар в центъра на Кавала. Рано сутринта е, докъм 12 часа. Няма как да не го видите ако в събота сутрин сте в центъра на града, който буквално се задръства от народ.

# 783
  • София
Прибрахме се и ние от Паралия Стотина - и на отиване и на връщане нито една кола на Илинден. Абсолютен релакс на Скотина-малко хора, спокоен плаж, само дъжд ни валя яко последните два дни. Местата, които си заслужават да се видят - крепостта Платамон, самото село Платамонас - много приятно за разходка, Палео Пантелеймонас горе в планината - страхотно гледка отвисоко и автентична атмосфера с калдъръмените улички и огромния чинар до църквата. Лептокария - някакъв ужас в частта след влаковата линия, все едно попаднахме в сръбско-македонски квартал.
На връщане се разходихме из Солун, пробвахме плажа на Ставрос - ужасен ми се видя, накрая Драма - парка с изворите на Света Варвара, много приятно местенце.

# 784
Върнахме се от петдневна почивка в Ситония. От наводненията там не се усети нищо, но нямаше слънце, за съжаление. Още два-три дни го дават така. Въпреки това моите ентусиасти се къпаха в морето всеки ден по няколко пъти. Обиколихме ръкава, прословутите плажове ме впечатлиха повече с мръсотия и пренаселеност, отколкото с красотата си. Вурвуру по празниците беше бг колония, като изключим това, селцето ми хареса. Сарти ми дойде твърде туристическо, но пък децата се радваха на джунджуриите по пазарната улица. На Порто Куфо направихме чудесен плаж. Неос Мармарас ме шашна със 70 градусовите си улици. Най-ни харесаха по-отдалечените от крайбрежието селца. Пазарът в Никити също ми хареса, намерихме го интуитивно, че не можах да прочета тук отговорите. Като изключим тичането след децата,се върнахме, ако не отпочинали, то поне заредени с впечатления.

# 785
# 786
  • Пловдив
Хора внимавайте с бурното море тези дни! Днес станахме свидетели на ужасен инцидент. Гръцката бърза помощ за жалост, не е по адекватна от нашата. В цяла Гърция по плажовете ли няма спасители?

# 787
  • Sofia
Днес станахме свидетели на ужасен инцидент.

Какво се случи?

# 788
  • София (Възраждане)
Има спасители, но на малко плажове. За съжаление преди три седмици по време на нашата почивка на Паралия Сикя се удави българин именно в бурно море.  Cry

# 789
  • Пловдив
Днес станахме свидетели на ужасен инцидент.

Какво се случи?

Извадиха двама души от водата. Единият се съвзе, но другият ... правиха му сърдечен масаж 40 мин. все хора от плажуващите. Линейка за това време не дойде. После ние си тръгнахме, че сме с деца. Много се надявам да е станало чудо.
На Маказа в момента няма коли. Преминаването е спокойно и в двете посоки.

# 790
  • София
Ние току що пристигнахме от Евия - очаровани сме ! Страхотно беше и благодаря на всички, които помогнаха със съвети и напътствия !
Започвам да мисля за Пелион , та пак ще моля за мнения - места, плажове, кои месеци е най - удачно да се почива там ?

# 791
  • ново
Започвам да мисля за Пелион , та пак ще моля за мнения - места, плажове, кои месеци е най - удачно да се почива там ?

И аз ще се присъединя като чакаща съвети за Пелион  Simple Smile

# 792
  • София
Здравейте, вие как плащате капаро за Гърция? През Western Union или с банков превод?

# 793
  • София
Здравейте, вие как плащате капаро за Гърция? През Western Union или с банков превод?
Чрез https://transferwise.com/

# 794
  • София
Чрез https://transferwise.com/
dechy, благодаря ти.  От карта ли е превода?  И ако да, сигурен ли е сайта? Колко е таксата за 60Е?
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт