София, жк Младост - тема 27

• 94 746
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • София-Младост
Баскетбол има в 39СУ и в 81 СУ. За детски фитнес намерих това:
http://sportiada.com/fitkids-sofiya
обаче не е в Младост

# 466
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

от Община "Младост" ми казаха, че ми се полагала някаква еднократна помощ за второ дете. Трябвало да отида в СП "Младост". Някой може ли да ми даде точен адрес?
жк."Младост 1" - бивше 29-то ОДЗ, близо до бл.47...виж го на картата.
Честито бебче!
Обаче ако по постоянен адрес си още във Варна няма да стане тук подаването на декларация.
Мерси! bouquet
Тук съм по постоянен адрес. Сега ще погледна на картата. Peace

Скрит текст:
Здравейте,

от Община "Младост" ми казаха, че ми се полагала някаква еднократна помощ за второ дете. Трябвало да отида в СП "Младост". Някой може ли да ми даде точен адрес?
Първо мини през общината за акт за раждане на бебето и документите,с които ще кандидатстваш за еднократната помощ.
После при социалните.Най-лесно ще се ориентираш по това,че се намират в бившата дг до Про маркет зад пазара на Младост 1.
Благодаря! Peace
Ходих до Общината за акта за раждане. Точно там ми казаха, че имам право на такава помощ и да подам документи. Peace

# 467
кметски балотаж по БТВ

# 468
Баскетбол има в 39СУ и в 81 СУ. За детски фитнес намерих това:
http://sportiada.com/fitkids-sofiya
обаче не е в Младост

и в 125 СУ (Буба баскет) и в 145 ОУ.  Peace

# 469
  • Sofia, Младост 3
Някой друг без парно в Младост 3? От вчера радиаторите нещо шумолят, сякаш се обезвъздушават, а днес вече са студени. Да уточня, че те и преди сезона бяха обезвъздушени, до вчера парното работеше нормално. В сайта не намирам нищо - нито в аварии, нито в новини, нито в ремонти. Никой друг не се оплаква, а топла вода си имаме, сметките си плащаме. Много странно.  Thinking

# 470
  • София Младост 3
Какво спортуват децата ви извън училище в Младост? Ние сме в Младост 3. От Двореца и The Hall нищо не си избра моята девойка.
Синът ми посещава баскетболната школа Ахил. Тренировките му са сряда, събота и неделя във физкултурния салон на 81 училище. Месечната такса е 35 лв. На тренировки ходи с огромно желание. Организират също спортни лагери през ваканциите, на много прилични цени. Треньорите са строги, но много добри, децата ги обичат. Ти имаш дъщеря, но аз съм много доволна, че синът ми ходи на техните лагери, сега е по-организиран, самостоятелен и т.н.

# 471
  • СОФИЯ
Някой друг без парно в Младост 3? От вчера радиаторите нещо шумолят, сякаш се обезвъздушават, а днес вече са студени. Да уточня, че те и преди сезона бяха обезвъздушени, до вчера парното работеше нормално. В сайта не намирам нищо - нито в аварии, нито в новини, нито в ремонти. Никой друг не се оплаква, а топла вода си имаме, сметките си плащаме. Много странно.  Thinking
Не съм в Младост 3, а в Младост 1, но нормално топли радиатори имам едва от вчера. Не бяха съвсем студени, но нещо не беше както трябва. Предишните дни и аз гледах сайта, но нямаше никаква иф по този въпрос, а с топлата вода също сме ОК. За първа година се случва това, дори се чудех дали да им звънна. Всички ап. в сградата ползват. Ако стигнеш до някаква иф моля да споделиш.

# 472
  • Sofia, Младост 3
Ами аз заминах извън града и затова първо исках да разбера само ние ли сме. Иначе в понеделник ще звъня, ако продължава. А при нас до онзи ден всичко беше наред, вчера вечерта започна бълбукането и съответно спря топлината.

# 473
Аз съм  в Младост 3 и имаме парно. Сякаш тази година парното е по-слабо от минатала, знам ли....

# 474
  • София
Някой знае ли защо е оградено в зелената площ пред 81-во срещу бар и грила ? newsm78

# 475
  • СОФИЯ
Ами аз заминах извън града и затова първо исках да разбера само ние ли сме. Иначе в понеделник ще звъня, ако продължава. А при нас до онзи ден всичко беше наред, вчера вечерта започна бълбукането и съответно спря топлината.
И аз не бях в БГ миналата седмица за дълъг уикенд. Родителите ми също живеят в МЛ 1, имам и един ап. в МЛ 3. Лично проверих и според мен има проблем.

# 476
Момичета, имате ли препоръки за добър инструктор за опресняване на шофьорските умения в района на Младост?

Предварително благодаря  bouquet

# 477
  • София
Да, аз съм доволна от Боян Блажев 0895872427.

# 478
  • Sofia, Младост 3
И аз не бях в БГ миналата седмица за дълъг уикенд. Родителите ми също живеят в МЛ 1, имам и един ап. в МЛ 3. Лично проверих и според мен има проблем.
Ами аз утре ще звъня, за да видим какво може да се направи. Нашите радиатори са ледени вече.  Sad

# 479

Общи условия

Активация на акаунт