София, жк Младост - тема 27

• 94 756
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И аз искам да попитам за добра козметичка в квартала (за предпочитане в Младост 4 или 3) за почистване на лице, която работи с парна баня и е внимателна при стискането на черните точки, да не запушва пори и да не оставя белези! ( И конкретно да питам за салона в 458, някой да е ходил там, отзиви?)

# 451
Фризьорка и козметичка мога да препоръчвам в бл.  384,  зад Гардения.  Маникюр не съм си правила там,  та не мога да дам мнение,  но иначе са добри.  Маникюристка много добра имаше срещу поликлиниката,  но отдавна не съм ходила и не знам още ли е там.

# 452
  • Пловдив
Как се казва салонът? Някакви координати?
А отзиви имате ли за Дианет и Стилисимо?

# 453
Включвам се и аз в групата на търсещите препоръки за козметик в Младост Simple Smile В предишна тема, бях чела отзиви за Ваня, салон в Младост 3, блок 342. Някой има ли скорошни впечатления, все още ли е там и дали имате контакти, че доста порових, но не открих нищичко Simple Smile

# 454
Здравейте момичета  Simple Smile и аз се включвам в темата Simple Smile.
Много добра козметичка, която работи с много добра козметика (Gernetiс) е Албена в Relax & Enjoy в 408-ми блок. Тя има студио и на центъра, но и в Младост си работи. Аз съм много доволна от нея. Взима малко по- скъпичко, но поне за мен си заслужава.
Случвало ми се е да ходя и при Петя в 421-ви блок- салон Верита. И тя почиства добре и при нея са си стандартни цени. И тя е внимателна и използва добра козметика, и работи до късно Simple Smile.

# 455
Включвам се и аз в групата на търсещите препоръки за козметик в Младост Simple Smile В предишна тема, бях чела отзиви за Ваня, салон в Младост 3, блок 342. Някой има ли скорошни впечатления, все още ли е там и дали имате контакти, че доста порових, но не открих нищичко Simple Smile

Аз ходя при Ваня и съм много доволна.  От лятото вече е в Младост 2, а не в блок 342.

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 20:31 от kinira

# 456

Аз ходя при Ваня и съм много доволна.  От лятото вече е в Младост 2, а не в блок 342.

kinira, благодаря ти за актуалната информация Simple Smile А в кой блок в Младост 2 е салона ?

# 457

kinira, благодаря ти за актуалната информация Simple Smile А в кой блок в Младост 2 е салона ?
Намира се на ул. "Св. Киприян" 206, има Еврофутбол и до него е козметичния салон.

# 458
Скрит текст:

Намира се на ул. "Св. Киприян" 206, има Еврофутбол и до него е козметичния салон.

kinira, мерсииии  bouquet

# 459
  • София
Здравейте,

от Община "Младост" ми казаха, че ми се полагала някаква еднократна помощ за второ дете. Трябвало да отида в СП "Младост". Някой може ли да ми даде точен адрес?

# 460
  • София-Младост
Здравейте,

от Община "Младост" ми казаха, че ми се полагала някаква еднократна помощ за второ дете. Трябвало да отида в СП "Младост". Някой може ли да ми даде точен адрес?
жк."Младост 1" - бивше 29-то ОДЗ, близо до бл.47...виж го на картата.
Честито бебче!
Обаче ако по постоянен адрес си още във Варна няма да стане тук подаването на декларация.

# 461
  • София
Здравейте,

Първо мини през общината за акт за раждане на бебето и документите,с които ще кандидатстваш за еднократната помощ.
После при социалните.Най-лесно ще се ориентираш по това,че се намират в бившата дг до Про маркет зад пазара на Младост 1.

# 462
Какво спортуват децата ви извън училище в Младост? Ние сме в Младост 3. От Двореца и The Hall нищо не си избра моята девойка.

# 463
  • София-Младост
Какво спортуват децата ви извън училище в Младост? Ние сме в Младост 3. От Двореца и The Hall нищо не си избра моята девойка.
Колко е голяма и какво я влече е важно. Синът ми ходи на футбол събота и неделя, а дъщеря ми тренира волейбол в Звезди 94 (в 81 СОУ).

# 464
Колко е голяма и какво я влече е важно. Синът ми ходи на футбол събота и неделя, а дъщеря ми тренира волейбол в Звезди 94 (в 81 СОУ).
пети клас е. Харесва баскетбол и фитнес (не знам да има детски такъв, под фитнес тя разбира пътека и кростренажор, аз нямам кога да ходя заедно с нея).

Общи условия

Активация на акаунт