София, жк Младост - тема 27

• 94 744
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • София

Ей, таман затова влизам - да ни е честит изборът, и а дано този път поне да е за добро... и да успее да направи нещо!  Praynig

# 481
  • София
Честит ни нов кмет! За повече въздух, където е останал между блоковете!

# 482
Честит ни нов кмет! За повече въздух, където е останал между блоковете!

Точно тези дни гледах, че страшно много нови строежи има по Киприян, около моста.... Crazy

# 483
  • София
Честит ни нов кмет и дано направи нещо за квартала!

# 484
  • София
Момичета,

търся добър фризьор-колорист. Косата ми има нужда от сериозно "обновяване", но искам да отида при много добър колорист.

# 485
  • София-Младост
Във връзка с изграждането на ново канализационно отклонение в ж.к „Младост 2“ се въвеждат промени в организацията на транспорта, съобщиха от Столична община.
Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

От 00.00 часа на 15 ноември до 24.00 часа на 18 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Александър Малинов“ (старо трасе) -  между алея Флойд Бляк и бул. „Александър Малинов“ (ново трасе), и ул. "Александър Паскалев" -  между ул. „Д-р Атанас Москов“ и бул. "Александър Малинов“ (старо трасе).

От 4.30 часа на 15 ноември до 24.00 часа на 18 ноември ще бъдат променени маршрутите на автобусни линии 76 и 111.

В посока Околовръстен път автобусите ще се движат от кръстовището на бул. „Александър Малинов“  - ул. „Проф. Александър Теодоров Балан“ по новото трасе на бул. „Александър Малинов“ до ул. „Самара“ и по маршрутите си двупосочно.

Закриват се спирките с код 1919 „Метростанция Академик Александър Теодоров Балан“ и с кодове 0155 и 0154 „Бл. 202 В ж.к „Младост“ 2“ на бул. „Александър Малинов“ /старо трасе/.

Разкрива се временна спирка с код 2759 „Метростанция акад. А. Т. Банлан „ на бул. „Александър Малинов“ (ново трасе) на 70 метра след кръстовището му с бул. „Акад. Александър Теодоров- Балан“ в посока ул. „Самара“.

# 486
Баскетбол има в 39СУ и в 81 СУ.
Също и в 128-мо.
Да попитам за 39-то в кои дни и часове са тренировките и дали са към клуб Ахил?

# 487
  • София-Младост
Баскетбол има в 39СУ и в 81 СУ.
Също и в 128-мо.
Да попитам за 39-то в кои дни и часове са тренировките и дали са към клуб Ахил?
Към Ахил са, но за тренировките не зная.
Информация за училище, тренировъчни дни и часове, в които се провеждат заниманията - може да получите на телефон: 0886 029 228 (Атанас Кучков)

# 488
Баскетбол има в 39СУ и в 81 СУ. За детски фитнес намерих това:
http://sportiada.com/fitkids-sofiya
обаче не е в Младост

Благодаря!

# 489
Някой знае ли, че щели да разширяват болница СВ Панталеймон, като застроят паркинга пред блок 310? А

# 490
  • София
ЗДравейте, да питам къде има магазин за прежди? С малко бебе съм и е трудно да обикалям квартала, та ако ме насочите ще съм благодарна. Няма да плета, трябва ми за коледната украса.

# 491
  • София
На пътеките при Младост 1А има прежди.

# 492
  • София
И на метростанция Младост 1 - павилионите до пешеходния светофар. Виждала съм и в блока срещу Макдоналдс (Мл.2), но не знам дали работят.

# 493
Здравейте, започва поредният строеж в Младост - в Младост 1А, на поляната на ъгъла на бул. Андрей Сахаров и ул.Ресен, срещу метростанция Младост 3. Сутринта видях, че мястото е оградено с колчета (вчера ги нямаше). Предполагам, че днес ще сложат и оградата. Писах до общината, но явно нещата няма да се променят въобще и всичко ще си бъде по старому. Май и новата кметица ще е като старата, дано не съм права, защото тогава защо протестирахме изобщо?
Оплаках се и ви желая приятен ден  bouquet

# 494
Аз пък очаквам, че скоро ще имаме зелена зона в Младост. На пазара в Младост 1, където преди беше забранено паркирането, сега магически се оказа, че колите не пречат и разчертаха паркоместа. Не очаквам, че е от добра воля, съвсем скоро ще си има зона  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт